Görüş Bildir
Haberler
ABD'de Frankenstein Operasyonu: Onlarca İnsan Uzvu ve Erkek Kadavrasına Dikilmiş Kadın Başı Ele Geçirildi

etiket ABD'de Frankenstein Operasyonu: Onlarca İnsan Uzvu ve Erkek Kadavrasına Dikilmiş Kadın Başı Ele Geçirildi

Yasin Arslan
28.07.2019 - 10:55 Son Güncelleme: 29.07.2019 - 12:01

ABD’nin Arizona eyaletinde biyolojik kaynaklar merkezinde arama yapan FBI ajanlarının kadın kafası dikilmiş bir erkek cesedine ve yığın halinde çeşitli uzuvlara rastladıkları öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Independent Türkçe'nin haberine göreFBI ajanlarının ABD’nin Arizona eyaletindeki bir bilim laboratuvarında farklı kişilere ait vücut parçalarının nasıl yasa dışı yollarla toplandığı ihbarı üzerine 2014 yılında baskın yaptı. Baskın sırasında ele geçirilen deliller mahkeme sürecinde detaylandırdıkları için basına yeni yansıdı. Paylaşılan deliller ise dehşet verici.

Baş, kol, bacak...

Baş, kol, bacak...

FBI, 8 ailenin şikayeti üzerine Phoenix şehrinde bulunan kadavra bağış ve doku bankası Biological Resource Center'e (Biyolojik Kaynak Merkezi) operasyon düzenledi. Ajanlar laboratuvara düzenledikleri baskın sırasında elektrikli ve şerit testerelerle kadavralardan ayrılmış organlar buldu. 

Kadavraların üstünde kimliklerine dair herhangi bir etiketin bulunmadığı belirtilen dava dosyasında “Dondurucunun tabanında insan kanı ve insan vücuduna ait diğer sıvıların oluşturduğu göller vardı” ifadelerinin yer aldığı iddia edildi.

Duvara asılmış bir ceset

Duvara asılmış bir ceset
İçeriğin Devamı Aşağıda

FBI ajanlarından biri “erkek cinsel organlarıyla dolu bir dondurucu”, “bir kova dolusu baş, kol ve bacak” bulduğunu belirterek “enfeksiyon kapmış başlar” gördüğünü de sözlerine ekledi.

Ajanlar minyon bir kadın başının dikildiği “Frankenstein benzeri” büyük bir erkek kadavrasını duvarda asılı halde gördüklerini de anlattı. Dosyada bundan “hastalıklı bir şaka” diye bahsedildi.

'Bu bir korku hikayesi'

'Bu bir korku hikayesi'

Davacılardan Troy Harp “Bu bir korku hikayesi. Bu gerçekten inanılmaz! Bu hikaye inanılmaz” dedi. Harp 2012 ve 2013’te annesi ve büyükannesinin kadavralarını, bilimsel amaçlı kullanılacağını düşünerek bu merkeze bağışlamıştı.

'Kanser, lösemi ve numune hücre kullanılan herhangi bir (hastalığın) tedavisi için... Bana söylenen buydu” diye konuşan Harp, ajanların buldukları için de “(Bunu yapanların) akıllarındaki neydi…Bu kesinlikle iğrenç” ifadelerini kullandı.

Harp ayrıca organları kadavradan ayırmak için elektrikli ve şerit testere kullanılmasının da “uygun olmadığını” söyledi.

Merkezin sahibi suçunu kabul etti

Merkezin sahibi suçunu kabul etti

Dava dosyasında merkezin bu yasa dışı eylemine 2007’de başladığına dair bilgi bulunduğu kaydedildi. Merkezin sahibi Stephen Gore , Ekim 2018’te bir işletmeyi yasa dışı yönettiğine dair suçunu kabul etmiş ve bir yıl ertelenmiş hapis cezası ile 4 yıl şartlı tahliye cezasına çarptırılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
152
52
14
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gencadam

netflixten dizisini izleriz artık.

Oğuzhan Tekden

İskoçya'da bulunan çok eski bir yerleşimde de bu tarz kalıntılara rastlanmıştı. Bölge halkının cesetleri rastgele birbirine dikilmiş ve yıllar sonra kemikler... Devamını Gör

2014 de olan bir olay 2019 un ortasında medyaya yansıyor , 5 yıl iyi saklamışlar .