Görüş Bildir
Haberler
ABD Başkan Yardımcısı Biden'dan Erdoğan'a Samimi Karşılama

ABD Başkan Yardımcısı Biden'dan Erdoğan'a Samimi Karşılama

Ulaş
31.03.2016 - 18:52

Erdoğan’ın bugün ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile kaldığı otelde yaptığı görüşmeye ise, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç katıldı. Toplantının başında Biden, Erdoğan'ı kucaklayarak karşıladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD yönetiminden de Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa İşleri Kıdemli Direktörü Charles Kupchan, Dışişleri Bakan Yardımcısı Tony Blinken, Ulusal Güvenlik Danışmanı Colin Kahl, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Viktoria Nuland ve Başkan Obama'nın Irak Şam İslam Devleti ile (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk toplantıda yer aldı.

Erdoğan ve Obama bu gece bir araya gelecek

Erdoğan ve Obama bu gece bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama, bugün Beyaz Saray'daki yemek sonrasında bir araya gelecek. Görüşme TSİ 03.30'da başlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
21
12
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

''Erdoğan ve Obama bu gece bir araya gelecek'' oha ben şok adasgblgjf

hipotalamus

Hah gözümüz aydın madem, reza serbest kalacak demek.Sırf şu kucak sahnesi için bile nelerden feragat edildi acaba.Hangi çocuğun öksüz,yetim, hangi ana babanı... Devamını Gör

Iammurty

Pek hayra alamet bişey olmasa gerek