Görüş Bildir
Haberler
Hezimet! 3-0

Hezimet! 3-0

Fatih
09.09.2014 - 19:59 Son Güncelleme: 10.09.2014 - 08:51

Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu ilk maçında Türkiye, İzlanda deplasmanından 3-0'lık yenilgi ile ayrıldı. İzlanda'nın golleri Bödvarsson, Sigurdsson ve Sigthorsson atarken, Ay Yıldızlılarımız'da Ömer Toprak 59'da kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu ilk maçında Türkiye, deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geliyor. Dakikalar 17'yi gösterdiğinde sol köşeden İzlanda korner kullandı. Ceza sahasına gelen topu kaleci Onur Kıvrak yumruklayarak uzaklaştırmak istedi ancak tecrübeli kaleci topu arka tarafta bulunan Bödvarsson önüne sektirdi. Bödvarsson yükseklik kazanan topu kafayla Millilerimiz'in ağlarına gönderdi: 1-0. İlk yarı İzlanda'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da İzlanda daha etkili bir oyun sergileyen taraftı. Dakikalar 59'u gösterdiğinde Ömer Toprak, ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 79. dakikada İzlanda durumu 2-0'a getirdi. Elmar Bjarnason'ın pası ile ceza yayı üzerinde topla buluşan Gylfi Sigurdsson topu soluna aldıktan sonra sol ayağı ile plase bir vuruş çıkardı. Kalecimiz Onur Kıvrak tek eliyle topa müdahale ettikten sonra top kale çizgisine doğru yöneldi ve top çizgiyi geçerek fark 2'ye çıkmış oldu: 2-0.

Bu golden yalnızca bir dakika sonra, dakika 77'de İzlanda farkı 3'e çıkardı. Santra vuruşumuzdan sonra orta alanda Ay Yıldızlılarımız topu kaybetti. Orta alanın hemen ortasında topla buluşan isim Ari Skulason uzun pası ile Kolbeinn Sigthorsson'u ceza sahasının sağ tarafına doğru hareketlendirdi. Ceza sahasına girer girmez topla buluşan Kolbeinn Sigthorsson topu düzelttikten sonra sağ çaprazdan çok düzgün bir vuruş yaparak durumu 3-0'a getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Türkiye, İzlanda deplasmanından 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2014/09/09/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

[GOL] 77' Kolbeinn Sigthorsson

[GOL] 76' Gylfi Sigurdsson

[KIRMIZI KART] 59' Ömer Toprak

[GOL] 18' Jon Bödvarsson

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0