Görüş Bildir
Haberler
9 Volt Pil ile Telefon Şarj Edebilen Cihaz

9 Volt Pil ile Telefon Şarj Edebilen Cihaz

ATKN
28.11.2014 - 15:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Telefona en çok ihtiyaç duyulan anlarda şarjın bitmesi kadar kötü bir şey yoktur sanırız. Özellikle de çevrede telefonu şarj edebileceğimiz bir yer yoksa durum daha da vahim bir hale geliyor. Flintu tarafından geliştirilen ve Kickstarter’da destek bekleyen ilginç bir şarj çözümü olan Plan V, acil durumlarda telefonu pil aracılığıyla şarj etmeyi sağlıyor.

Oldukça küçük bir yapısı olan Plan V’nin ağırlığı yalnızca 7 gram. Bu haliyle anahtarlığa takılarak kullanılabilen cihaz böylece sürekli olarak kullanıcının yanında kalabiliyor. Cihazın kapağı açıldığında içerisindeki 9 volt pil yuvası ortaya çıkıyor. Buraya pil yerleştirildikten sonra cihazı telefona takarak şarj etmek mümkün hale geliyor.Ancak tabii ki şarj etmek için yanınızda pil taşımanız ya da 9 volt pil alabileceğiniz yerlere yakın olmamız gerekmekte.

Telefon tamamen kapandığında veya çok az şarjı kaldığında kullanmak üzere tasarlanan cihaz sayesinde telefon 4 saat konuşma süresi sağlıyor. Şu anda yalnızca micro USB uyumlu akıllı telefonlarla çalışabilen Plan V’nin Apple cihazlarında çalışması için de çalışmalar sürüyor. 12 dolara satın alınabilen cihaz önümüzdeki yıl şubat ayında piyasada olacak.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/9-volt-pil-ile-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dzvezda

Apple'a bekleriz.

Daniel

Bu daha çok iş adamlarına uygun bi cihaz olmuş diye düşünüyorum, öbür türlü gençlere pil dayanmaz :)