Görüş Bildir
Haberler
9 Gollü Fırtına...

9 Gollü Fırtına...

Ali Ahmet
25.12.2014 - 23:48 Son Güncelleme: 26.12.2014 - 07:08

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Manisaspor'a adete gol yağdırdı.

Ersun Yanal'ın ekibi, Egeli temsilcisine şans tvermeyerek ve müsabakayı 9-0 gibi farklı bir skorla tamamladı.

Karşılaşmaya Bordo Mavili takım etkili bir oyunla başladı. Mücadele başından beri Manisaspor kalesine etkili pozisyonlar yakalayan Fırtına, istediği golü 13. dakikada buldu. Oscar Cardozo'nun ceza sahası iine ortaladığı top savunmada Tayfun Cora'nın uzaklaştırmak için yaptığı mücadele ile top ceza sahası önünde Soner Aydoğdu'ya geldi. Soner'in sol ayağıyla çıkardığı güzel vuruşta kaleci Murat Demir'in uzanamacağı noktadan topu ağlara gönderdi:1-0. Dakikalar 36'ya geldiğinde Trabzonspor'da savunma arkasına iyi hareketlenen Serdar Gürler, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Cardozo'ya bıraktı. Paraguaylı yıldıza boş kaleye topu göndermek kaldı: 2-0. İlk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Soner'den hat-trick

İkinci yarıya daha etkili başlayan Fırtına , Dakika 46'da ağları tekrar havalandırı farkı üçe çıkarırken Soner Aydoğdu, 49'da attığı golle hat-trick yaparak skoru 4-0'a taşıdı. İkinci yarı tempo düşürmeyen Ersun Yanal'ın takımı, 53'te Serdar Gürler'in ağlara gönderdiği golle skoru 5-0'a getirdi. Art arda ataklarını artıran Bordo-Mavili ekipte bu kez Waris sahneye çıkarak, 54'te takımı için altıncı golü buldu: 6-0. Trabzonspor, Egeli temsilcisi Manisaspor karşısında golleri bulmaya devam ederek, 69. dakikada İshak Doğan ile ağlara yolladığı golle skor tabelasında bir kez daha değişiklik yaptı:7-0. Karadeniz temsilcisi Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo, 72'de bir gol daha bularak skoru: 8-0'a getirdi. Dakika 79'da Waris sahneye son kez çıkarak, kendisinin ikinci, takımının dokuzuncu golünü atarak maçın perdesini kapattı:9-0.

Bu skorla grupta ilk galibiyetini kazanan Ersun Yanal'ın öğrencileri, puanını 5'e yükseltti. İkinci mağlubiyetini alan Dilaver Mutlu'nun takımı ise 3 puanda kaldı.

Kaynak: http://www.ofsayt.tv/2014/12/25/9-gol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0