Görüş Bildir
Haberler
88'inci Oscar Ödül Törenini İzlerken Aklımdan Geçenler

etiket 88'inci Oscar Ödül Törenini İzlerken Aklımdan Geçenler

diazepam
29.02.2016 - 15:40

Gündüz uyumakla süper akıllılık ettim, yoksa 03.30’da başlayan töreni sağ salim kafayla izlemem mümkün değildi. Hoş neden izliyordum onu da bilmiyorum. Oscar’larda tıpkı Örovizyon gibi, artık etkisini kaybetti sanırım. İleride çocuklarımıza, tıpkı babalarımızın, dedelerimizin bize anlattığı Muhammed Ali maçları gibi anlatacağız Oscar Ödül Törenini. Gece 3’lere kadar Oscar beklerdik evladım biz… Hiç yakışmadı. Neyse öyle ya da böyle izledim, işte izlerken hissettiklerim. 

Fazla mesaiye girer mi ki bu acaba? Bunu yönetimle bir konuşayım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk fark ettiğim bende Digitürk olmamasıydı, önceden Cnbce veriyordu izliyordum da bu gece ne yapacaktım? Bu saatte Digitürk de alınmaz ki?

İnter çağında düşündüğüme bak deyip müstehzi müstehzi gülümsedim, zaten Digitürk internet üzerinden canlı veriyormuş.

Bir TV eleştirmeni gibi herkesi yatırıp 01.00 itibariyle İnternetin başına oturdum… Oo Yekta Kopan Beyciğim var güzel şeyler olabilir. 

Kırmızı halıya tezcanlı gibi erkenden gelenlerin yüzündeki pişmanlığı bir tek ben mi görüyorum acaba. 

Sırf kırmızı halıda görünmek için acele edenlere bence büyük rol vermiyorlardır, çünkü assolist kumaşı yok bir kere.

Canlı yayını yapan kanal işini ne kadar ciddiye almış yahu, kaç eleman çalıştırıyorlar acaba, aferin tak oradalar tak burada.

Oha bunlarda da yeşil oda falan var, bizdeki popstarlarda da sarı oda oluyordu, çalmış olabilirler bu fikri araştırayım.

Sanırım hiç siyahi aday olmaması yayıncı kanalı da etkilemiş olacak ki ne kadar siyahi muhabir varsa işe koşturmuşlar. 

Eee zaten sunucu da Chris Rock, kesin o da siyahi diye seçmişlerdir, Hollywood kurtlar sofrası olmuş. 

Ayak üstü 12 saniyede bir kıyafet nasıl değerlendirilir ya? Bizim magazin programlarında Serenay Sarıkaya’nın kot üstü tişörtünü bile yarım saatte değerlendiriyorlar, baştan savma işler işte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay ne renk cümbüşü oldu be, sarılar, maviler, morlar, yeşiller, oha Kate Winslet kahverengi mi giymiş? Üstelik polyester galiba… Yakışmadı.

Aaa Cate Blanchet tam bir asil… Kıyafeti geç duruşa falan bak, tuh tuh maşallah. 

Ay şu Star Wars’daki kız mı? Tanıyamadım, herhalde filme uygun olsun diye metalik giyinmiş… Bunu benden başka kimse görmedi sanırım, zekiyim. 

Charlize… Bu kadsın her yıl kendini aşıyor, bu yıl filmi var mıydı ki bunun? Olmasa bile çağırıyorlardır güzellik olsun diye. 

Erkeklere bak, hepsi aynı tornadan çıkmış sanki, biri de farklı bir şey denesin ama artık ya!

Koskoca Leonardo ve Kate poz verirken fotoğrafçılar Tahtakale’de “değmesin abimeee!” diye bağıran adamlar gibi oluyor, “Leoooo Leoooo Kateeeee straight ahead Kateeeeee hooopppp Looooook hereeeeee” ay ne pis ortam be, ben ünlü olsam “bağırma lan deyyus!” derdim. Bu yüzden ünlü değilim sanırım. 

Chris Rock iyi giydirdi yalnız, güle oynaya, ıhıhıhıhıhıhı diye diye iyi çaktı Hollywood’un ırkçılığına. 

Ray Charles- Jamie Foxx esprisi iyiydi (bir tek onu anladım az bir şey)

Uykusuzluktan öleceğim, Oscar’da tam çakal, hemen baştan iyi bir ödül verip seni bağlıyor sonra ne kadar gereksiz kategori varsa dayıyor. 

Acaba uyusam, yarın banttan izleyip sanki gece oturmuşum gibi yazsam olur mu?

Kahve içeyim, balkona çıkıp açılayım, bu arada kısa film, belgesel, müzik, kurgu falan gibi bilmediğim ödüller akar gider. 

Leonardo’yu izlesem tüm ödül törenini izlemiş gibi satarım ben bunu…

Oha ya, 1 saattir oyalanıyorum hala kostüm diyor, özgün diyor be!

H…tir dalmışım… Bu kim ya?… Olm TV’ye bakıyorum, laptoptan izlemem lazım, bende diyorum Cihan Gürpınar’ın Oscar’da işi ne?

Aha Leo aldı vallaha! Verdi İtalyan, verdi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adam ne biriktirmiş içinde ya, dünya barışına kadar geldi neredeyse, 6 Oscar’lık konuşuyor… Ama hak etti. Ağzı neden eğri Leo’nun, filmlerinde de eğri mi ki? Oha baya yandan yandan konuşuyor eleman.

Ya en iyi yönetmen, en iyi erkek aktör ödüllerini alan bir film neden en iyi film olmaz? Akademi iyice saçmalıyor… Kesin Leo’ya ödül vermek için yamuldu bunlar. 

Leo’nun hakkı da, İnarritu için kastırmış olabilirler. Gerçi Spotlight’ı izlemedim daha süper bir film olabilir… Aa Hulk oynuyormuş iyi filmdir. 

Bana niye Oscar yazdırıyorlar ki? Adama Hulk’u oynayan adam diyorum sinema bilgim bu kadar. 

Neyse, Leo ödülü aldı artık hepimiz rahatız, ama Brad Pitt var hiç ödül almayan, Ewan McGregor, Samuel Jackson, John Malkovich, Robert Downey falan onlar da Oscar almadı hiç?

Amaaan be sabah sabah gözümden uyku akarken bana ne Brad Pitt’ten, Angelina düşünsün onu da… Johny Depp de almamış ya la… Vay be.

Güzel ödül töreni oldu (yarısını uyuyarak geçirdi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
147
78
14
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
George Costanza

Not defteri mi bura amk

diazepam

Hayır bazen "aptallık skalası" olarak da kullanıyoruz, mesela "bakalım kaç kişi okumayabileceği halde girip abuk sabuk yorumlar yazıyor" diye ölçüm yapıyoruz... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

'Leonardo di Caprio Oscar'ı aldı, işte budur !!!' diyerek okulda dolaştım az daha dayak yiyordum Marslı taraftarlarından.

Ciri

Oha Leo aldı lan.Kıyamet alameti.

Roronoa Zoro

:'( Ağlıyorum kızım.