Görüş Bildir
Haberler
7 Ölümcül Günahtan Hangisi Sensin?

etiket 7 Ölümcül Günahtan Hangisi Sensin?

Osman Avcı
13.11.2014 - 12:50 Son Güncelleme: 13.11.2014 - 17:36

Senin bu hayattaki en büyük HATAN ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu zamana kadar yaptığın en alçakça şey neydi?

2. Hangi hayvana özelliklerin daha çok benziyor?

3. En ama en kötü karakteristik özelliğin ne?

4. Favori kötü karakterin desek?

5. Bir şeytan seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk gözüne çarpan gif hangisi?

7. Çocukluğunun gözde oyuncağı hangisiydi?

8. Moralini hangisiyle düzeltirsin?

9. Son soru: Hangisi kulağa daha sevimsiz geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kıskançlık" çıktı!

"Kıskançlık" çıktı!

Senin en ölümcül günahın: Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, 'benim üstümdekini aşağı çekeyim' şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :)

"Açgözlülük" çıktı!

"Açgözlülük" çıktı!

Evet, senin en büyük günahın, hiç şüphesiz Açgözlülük. Senin olanı/olduğunu düşündüğünü asla paylaşmazsın. Bencilsin yani. Ama şunu kabul etmek gerekir ki, şu dünya üstünde bencil olmayan bir tane ademoğlu yoktur, ki 'ben bencil değilim' diyen bencilin, açgözlünün önde gidenidir. Sen en azından ikiyüzlü değilsin. Bir de böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var: Hayat bu noktaya getirdi seni!

"Oburluk" çıktı!

"Oburluk" çıktı!

Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz oburluk. Yemek yemeyi çok sevdiğin, su götürmez bir gerçek. Hatta diyebiliriz ki, yemek yemiyor, adeta ibadet ediyorsun. Tam bir keyif insanısın ayrıca. Şu dünyada keyfini kaçıracak hemen hemen hiçbir şey yok. Mesela moralin mi bozuk, patlatırsın bir kuru; yanında pilav; üstüne de bir Kemalpaşa.. Oh miss!.. Ne üzüntü kalır, ne keder :)

"Şehvet" çıktı!

"Şehvet" çıktı!

Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!

"Kibir" çıktı!

"Kibir" çıktı!

Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.

"Tembellik" çıktı!

"Tembellik" çıktı!

Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, tembellik. Dünyanın en aylak, en tembel, en umursamaz kişioğlu olman, kuvvetle muhtemel. Amma velakin şu yeryüzünde, peşinde koşacağın, kendini ölümüne adayacağın, seni karınca misali çalıştıracak bir nane var mı ki? Bizce yok! Bu yüzden yatmak, ve dahi yatmak ve inadına yatmak en iyisi. 'Yatmayıp ne yapacam be!' diyorsun, haklı olabilirsin!

"Öfke" çıktı!

"Öfke" çıktı!

Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, öfke. 'Öfkeyle kalkıp, zararla oturmak' deyimi, senin için söylenmiş olabilir. Bu öfken başına beladan başkasını getirmedi, haklı olduğun konularda bile haksız durumuna düştün. Ama sendeki öfke, saman alevi misali, parlayıp sönüyor. Ayrıca agresif olmasına agresifsin; ama en azından riyakar değilsin, arkadan iş çevirmiyorsun, dürüstsün. Asabisin kısacası, mazeretin de var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
317
173
128
51
45
43
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
irem_dnrts

kıskançlık geldi de pelin kim olm

Merve Gümüşer

"Şehvet" çıktı! "Şehvet" çıktı! Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir ... Devamını Gör

harley quinn

"Kibir" çıktı! Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir iş... Devamını Gör