Görüş Bildir
Haberler
7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 5-6 Aralık Tarihlerinde!

7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 5-6 Aralık Tarihlerinde!

ATKN
13.11.2014 - 10:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

30 bin kişiye ev sahipliği yapan Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin 7.’si, 5 – 6 Aralık 2014 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi, 5 – 6 Aralık 2014 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Her yıl ortalama 700 kişilik katılımcıya ve internet üzerinden 30 bin kişiye ev sahipliği yapan zirve, paneller ve seminerler, workshoplar, Bilişim Teknolojileri Fuarı (BT Alanı), interaktif bölüm (Speed Networking, Coffee Time) ve sosyal medya ödül töreni olmak üzere 5 ana bölümden oluşuyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin odağındaki konular, sektörün önde gelen isimleri ve ilgili firma temsilcileri tarafından ele alınacak. Bununla birlikte etkinlikte yer alacak oturumlarda internet, dijital pazarlama, mobil teknolojilerin geleceği ve kullanım alanları, sosyal medya, bilişim sektörünün dünya ekonomisindeki yeri, e-ticaret, en stratejik güç olarak ‘bilgi’ gibi birçok konu masaya yatırılacak.

Zirve’de bu sene yer alacak isimlerden bazıları şu şekilde; Spotify Türkiye Direktörü Ergül Çivi, Milliyet Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer, Sahibinden.com CMO Boğaç Göncü, LCW E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz, Onedio.com Kurucu&CEO Kaan Kayabalı, Turkcell Superonline CMO Meltem Şahin. Konuşmacıların tamamını ve programı 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi sayfasında bulabilirsiniz.

Konuşmacıların yer alacağı panel ve seminerler dışında BT Alanı’nda önde gelen firmalarla iletişim kurma imkanına sahip olunuyor ve Zirve boyunca yapılacak interaktif uygulamalar deneyimleniyor. Zirveye kayıt için ise yine btz.org.tr adresini ziyaret edebilir ve online olarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca bireysel ve kurumsal kategorilerde verilen Sosyal Medya Ödülleri, BTZ kapanış akşamında düzenlenecek olan ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Törende, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin yanı sıra kurumsal kategorilerde aday olan firma ve ajans yetkilileri yer alacak.

Fortune Türkiye

Kaynak: http://www.fortuneturkey.com/7-bilisi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0