Görüş Bildir
Haberler
6 Kişinin Hayatını Kaybettiği Tur 3 Kez Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Ertelenmiş

etiket 6 Kişinin Hayatını Kaybettiği Tur 3 Kez Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Ertelenmiş

Konya'da tur otobüsünün şarampole devrildiği kazada ölen Yasemin Özkan (38) ile Nazan Uysal (24), İzmir'de toprağa verildi. Kazada eşi Yasemin Özkan'ı yitiren Erman Özkan'ın (39), birlikte uzun süredir Kapodakya gezisi için plan yaptığı belirtildi. Aynı kazada ölen Nazan Uysal'ın ise evlilik hazırlığında olduğu belirlendi. Turun olumsuz hava şartları nedeniyle 1 ay içerisinde 3 kez ertelendiği de ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, dün saat 06.30 sıralarında Konya- Aksaray yolunun 50'nci kilometresinde meydana geldi. İzmir'den Kapadokya'ya giden Metin Çetintaş (49) yönetimindeki 48 J 8149 plakalı Enko Tur'a ait tur otobüsü, yoğun sis ve yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

Kazada 2'si şoför, 45'i yolcu 47 kişinin bulunduğu otobüste yolculardan Yasemin Özkan, Nazan Uysal, Mustafa Karakan, Mehmet Alçık, Büşra Nur Kaçan ve Aslıhan Akdoğan yaşamını yitirdi, 41 kişi de yaralandı.

Cenazeleri bugün kaldırıldı

Cenazeleri bugün kaldırıldı

Kazada belediye işçisi eşi Erman Özkan ve arkadaşları Yahya-Serap Arslan çifti ile çıktığı yolculukta hayatını kaybeden 1 çocuk annesi ev kadını Yasemin Özkan'ın cenazesi, İzmir'e getirildi.

Menemen ilçesindeki Mahkeme Camii'nde Özkan için cenaze namazı kılındı.Erman Özkan ve oğlu Çınar Özkan, namazda yan yana saf tuttu. Yasemin Özkan'ın cenazesi, öğle namazının ardından Çavuşköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Turun ise olumsuz hava koşulları nedeniyle son 1 ay içerisinde 3 kez ertelendiği belirtildi.

Turun ise olumsuz hava koşulları nedeniyle son 1 ay içerisinde 3 kez ertelendiği belirtildi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
9
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
baĞzışeyler

Arkadaşlar ben de kurtarmadayım. Gittiğimiz bu tür basit otobüs kazalarında ölüm nedeni yan yatan aracın patlayan camından arada kalma sıkışma veya sürtüne-s... Devamını Gör

Türkiye'de niye tren yaygın değildir? Su lanet olası otobüs turları ve otobüsler azalması lazım artık. tamemen trene geçilmesi şart. Trenlerde kaza riski 100... Devamını Gör

nur

allah rahmet eylesin ölenlere de editör ev kadını ne ya...