Görüş Bildir
Haberler
6 Ay İçinde Hem Boşanıp Hem de Yeni Aşka Yelken Açan 2016'nın Hız Rekortmeni Ünlüleri

etiket 6 Ay İçinde Hem Boşanıp Hem de Yeni Aşka Yelken Açan 2016'nın Hız Rekortmeni Ünlüleri

Ünlülerin özel hayatları bazen o kadar hızlı ilerliyor ki takip ederken hızlarına yetişemiyoruz. İşte geçtiğimiz son bir yıl içerisinde boşanır boşanmaz yeni aşka yelken açan aşk hayatında hız yapan ünlüler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Enver

Aslı Enver

Geçtiğimiz yıl oyuncu Birkan Sokullu ile evliliğini bitiren güzel oyuncu, 6 ay geçmeden şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşamaya başladı. Sinema filmi çekimlerinde henüz eşinden boşanmamış olan Aslı Enver, Murat Boz ile yakınlaşmasını geçtiğimiz Şubat ayında sosyal medya üzerinden ilan etmişti.

İrem Derici

İrem Derici

İrem Derici'nin Radyocu Rıza Esendemir ile boşanma haberi ortalarda gezerken, şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile çoktan başka aşka yelken açtı.

Seçkin Piriler

Seçkin Piriler

Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze ile yollarını ayırdıktan bir kaç ay sonra ortak arkadaşları Levent Özer ile beraber olmaya başladı. Kaan Tangöze ise Kıvılcım Ural ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Subaşı

Hande Subaşı

Mart ayında Can Tursan'dan boşanan Hande Subaşı, Temmuz ayında oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Ama bu aşkın kısa sürdüğü ve ayrıldıkları basına yansıdı.

Keremcem

Keremcem

Dokuz ay evli kaldığı oyuncu Seda Güven ile evliliğini bitiren Keremcem bir kaç ay sonra ''O Hayat Benim'' isimli dizide rol alan Ezgi Asaroğlu ile yeni bir aşka merhaba dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Caner Erkin

Caner Erkin

Asena Atalay ile evliliği biten Caner Erkin, bir kaç ay geçmeden oyuncu Şükran Ovalı ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladı. İkilinin ilişkileri evliliğe doğru gidiyor.

Serkan Uçar

Serkan Uçar

Ece Erken ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Serkan Uçar, eski eşini çabuk unuttu. Çok zaman geçmeden, sosyetik güzel Ceylan Çapa ile yeni bir aşka yelken açtı.

Seda Güven

Seda Güven

'Keremcem-Ezgi Asaroğlu' aşkı ortaya çıktıktan çok kısa bir süre sonra Seda Güven de oyuncu Onur Tuna ile aşk yaşamaya başladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu

2010 yılında evlendiği mimar eşi Emre İzer ile boşanacağı haberi ile gündeme gelen oyuncu, haberlerin asılsız olduğunu söylemesinden kısa bir süre sonra Bodrum'da yeni erkek arkadaşı ile yakalandı.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
88
50
26
16
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yuuki

aşk bu kadar basit olamaz dimi

vera sener

basit valla Brad pitt i bıraktı karı bunlar ne ki

mrs.yellow

Unutmak ne kadar da kolaymış lay lay lom galiba size göre sevmeler :D

TuzRuhu

İrem Derici ve Seda Güven şansı için edilecek dualar enter...