Görüş Bildir
Haberler
5 Adımda Zifire Sinmiş İnsanlar

5 Adımda Zifire Sinmiş İnsanlar

Oğuzcan Uyan
11.02.2015 - 01:18 Son Güncelleme: 16.02.2015 - 01:33

Gecenin İnsanları

Hiç parkta oturup insanları izlediniz mi? Bin bir çeşit farklı yüz. İstiflerini bozmadan kaçıncı dünü yaşadıkları konusunda fikirleri bile yok belkide.

Dört bir yanda gülen suratların içten olmadığını bilmek, rutinlikleri koruma konusunda yardımcı oluyor. Bunu zarar almamak için oluşturdukları savunma mekanizması olarak düşünebilirsiniz. Çoğu zaman ben bile kendimi zifirde bulurum. Gecenin sessizliği, yalnızlık ve hayaller. Peki zifire düşmemizi ne sağlıyor?

  Yaşadığımız ayrılıklar, şarkı sözü, güvensiz duygular yahut hiç bir sebep bile yok iken kendimizi zifirde bulabiliyoruz. Kendimden örnek vermek gerekirse; siyah kişiliğin zaman zaman ihtiyaç olduğunu düşünürdüm. Fakat Bir süre sonra ışığın dengesini bozduğumu fark ettim. Kısacası ; yalnızlığa sımsıkı sarılmak diyebiliriz.

Kaynak: https://www.facebook.com/oguzcan.uyan.9
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yalnızlık

1. Yalnızlık

kimi canlının sevmediği ve asla sevemeyeceği bir duygu olup bir çoğu için ise vazgeçilemeyecek kadar güzel bir duygu. Alışkanlık halini aldığında yaşam tarzı olur ve öyle devam eder...

2. Ruh Mazoşistleri

2. Ruh Mazoşistleri

ruh mazoşistleri vardır. bunları diğerlerinden ayıran özellik ise kendilerine sadistçe davranıp mazoşist duygularını açığa çıkarmalarıdır. Acı duymaktan zevk alıp, en ummadık şeylerle saplantılı şekilde acı çekmeye çalışırlar. Bunu da genelde aşkta ısrarla yanliş/Zor insanlari seçen kişilerde görebilirsiniz. Neden ısrarla bunu yapıyorum diye sorduğunuzda ruh mazoşisti kavramı aslında tam olarak da bunu karşılamaktadır.

3. '' Şuan İçin Yeryüzünde İlgimi Çeken Hiç Bir Şey Yok '' Dedi Sherlock.

3. '' Şuan İçin Yeryüzünde İlgimi Çeken Hiç Bir Şey Yok '' Dedi Sherlock.

Bazı insanlara küçük bir oda yeterken bazılarına göre şehir yetmez. Kimisi odasında sınırları aşar iken, kimisi arkaya bakmazsızın adımlarıyla kaybolur.

4. Karanlığın Mutluluğu.

4. Karanlığın Mutluluğu.

Kiminin içine öyle sinmiştir ki zifir, ışığın göstermediklerini gösterir. Mutlu olmak için sebep aramazlar, Mutluluk zaten içlerinde belirir. İşin garip yanı; Siyah ile gülümsemek yalnızlığına bağlıdır.

5. Kişiliğe Göre Siyah

5. Kişiliğe Göre Siyah

Çok ince bir çizgi vardır. İçinde şekilenmeyi bekleyen siyahı bir hamur gibi düşüne bilirsiniz. Kendi içinizde ne yansıtırsanız; onu algılarsınız. Gülmek isteyene de güzeldir yalnızlık, ağlamak isteyenede.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın