Görüş Bildir
Haberler
33 Gün Bekleme Süresi Sunan Telefon: Gionee Marathon M3

33 Gün Bekleme Süresi Sunan Telefon: Gionee Marathon M3

ATKN
06.11.2014 - 23:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından batarya ömrü yavaş yavaş çözülmeye başladı. İşte dev bataryası ile Android’in şarj kralı Gionee Marathon M3.

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri sürekli dillendirilen şarj problemi artık yavaş yavaş çözülmeye başladı. Telefonların büyüyen ekranları ile birlikte büyüyen bataryalar bir nebze de olsa şarj sorunun çözülmesine yardımcı oluyor. Batarya büyütme işini biraz abartan Gionee, 33 gün bekleme süresi sunan bir Android telefon geliştirdi. Firma, bu telefonun 3G'deyken 32 saate varan konuşma süresi, 33 günlük de bekleme süresi sunduğunu belirtiyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Oppo R5 ’e kadar dünyanın en ince telefonunu da üreten Gionee firması, şimdide Marathon M3 ile dikkat çekmeyi başarıyor. Artık standart hale gelmiş 5 inçlik bir ekrana sahip olan Marathon M3’ün içinde tam 5000 mAh’lik batarya bulunuyor.

Tamamen şarja odaklandı!

Telefon üretilirken tamamen şarj süresine odaklanılmış. Cihazın ekranı daha az şarj tüketsin diye 720p seviyesinde tutulmuş. Tabiki büyük bataryanın da bazı dezavantajları bulunuyor. Telefonun ağırlığı 180 gram ve kalınlığı 10 mm ’den fazla. Genelde 5 mm seviyesindeki telefonları ile tanıdığımız Gionee, batarya için bu kalınlığı tam iki katına çıkartmış.

Teknik özellikleri nasıl?

1 GB RAM’e sahip olan Marathon M3, dünyanın en büyük ikinci mobil çip üreticisi Mediatek’in 1,3 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli MT6582 işlemcisi ile çalışmakta.

Akıllı telefon 8 MP’lik kamerası ile 720p çözünürlüklü videolar çekebilirken, 8 GB hafızaya ve 128 GB micro SD kart desteğine sahip. Cihazın fiyatı ise yaklaşık 210 dolar.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/bu-telefon-33-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0