Görüş Bildir
Haberler
3 Haftalık Kuzusunu Yanından Ayırmıyor

etiket 3 Haftalık Kuzusunu Yanından Ayırmıyor

ATKN
21.02.2016 - 01:03 Son Güncelleme: 22.02.2016 - 00:25

Bir televizyon kanalının spor müdürü olarak görev yapan Mehmet Çelik, evcil hayvan olarak beslemeye başladığı 3 haftalık kuzusunu yanından ayırmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da yaşayan ve ziyaret için Çanakkale'ye gelen Çelik, kordon boyunda 'Vatan' ismini verdiği kuzusuyla gezinti yaptı. Vatandaşların meraklı bakışları altında gezen Çelik, pembe giysisi bulunan hayvanıyla hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin taleplerini de geri çevirmedi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evcil hayvan olarak 3 haftalık bir kuzu aldığını belirterek, 'Vatan' adını verdiği bu kuzunun kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

'Son derece mutluyuz'

'Son derece mutluyuz'

Kuzunun kendisine çok değerli bir arkadaşı tarafından hediye edildiğini, isminin ise olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli güreşçi Mahmut Demir tarafından konulduğunu anlatan Çelik, 'Vatan ile son derece mutluyuz. Biraz sıkıntıları olması rağmen doğal bir rehabilitasyon dostu diyebiliriz' dedi.

'Arkadaş olduğunu söyleyebilirim'

'Arkadaş olduğunu söyleyebilirim'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çelik, insanlara hayvan sevgisini fahri olarak empoze ettiğini belirterek, 'Hayvanlarla olmak çok güzel. Çanakkale kordonunda onunla gezmekten dolayı mutluyuz. Hayvanların insanlar için bu yoğun tempoda özellikle büro çalışmalarında, iş hayatında çok güzel stres atma noktasında arkadaş olduğunu söyleyebilirim' değerlendirmesinde bulundu.

'Pembe giysisiyle dolaşmayı çok seviyor'

Toplumda daha çok kedi ve köpek gibi hayvanların beslendiğini ancak kendisinin bunların yerine 'Sakız' cinsi olan 'Vatan'ı sahiplendiğini belirten Çelik, şunları kaydetti: 

'Onu çok seviyorum. Yanımdan hiç ayrılmıyor, sürekli beraberiz. Kent yaşantısına da ayak uydurdu. Seyahatlerimde de onu yanımdan ayırmıyorum. Otellerde çok iyi niyetli arkadaşlarımız var. Eğer oda müsaitse benimle birlikte kalıyor. 7'den 70'e olağanüstü bir sevgi var kendisine. Onu, arzu ve istekle seviyorlar. Fotoğraf çektirmek isteyen çok oldu. Vatan'ı önce köpek ya da keçi zannediyorlar ama sakız cinsi erkek kuzudur kendisi. Üzerindeki giysisi de dikkati çekiyor. Pembe giysisiyle dolaşmayı çok seviyor.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
94
46
13
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

hic iyi fikir degil. zamaninda bizim komsuda boyle bir maceraya girdi, sonu iyi bitmedi. bunlar suru hayvani. o kuzu buyuyecek, surekli evde yaninda tutamiya... Devamını Gör

Alican Guler

captain obvious

Okan Girgin

Vedat Milor görmesin

Semi Ortaç

la tam yazıcaktım

görüncek adam

Bahar gelince umarım yemezsin.Malum bu zamanlar. Vedat Milor görmesin kuzuyu.