Görüş Bildir
Haberler
22. İstanbul Caz Festivali Programı Açıklandı

22. İstanbul Caz Festivali Programı Açıklandı

Onedio Medya
25.03.2015 - 01:39 Son Güncelleme: 25.03.2015 - 17:56

27 Haziran–15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 22. İstanbul Caz Festivali Festivali programı açıklandı. İstanbul bu yıl da cazın önde gelen isimlerini ve güncel müziğin yıldızlarını ağırlayacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, on sekiz yıldır Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali, 15’i aşkın farklı mekânda 250’den fazla yerli ve yabancı sanatçıyla caz severlere yine özel bir program sunacak.

Bu sene Joan Baez, Jools Holland, Marcus Miller, Melody Gardot ve Tigran Hamasyan gibi folk, blues ve cazın farklı seslerini ağırlayacak olan 22. İstanbul Caz Festivali,  Fenerbahçe Parkı’ndaki ‘Parklarda Caz‘ ve Kadıköy’deki ‘Gece Gezmesi‘ etkinlikleriyle Anadolu yakasına da taşınacak.

BBC 2’deki kült televizyon programının yıldızı Jools Holland, __Marc Almond ve Rhythm and Blues Orchestra’yla birlikte 7 Temmuz’da Açıkhava Sahnesi’nde

 

Caz ışığı şehre yayılıyor

Bu yıl festivale ev sahipliği yapacak mekânlar arasında Almanya Sefareti Tarabya Yazlık Rezidansı, Avusturya Başkonsolosluğu/Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi, Aya İrini Müzesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi, ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu, Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon, Feriye Lokantası, İstanbul Erkek Lisesi, KüçükÇiftlik Park, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, Sepetçiler Kasrı ve Salon İKSV yer alıyor.

Biletler 11 Nisan’da satışa çıkıyor

22. İstanbul Caz Festivali’nin biletleri 11 Nisan Cumartesi günü 10.00’dan itibaren Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden (pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) satışa çıkıyor. Her konserde tam biletlerin yanı sıra öğrenciler için indirimli bilet de satışa sunulacak.

Lale Kart sahipleri biletlerini %25’e varan özel indirimlerle alabilirler. Siyah ve Beyaz Lale Kart sahipleri için ön satış 6 ve 7 Nisan, Sarı ve Kırmızı Lale Kart sahipleri için de 8, 9 ve 10 Nisan tarihlerinde olacak.

Festival programının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İKSV.org

Kaynak: http://caz.iksv.org/tr
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jvc1903

tşkrler bilgilendirme için.. ''Melody Gardot - Our love is easy'' canlı dinlemek kısmet olacak mı? göriciiiiz, caz cuz..