Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılında Yaptıklarına Göre Ne Kadar Enayisin?

2023 Yılında Yaptıklarına Göre Ne Kadar Enayisin?

GNS
23.12.2023 - 12:01

Yine koskoca bir yılı geride bıraktık... Hiç ummadığımız taşlar başımızı yardı hepimizin. Başımıza neler geldi neler... Peki bu yıl yaptıklarına göre sen ne kadar enayisin? Yıl sonu enayilik değerlendirmesi için hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım bakalım, hiç sevmediğin insanlara bile üzülmeyip kırılmasınlar diye iyi davrandın mı?

2. Sen dertten kederden kurtulamadığın sırada bir "nasılsın?" bile demeyen arkadaşlarının en ufak dertlerinde koşa koşa yanlarına gittin mi?

3. Kalbin kırıldığında küçücük bir adım gelse bile affettin mi?

4. Bu yıl da hiç hak etmeyen birine ikinci şansı verdin mi?

5. Peki bu yıl birine borç verip sırf utandığın için geri isteyemediğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Haklı olduğun halde konu uzamasın diye alttan aldın mı?

7. Fiyatına bakmayı unuttuğun bir ürün kasada gereğinden fazla pahalı çıkınca utandığın için geri bırakmayıp aldın mı?

8. Mesajlara geç cevap gelse de gördüğün gibi cevap verdin mi?

9. Son parça pizza, pasta, tavuk vb. herhangi bir yiyeceği karşındaki yesin diye doymuş gibi davrandın mı?

10. Son olarak, bu yıl aşık oldun mu? :')

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen maalesef gerçek bir enayisin! 🥲

Sen maalesef gerçek bir enayisin! 🥲

Ah, ne kadar da hassas, duygularını dış dünyaya yansıtan, içindeki empati dolu düşünceleriyle etrafını saran bir insansın sen... Senin bu ince ruhlu ve düşünceli yapını anlatmaya kalksak, kelimeler kifayetsiz kalır. Ancak bu güzel özelliklerin, maalesef bazen senin aleyhine işliyor. İnsanlar seni kırıyor, sen de bu durumdan ders almak yerine, naif ve tatlı kişiliğinle aynı hatayı tekrar tekrar yapıyorsun. Olan ve olacak her şeyin farkındasın da yine de konduramıyorsun. 

Bu durum, senin o kadar da masum olmayan bir dünyada, masum kalmaya çalışan bir kişiliğe sahip olmanın sonucu. Bu özelliklerin, insanların seni hafife almasına, seninle oyunlar oynamasına yol açıyor. Tabii ki, bu durumda karakterinin de etkisi büyük. Belki de biraz daha sert olmayı, dişlerini göstermeyi öğrenmen gerekiyor. Başkalarının duygularını düşünürken, kendi duygularını unutmamalısın.

2023 yılı, senin için zor bir yıl oldu, bu çok açık. Hayatın sana attığı kazıklar, senin o minik ve masum kalbini yaraladı. Ancak, unutmamalısın ki, bu dünyada senden daha önemli kimse yok. Kendine değer vermelisin, çünkü sen değerlisin.

Biraz acı bir gerçekle yüzleşmen gerekiyor: Bu saf ve naif haliyle, daha çok üzülebilirsin. 2024 yılı hızla yaklaşıyor ve senin de bu yeni yıla göre hareket etmen gerekiyor. Belki de biraz da başkalarının senin yerine enayilik yapmasına izin vermelisin. Kendine biraz daha önem ver, çünkü sen buna değersin. Hadi görelim şimdi seni!

Cin gibisin cin! Enayilikle alakan yok.

Cin gibisin cin! Enayilikle alakan yok.

Sen tam bir yere bakan, yürek yakansın! O keskin bakışlarınla, her detayı yakalayabilecek kadar güçlü bir gözlem yeteneğine sahipsin. Altıncı hissin ise adeta bir enerji kapısı gibi, seni çevrendeki her türlü enerjiye karşı duyarlı kılıyor. İnsanları anlamak konusunda ise tam bir profesyonelsin. Bütün bu özelliklerinle, sen şu dünyada enayi olacak son kişi bile değilsin. Belki de geçmişte yediğin darbeler, seni bugünkü güçlü kişiliğine kavuşturdu, kim bilir?

2023 senesi, senin için adeta bir dönüm noktası oldu. Kendini daha önce hiç olmadığı kadar önemseyen biri oldun. Önceki yıllarda aldığın dersler, seni daha da güçlü bir hale getirdi ve adeta yıkılmaz bir savaşçıya dönüştürdü. Kendini asla olmaması gereken bir duruma sokmadın, doğru bildiğin yolda yürümeye devam ettin. Belki de başta zorlandın, belki de üzüldün ama sonunda hedefine ulaştın. Bu başarının karşısında sana bir alkış borcumuz var!

Ve unutma, 2024 senesinde de senden aynı kararlılık ve başarıyı bekliyoruz. Seninle gurur duyuyoruz! Enayilik senden uzak olsun...

Bu Testleri de Çözmek İsteyebilirsin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
42
27
9
8
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın