Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılında Ödül Törenlerinde Verdikleri Pozlarla Çok Konuşulan Ünlü Çiftlerden Romantik Kareler

etiket 2023 Yılında Ödül Törenlerinde Verdikleri Pozlarla Çok Konuşulan Ünlü Çiftlerden Romantik Kareler

Gülbeyaz
23.12.2023 - 09:31

Bu yılki Oscarlar töreninde her zamanki gibi birçok kişi konuşuldu. Bazıları muhteşem elbiseleri ile hızlıca kırmızı halıdan çıktı bazıları ise çok sevdikleri partnerleri ile kameralara verdikleri tutkulu pozlarla geceye damga vurdu. Gelin, bize de nasip olsa keşke diye iç çekeceğimiz o karelere bir bakalım... 👀

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nicole Kidman ve Keith Urban

1. Nicole Kidman ve Keith Urban

Ünlü çiftlerin Oscar gibi etkinliklerde halka açık bir şekilde birbirlerine sevgi göstermeleri nadir görülen bir durum değil ve Nicole Kidman ile Keith Urban da bunu mükemmel bir şekilde yaptılar. Haziran 2006'da evlenen ve Sunday Rose ve Faith Margaret adında 2 çocukları olan çift, fotoğraf çekilirken ellerini birleştirdiler.

2. Rebel Wilson ve Ramona Agruma

2. Rebel Wilson ve Ramona Agruma

Rebel ve Ramona, Şubat ayında nişanlandıklarını duyurdular ve Oscar ödül töreninde birbirlerine güzel bir öpücük vererek poz verdiler. Çift, 2022'den beri birlikte ve Wilson Ramona için; “Disney Prensi aradığımı düşünüyordum, ama belki de tüm bu zaman boyunca gerçekten ihtiyacım olan kişiydi.' diyor

3. Rita Ora ve Taika Waititi

3. Rita Ora ve Taika Waititi

Rita Ora ve eşi Taika Waititi, Vanity Fair Oscar partisinde duygusal bir an yaşadılar. Ora, biraz keskin bir dokunuşa sahip gelinliği andıran beyaz bir elbise içinde adeta bir peri kızı gibiydi. Taika ise siyah, dar kesim bir takım elbise içinde son derece şık ve sofistike görünüyordu. Bu ikili, herkesin gözlerini üzerlerine çevirdi ve gecenin en unutulmaz anlarından birini yaşattılar.

4. Adam Levine ve Behati Prinsloo

4. Adam Levine ve Behati Prinsloo

Adam Levine ve eşi Behati, kırmızı halının üzerinde sıkıca birbirlerine tutunmuşlardı. Dedikodulara göre ayrıldıktan sonra ilk kez kırmızı halıda birlikte göründüler. İçten içe gülümseyerek birbirlerinin gözlerinin içine bakarken, nazik yanak öpücükleriyle dolu sevgi dolu anlar paylaştılar. Bu tatlı çiftin birlikteliği, herkesin gözleri önünde, kırmızı halının parlak ışıkları altında yeniden canlandı.

5. Tim Nelson ve Sam Netterfield

5. Tim Nelson ve Sam Netterfield
www.news.com.au

Bu tutkulu öpücük ise 2023 Grammy ödüllerine damga vurmuştu. Birbirlerini oldukça seven çiftin ilişkisi henüz medya için yeni olsa da aralarındaki bağ oldukça kuvvetli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adele ve Lizzo

6. Adele ve Lizzo
www.telegraphindia.com

Ödüllerini aldıktan sonra kameralara öpüşerek poz veren Adele ve Lizzo da arkadaş olanlardan elbette. Masalarında oturup gece boyu sohbet eden ikili Beyonce ile de fotoğraf çektirmişti.

7. Cardi B ve Offset

7. Cardi B ve Offset

Vanity Fair Oscar partisinde, Cardi B ve Offset gerçekten sevgi dolu bir atmosfer yarattılar. 2017 yılında evlenen çift, yaşadıkları bazı zorluklara rağmen aralarındaki anlaşmazlıkları çözdü ve şimdi iki güzel çocuklarıyla huzurlu bir yaşam sürdürüyorlar.

8. Cardi B ve Offset

8. Cardi B ve Offset
hollywoodlife.com

Sadece Oscar'ı değil Red Carpet ödül törenini de kasıp kavurdu bu çifti. Bu pozları uzunca bir süre gündemden inmedi. Onlar aşklarını ve birlikteliklerini tüm zorluklara rağmen korumayı başardı ve bu, onların hikayesini daha da etkileyici hale getiriyor. Şimdilerde ise bunun tadını çıkarıyorlar.

9. Michelle Yeoh ve Jamie Lee Curtis

9. Michelle Yeoh ve Jamie Lee Curtis

İkili ilk Oscar ödülünü kazanmanın verdiği sevincin yanı sıra bu başarıyı birlikte elde ettikleri için de coşkulu bir sevinç yaşadılar. Kader, onları 'Her Şey Her Yerde Hep Birden' filminin setinde buluşturmuştu ancak aralarında işten öte sıkı bir bağ oluşmuştu. Michelle, rol arkadaşı hakkında 'Benim kalbimden bir kadın' şeklinde konuşmuştu. Bu başarıları, sadece kendi yeteneklerinin bir göstergesi değil, aynı zamanda birlikte geçirdikleri zamanın ve oluşturdukları samimi bağın da bir sonucuydu.

10. Ke Huy Quan, Troy Kotsur ve Ariana DeBose

10. Ke Huy Quan, Troy Kotsur ve Ariana DeBose

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Ke Quy Quan, onurunu kabul etmek için sahneye çıktığından beri etkileyici kabul konuşmasıyla dünya çapında kalpleri fethetti. 'Bir yıl boyunca mülteci kampında yaşadım ve bir şekilde, Hollywood'un en büyük sahnesinde burada bulundum.' dedi ünlü oyuncu. Onun hikayesi zorlukların üstesinden gelmenin mümkün olduğunun canlı bir örneği.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Madonna ve Jozzy

11. Madonna ve Jozzy
www.nocturneaixpuyricard.com

Repçi Jozzy ile kameralara verdikleri pozlar ile Grammy ödül töreninde ödül sahiplerinden çok bu ikili konuşulmuştu.

12. Lady Gaga ve Brendan Gleeson

12. Lady Gaga ve Brendan Gleeson

Kırmızı halıda birbirlerini sıcaklıkla karşılayan iki ünlü, sarılarak, selfie çekerek ve hatta tam bir öpücük kondurarak hayranlarını şaşırttı. Bu etkileşimlerin ardındaki gerçek neden ise şu an içinde bulundukları 'Joker: Folie á Deux' isimli filmin çekimlerine dayanıyor.

13. Kelsea Ballerini ve Chase Stokes

13. Kelsea Ballerini ve Chase Stokes

MTV müzik ödüllerinin kırmızı halısında aşk tazeleyen çiftimiz ne kadar mükemmel bir ikili olduklarını gözler önüne serdi.

14. Michelle Yeoh ve Ke Huy Quan

14. Michelle Yeoh ve Ke Huy Quan

Özel gecelerini kamera karşısında taçlandırmadan edemeyen Michelle Yeoh ve Ke Huy Quan, aynı kategoride aday olarak birbirlerine destek verip, Oscar kazanmak için film yapım sürecinde birlikte çalıştılar. İkili, kazandıkları Oscar'ları kaldırırken kamera karşısında öpüştüler, her ikisi de başarılarından dolayı son derece mutluydu.

15. Brendan Fraser ve Jeanne Moore

15. Brendan Fraser ve Jeanne Moore

Brendan, kazanan konuşmasıyla herkesin kalbini kazanmayı başardı ve 'The Whale' filmini çekme konusundaki sıkı çalışmasını ve adanmışlığını bir kez daha teyit etti. Ünlü aktör, iki oğluyla birlikte Oscar'ın kırmızı halısında yürüdü ve sevgilisi Jeanne'in ile elini hiç bırakmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Jennifer Lopez ve Ben Affleck

16. Jennifer Lopez ve Ben Affleck

Hollywood ödül töreninde 51 yaşındaki sevgilisi oyuncu Ben Affleck ile güzel bir poz veren Jennifer Lopez de gözlerden kaçmadı.

17. Cardi B ve Offset

17. Cardi B ve Offset

Görünüşe göre çiftimiz, katıldıkları bütün ödül törenlerinde kameralara güzel bir öpücük bahşetmeyi es geçmemiş...

Siz neler düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
13
8
8
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Nicole ve Urbanın hala boşanmaması şaşırtıcı. Bir okadarda Ben ile Jenniferin tekrar birleşmesi şaşırtıcı. Sanırım Urbanların çocukları evlatlık evlendikler... Devamını Gör