Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılında Dünyaevine Giren Ünlülerin Birbirinden Tarz ve Farklı Gelinlik Tercihlerini Görmelisiniz!

etiket 2023 Yılında Dünyaevine Giren Ünlülerin Birbirinden Tarz ve Farklı Gelinlik Tercihlerini Görmelisiniz!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlüler arasında düğün trafiği çok fazlaydı. Birçok ünlü isim muradına ererken tercih ettiği gelinliklerle adeta birbirleriyle şıklık yarışına girdiler desek yeridir. Bizde sizler için 2023 yılında evlenerek gelinlikleri merak konusu olan ünlülerin gelinliklerini listeledik.

Bu listede sadelikleriyle sizi büyüleyecek olanlar da var “Bu neydi şimdi?” diyeceğiniz de…

İşte detaylar 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Eylül ayında evlenen ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un Özgür Masur imzalı yarasa kol detaylı ve derin yırtmaçlı gelinliği sosyal medya halkı tarafından çok beğenilmişti. Burcu Esmersoy’un sosyal medya hesabından paylaştığı resimlere takipçileri tarafından “Peri kızı”, ve “Duru güzellik” gibi birçok yorum gelmişti.

Eda Ece

Eda Ece

Haziran ayında evlenen güzeller güzeli Eda Ece’nin gelinliği Zuhair Murad tasarımı idi. Uzun duvak detaylı dantel bir gelinlik tercih eden Eda Ece’nin gelinliği sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenilerek “Sonunda gerçek bir gelin gördük', 'Gelinliğine bayıldım', 'Harika görünüyor' gibi yorumlar almıştı.

Çağla Gizem Şahin

Çağla Gizem Şahin

Avukat Çağla Gizem Şahin, bu özel gününde Vakko marka bir gelinlik tercih etti. Çağla Gizem Şahin, sade gelinliğini uzun duvağı ile taçlandırmıştı. Oldukça şık bir seçim yapan Şahin’in gelinliği sadeliği ile sosyal medya kullanıcılarından tam not almıştı.

Burcu Denizer

Burcu Denizer

Gelinlik yerine beyaz bir takım giymeyi tercih eden Burcu Denizer, zarafeti ile hepimizi kendine hayran bırakmıştı. Taktığı aksesuarlar ile takım şıklığını tamamlayan Denizer, plansız güzelliğiyle sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenilmişti.

Dilay Ekmekçioğlu

Dilay Ekmekçioğlu

Haziran ayında dünyaevine giren Dilay Ekmekçioğlu, Jasmin Erbaş imzalı bir gelinlik tercih etmişti. Üstü dantelli kabarık gelinliğini kısa bir duvakla tamamlayan Ekmekçioğlu, aksesuarlarıyla birlikte kendi tarzını oluşturmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meltem Yılmazkaya

Meltem Yılmazkaya

Mart ayında dünyaevine giren ünlü oyuncu Meltem Yılmazkaya, Yelda İslekel Gençol imzalı bir gelinlik tercih etmişti. Yılmazkaya, gösterişten uzak sade gelinliğiyle çok beğenilerek sosyal medya kullanıcılarından “İçimizi aydınlattın” tarzında birçok yorum almıştı.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Mayıs ayında Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te evlenen Şeyma Subaşı, derin sırt ve göğüs dekolteli bir gelinlik tercih etmişti. Subaşı’nın dantel detaylı özel tasarım gelinliğinin fiyatının 11 bin 400 dolar, yani 250 bin TL olduğu ortaya çıktı. Şeyma Subaşı, bu milyonluk şıklığı ile sosyal medya kullanıcılarından 'Gördüğüm en güzel gelinlik', 'Çok zarif' yorumlarını almıştı.

Ezgi Mola

Ezgi Mola

Mayıs ayında evliler kervanına katılan Ezgi Mola, Özgür Masur imzası taşıyan bir gelinlik tercih etmişti. Ezgi Mola'nın dupduru güzelliğini öne çıkaran uzun kuyruklu gelinliği sadeliğin vücut bulmuş hali gibiydi adeta. Ezgi Mola, bu tercihi ile sosyal medya kullanıcılarından Gelin gibi gelin” ve “Peri kızı” gibi yorumlar almıştı.

Funda Eryiğit

Funda Eryiğit

Mart ayında evlenen Funda Eryiğit, Öniz İpek Derman imzalı bir gelinlik tercih etmişti. Modern bir gelinlik giyen Eryiğit, tam bir sade şıklığı yakalamıştı desek yanlış olmaz.

Oben Alkan

Oben Alkan

İtalya'nın Milano şehrinde dünyaevine giren Oben Alkan, tercihi sadelikten yana kullanarak gelinlik yerine beyaz bir tulum tercih etmişti. Paçasındaki tüy detayları ve aksesuarları ile oldukça cool bir görüntü yakalayan Alkan, duru güzelliği ile hepimizi büyülemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melek Mosso

Melek Mosso

Ekim ayında Mersin’de sade bir törenle evlenen Melek Mosso, Burak Bayraktaroğlu imzalı bir gelinlik tercih etmişti. Hareketli gelinliğini dantel detaylarıyla ve kullandığı çeşitli aksesuarlarla tamamlayan Melek Mosso, sosyal medya kullanıcılarından da “Bebek gibi görünüyorsun”, “Melek gibi olmuşsun” tarzında birçok yorum almıştı.

Alina Boz

Alina Boz

Taze gelin Alina Boz, 12 odası ve 16 kişilik ekibi bulunan lüks Halas Yatı'nda dünayevine girmişti. Saten gelinliğini Paris’ten almayı tercih Eden Alina Boz, Vivienne Westwood markasına ait bir gelinlik giymişti. Gelinliğinin fiyatı ise 5.691 euro, yani yaklaşık 180 bin TL.  Alina Boz, bu seçimi ile birlikte sosyal medya kullanıcılarından “Yaşına uymamış”, “Saten perde”, “Bizim terzi de aynısını dikerdi, Paris’e boşa gitmiş” gibi birçok eleştiri almıştı.

Barbara Palvin

Barbara Palvin

Barbara Palvin, Temmuz ayında İtalyan sinemasının yakışıklı yıldızı Dylan Sprouse ile Macaristan’da yapılan gizemli bir törenle dünya evine girdi. Törende üç farklı kıyafet giyen Palvin, nikah kıyılırken Vivienne Westwood imzalı beyaz bir gelinlik tercih etmişti. Tören için zamansız ve klasik bir şeyler giymek isteyen Palvin, düğün kombinlerinin her parçasını dikkatlice düşünmüştü ve gerçekten de klasik bir şıklık yakalamayı başararak görenleri kendine hayran bırakmıştı.

Taylor Hill

Taylor Hill

Taylor Hill, geçtiğimiz haziran ayında Colorado'daki Devil's Thumb Ranch'te evlendi. Hill, bu özel gününde İtalyan modaevi Etro tarafından tasarlanan düşük omuzlu, sade bir gelinlik tercih etmişti. Taylor, bu seçimiyle son zamanlarda gördüğümüz en zarif en tatlı ve hoş gelinlerden biriydi doğrusu.

Sofia Richie

Sofia Richie

Nisan ayında dünyaevine giren Sofia Richie, Chanel 2023-24 Sonbahar/Kış koleksiyonundan esinlenerek yaratılan, alışılmışın dışında çapraz yaka detayı olan ve boğaz kısmı kapalı kendine özgü bir gelinlik tercih etmişti. Richie, gelinliğini “Ne büyük bir büyü' diyerek tanımlamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Eylül ayında dünyaevine giren ünlü oyuncu Deniz Çakır, Gamze Saraçoğlu imzalı bir gelinlik tercih etmişti. Deniz Çakır’ın dantel detaylı gelinliğindeki Helenistik dokunuşlar gören herkesi mest etmişti. Ayrıca bu Helenistik dokunuşların tamamı güzel gelin Deniz Çakır'a aitti.

Sevde Çobanoğlu

Sevde Çobanoğlu

Ağustos ayında ünlü oyuncu Furkan Aksoy ile dünyaevine giren Sevde Çobanoğlu, House of Zarif imzası taşıyan özel dikim bir gelinlik tercih etmişti. Çobanoğlu, bol taş detaylı bu seçimi ile sosyal medya kullanıcılarından Su gibi”, “Nasıl zarif” gibi birçok yorum almıştı.

Melike Şahin

Melike Şahin

Melike Şahin, gizemli sevgilisiyle mayıs ayında sessiz sedasız evlenmişti. Tercihini sadelikten yana kullanan Şahin, derin sırt dekolteli, uzun duvaklı ve balık model bir gelinlik giymişti. Eldivenleriyle birlikte sade şıklığını tamamlayan Şahin, güzelliğiyle de göz kamaştırmıştı.

Nutiye Akar

Nutiye Akar

Eylül ayında ünlü oyuncu Murat Ünalmış ile dünyaevine giren, Nutiye Akar derin sırt dekolteli ve sade bir elbise tercih etmişti. Akar’ın nikah elbisesinin zarifliği ise gören herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

Samar Dadgar

Samar Dadgar

20 Ocak'ta ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile dünyaevine giren Samar Dadgar, VAKKO WEDDING marka bir gelinlik giymişti. Uzun kuyruklu ve straplez bir model tercih eden Dadgar’ın paylaştığı düğün fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emel Karaköse

Emel Karaköse

Emel Karaköse, Mayıs ayında ünlü oyuncu Selim Bayraktar ile Olympos’da evlenmişti. Museum of Florale imzalı bir gelinlik tercih etmişti. Karaköse’nin Derin sırt dekolteki ve ip askılı gelinliği bir kesimin beğenisini kazanırken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilmemişti.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens

'High School Musical' serisiyle bir neslin çocukluğunu süsleyen Vanessa Hudgens, Aralık ayında Cole Tucker ile dünyaevine girdi. Hudgens, Meksika'da gerçekleştirilen düğünde Wera Wang imzası taşıyan bir gelinlik tercih etmişti. Sade gelinliğini uzun duvağıyla tamamlayan Hudgens, güzelliğiyle büyülemişti.

Tuğçe Kandemir

Tuğçe Kandemir

Şarkılarıyla hepimizi hüzne boğan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle dünyaevine Mersin'de sessiz sedasız dünyaevine girdi. Straplez model kalın askılı kabarık gelinliğini aksesuarlarıyla taçlandıran Kandemir, zarifliği ile göz doldurdu.

Sizce en güzel gelinlik hangisine aitti? Yorumlarda buluşalım 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın