Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılında TikTok'tan Elde Ettikleri Kazançlarla Paraya Para Demeyen Fenomenler

2022 Yılında TikTok'tan Elde Ettikleri Kazançlarla Paraya Para Demeyen Fenomenler

Metehan Bozkurt
23.11.2022 - 22:09 Son Güncelleme: 24.11.2022 - 10:46

Biliyorsunuz ki 2022 yılının sonuna gelmek üzereyiz. Bu sene en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri de TikTok malumunuz... Biz de bu içeriğimizde 2022 yılında TikTok'tan en çok kazananları listeledik. Detaylar için sizleri şöyle alalım...

Kaynak: https://influencermarketinghub.com/ti...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Charli D'Amelio

1. Charli D'Amelio

Charlie D'Amelio, 2022 yılının en çok kazanan influencer'larından biri olarak listemizin başında. 2019'un Haziran ayında TikTok'ta yayınladığı dans videolarıyla kısa bir zamanda viral oldu. Sonrasında Jonas Brothers, ve The Tonight Show'da konuk olarak yer aldı. Prada tarafından Paris Moda Haftasında bulunması için davet aldı ve EOS Cosmetics ile ortaklık kurdu. Sonrasında birçok reklamda da yer aldı.

Yaş: 18

Yıllık tahmini kazanç: 17,5 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 148.7M

Göz atmak isterseniz profilini de şöyle koyalım:

2. Dixie D'Amelio

2. Dixie D'Amelio

Dixie, Charli D'Amelio'nun ablası! Düzenli olarak birbirlerinin hesaplarında içerik yayınlıyorlar ve bu sayede de birlikte viral oluyorlar. Dixie D'Amelio, Charli'den farklı olarak müzik alanında uzmanlaşmayı seçti. İlk şarkısı 'Be Happy'yi 2020 yılının Haziran ayında yayınladı. Bu şarkı sayesinde de uzun bir süre gündemde kalmayı başardı.

Yaş: 21

Yıllık tahmini kazanç: 10 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 57.5M

Profiline bakmak isterseniz şuraya bırakalım:

3. Addison Rae

3. Addison Rae

Addison, dans figürleriyle kısa zamanda viral olmayı başardı. Bir yıldan kısa bir süre içinde bir milyon takipçiye ulaştı ilk başlarda! İlk sponsorlu içeriği Fashion Nova adlı bir markaylaydı. O yılın ilerleyen zamanlarında Addison, gerçek anlamda büyük bir ün kazandı. Okulu bıraktı ve TikTok fenomenlerinin de katıldığı Hype House'u kurmak için Kaliforniya'ya gitti. Sonrasında Reebok ve Daniel Wellington için sponsorlu içerikler yaptı.

Yaş: 22

Yıllık tahmini kazanç: 8.5 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 88.7M

İçeriğin Devamı Aşağıda

Profiline göz atmak için:

4. Bella Poarch

4. Bella Poarch

Bella Poarch dünyanın en büyük TikTok popülaritesine sahip kullanıcılarından biri! Billi B'nin 'Soph Aspin Send' şarkısı ile playback yaptığı videoyla viral oldu ve adeta milyonlara ulaştı. Bu video ayrıca 2020 yılında en çok izlenen video olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi Filipin doğumlu olmasının yanı sıra Warner Bros'la yaptığı anlaşma sonucunda çıkardığı 'Build a B*tch' şarkısı milyonlarca kez dinlendi.

Yaş: 25

Yıllık tahmini kazanç: 5 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 92.4M

Profilini de şöyle bırakalım:

5. Josh Richards

5. Josh Richards

Şarkı söylemeleriyle, playback videolarıyla ve danslarıyla büyük bir kitleye ulaşan Josh, TikTok'un en sevilen fenomenlerinden biri olarak gündemde kalmaya devam etti. HouseParty ve Reebok ile anlaşma izmaladı, Youtube platformunda reklam gelirleri elde etti. Her şeyin yanı sıra kendisi Animal Capital'ın da kurucu ortağıdır.

Yaş: 20

Yıllık tahmini kazanç: 5 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 26M

Profili de burada! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kris Collins

6. Kris Collins

Kris Collins, hem TikTok hem de Youtube üzerinden büyük ve aktif bir kitleye sahip. İki platformu da farklı formatlara dayandığından birçok insanı kendi içeriklerine çekebiliyor. İlk başlarda kuaförlük yaparken pandemi nedeniyle işten çıkartıldı. TikTok sayesinde yıldızı parlayan Kris, sonrasında Amazon, Hershey, Pantene ve Lionsgate gibi markalarla iş birliği yaptı.

Yaş: 26

Yıllık tahmini kazanç: 4.75 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 47.4M

Profiline göz atmak isterseniz:

7. Avani Gregg

7. Avani Gregg

TikTok'un en büyük yıldızlarından biri olan Avani Gregg, Harley Quinn tarzı bir palyaçoya dönüştüğü TikTok videosu sayesinde ünlü oldu. Takipçileri ona 'palyaço kız' adını verdi ve makyaj videolarını takip etmeye başladı. Ayrıca 2019 yılında Charli D'Amelio ile birlikte Hype House'a katıldı. Chicken Girls'te rol almaya devam etti, bir anı kitabı yayınladı ve Z kuşağının sorunlarını ele alan bir Facebook Watch talk show'una ev sahipliği yaptı. NYX Cosmetics gibi markalarla ve kendi influencer ürünleri serisiyle sponsorluk anlaşmaları var.

Yaş: 20

Yıllık tahmini kazanç: 4.75 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 42.7M

Profili:

8. Riyaz Aly

8. Riyaz Aly

Riyaz Aly bir Hint TikTok fenomeni ve blog yazarı. İlk olarak Instagram'da video yayınlamaya başladı ve Tiktok'a taşındığında düet videolarıyla ünlendi. Ayrıca komik içerikler de yaptı. Popülerliği sayesinde Hindistan'da öne çıkan videolarda yer aldı ve burada görünüm başına 35.000 dolar kazandığı tahmin ediliyor. Hindistan'daki en yüksek kazançlı TikTok yıldızı diyebiliriz.

Yaş: 19

Yıllık tahmini kazanç: 2 Milyon Dolar

Takipçi sayısı: 45.4M

İçeriğin Devamı Aşağıda

Profilini de şöyle bırakalım:

9. Arishfa Khan

9. Arishfa Khan

Arishfa Khan, Hintli bir aktör ve sosyal medya fenomenidir. Dans videoları, moda videoları ve playback videoları yayınlayarak TikTok'ta popülerlik kazandı. Khan en çok takip edilen TikTok fenomenlerinden ve en çok takip edilen Hintli ünlülerden biri. Aynı zamanda görünüşü her zaman görüş çeken bir moda blogger'ı!

Yaş: 19

Gönderi başına tahmini kazanç: 24 bin dolar

Takipçi sayısı: 28.7M

Profiline buradan göz atabilirsiniz:

10. Nisha Guragain

10. Nisha Guragain

Nisha Guragain, TikTok'taki playback ve moda videolarıyla tanınan bir sosyal medya fenomeni ve şarkıcıdır. Kariyerine Musical.ly' platformuyla başladı ve şimdi Hindistan'daki en popüler TikTok yıldızlarından biri. Ayrıca çeşitli müzik videolarında yer aldı.

Yaş: 25

Gönderi başına tahmini kazanç: 25 bin dolar

Takipçi sayısı: 28.2M

Profilini de şöyle bırakalım:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
6
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zafer Unlu

Yalniz listenin de tersten olmasi baya bir ilginc... diyorum 1 numara neden 10 numaradan daha az takipciye sahip...

Sinan Saatçi

Şimdi bunların para benim çenemi yoracak bol bol kazansinlar

Köken Uzuntaş

hindistanda yaşıyorum burada tiktok yasak, app storedan indirilmiyor, tabi vpn dir vs bir cok yol ile erişilebilir ancak takipçilerinde cogunun hintli olacağ... Devamını Gör