Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılında Seyirciyle Buluşan ve İzleyenlerin Beğenisini Kazanan En İyi Aksiyon-Macera Filmleri

2022 Yılında Seyirciyle Buluşan ve İzleyenlerin Beğenisini Kazanan En İyi Aksiyon-Macera Filmleri

Rana Önder
25.11.2022 - 13:27

Aksiyon ve macera filmleri izlerken heyecan uyandırması bakımından sevilerek izlenen bir film türüdür. Her sene olduğu gibi 2022 yılında da birçok aksiyon-macera filmi vizyona girdi. 

Bu içerikte de The Gray Man, Her Şey Her Yerde Aynı Anda, Top Gun: Maverick gibi filmlerinde içerisinde bulunduğu 2022 yılının en iyi macera-aksiyon filmlerine yer verildi. İyi seyirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

35. Lightyear (2022)

35. Lightyear (2022)

IMDb: 6.0 

Özet: Efsanevi uzay bekçisi Buzz Lightyear, hırslı askerler Izzy, Mo, Darby ve robot arkadaşı Sox ile birlikte galaksiler arası bir maceraya atılıyor. Bu rengarenk ekip şimdiye kadarki en zorlu görevlerinin üstesinden gelirken, kötü Zurg'dan ve onun hiçbir zaman geride kalmayan görevine bağlı robot ordusundan kaçmak için bir ekip olarak birlikte çalışmayı öğrenmelerini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Angus MacLane

Oyuncular: Chris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn

34. Gündüz Vardiyası (2022)

34. Gündüz Vardiyası (2022)

IMDb: 6.1 

Özet: Çalışkan, mavi yakalı bir baba, 10 yaşındaki kıvrak zekalı kızına iyi bir hayat sağlamak ister ve San Fernando Vadisi'ndeki sıradan havuz temizleme işi, gerçek gelir kaynağı için bir paravan yani vampirleri avlamak ve öldürmek işine dönüşür. Kızına daha iyi bir hayat sunabilmek için vampir avcılığı yapan babanın yaşadıklarının konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: J.J. Perry

Oyuncular: Jamie Foxx, Dave Franco, Snoop Dogg

33. Ambulans (2022)

33. Ambulans (2022)

IMDb: 6.1 

Özet: Will ve Danny birbirinden bağımsız karakterlere sahip iki üvey kardeştir. Will eski bir askerdir ve hasta karısı için paraya ihtiyacı vardır. Danny ise birçok suça karışmış birisidir. Bir gün Will, mecbur kaldığı için istemeye istemeye kardeşi Danny'den borç ister. Kardeşi ise birlikte banka soymayı teklifi eder ve ikili bir anda kendilerini banka soygunu planının içerisinde bulurlar. 

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen, Eiza Gonzalez

32. Kayıp Şehir (2022)

32. Kayıp Şehir (2022)

IMDb: 6.1 

Özet: Kapak modeliyle bir kitap turuna çıkan münzevi bir aşk romanı yazarı, kendilerini kıyasıya bir orman macerasının içine sokan adam kaçırma girişiminde bulurlar. Filmde, yazdığı kurgusal şehrin gerçekten de var olduğunu keşfeden bir yazar ve antik antik hazineyi bulmak için ona yardımcı olan Loretta konu edinilir. 

Yönetmen: Aaron Nee, Adam Nee

Oyuncular: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe

31. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (2022)

31. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (2022)

IMDb: 6.2 

Özet: Profesör Albus Dumbledore, güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald'ın büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçtiğini bilir ve bu yüzden de cadılar ve büyücülerden oluşan fırını Büyüzoolog Newt Scamander'a, emanet eder. Muggle ve ekibi hem tehlikeli bir görev üstlenmiştir hem de Grindelwald'ın ekibinden kişilerle mücadele eder. 

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Nil'de Ölüm (2022)

30. Nil'de Ölüm (2022)

IMDb: 6.3 

Özet: Hercule Poirot, Nil'de tatildeyken genç bir varisin öldürülmesini araştırmak zorunda kalır. Huzurlu tatili balayında öldürülen bir kadının cinayet soruşturmasıyla bölünen dedektif Hercule Poirot, cinayetin gizemini çözmek için davanın peşine düşer ve olayı aydınlatmak için çalışmaya başlar. Bu korkunç ölüm, gemide bulunan dedektif Hercule Poirot’un da tatiline son vermesini ve cinayeti çözmeye çalışmasını konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Kenneth Branagh

Oyuncular: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey

29. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022)

29. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022)

IMDb: 6.3 

Özet: Thor, tanrıları yok etmeye çalışan Tanrı Kasabı Gorr ile savaşmak için Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'dan yardım ister. Thor, kendi huzuru için bir yola çıktığı sırada Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin bir katil ortaya çıkar ve huzuru yarıda kesilir. Tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher ile zorlu bir mücadele giren Thor bu macerada Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'dan yardım ister. 

Yönetmen: Taika Waititi

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale

28. Uncharted (2022)

28. Uncharted (2022)

IMDb: 6.3

Özet: Sokak zekası çok iyi olan Nathan Drake ve deneyimli hazine avcısı Victor 'Sully' Sullivan, Ferdinand Magellan tarafından biriktirilen, 500 yıl önce Moncada Evi tarafından kaybedilen bir serveti geri almak için işe alınır. İkili için bir soygun işi olarak başlayan durum, kendisinin ve ailesinin gerçek mirasçılar olduğuna inanan acımasız Santiago Moncada'nın önünde ödüle ulaşmak için dünyayı dolaşan bir yarışa dönüşür. Nate ve Sully ipuçlarını deşifre edebilir ve dünyanın en eski gizemlerinden birini çözebilirse, 5 milyar dolarlık hazineyi ve hatta belki de Nate'in uzun süredir kayıp olan erkek kardeşini bulacaklardır ancak bunun için ilk önce birlikte çalışmayı öğrenmeleri gerekir. 

Yönetmen: Ruben Fleischer

Oyuncular: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali

27. The Gray Man (2022)

27. The Gray Man (2022)

IMDb: 6.5 

Özet: CIA'in gizli Sierra programında yer alan son derece yetenekli bir suikastçı olan Six, teşkilatın en iyi ölüm taciridir. Ancak, bir görev kötü gider ve Six, peşinde sosyopatik eski ajan Lloyd Hansen ile CIA'den kaçmak zorunda kalır. Ajan Dani Miranda ve idareci Donald Fitzroy'un yardım ettiği Six, Six'i alt etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek olan Hansen'den kaçınmak için büyük bir çaba sarf eder. Six'in onu öldürmek isteyen kişilerden saklanma macerasını konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Joe Russo, Anthony Russo

Oyuncular: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas

26. Kirpi Sonic 2 (2022)

26. Kirpi Sonic 2 (2022)

IMDb: 6.5 

Özet: Sonic, insana benzer bir kirpidir ve bu filmdeki hedefi gerçek bir kahraman olabileceğini kanıtlamaktır. Sonic, gerçek bir kahraman olduğunu kanıtlamak için tüm dünyayı yok edebilecek güce sahip olan zümrüdü bulmak için macera dolu bir yola girer. 

Yönetmen: Jeff Fowler

Oyuncular: Jim Carrey, James Marsden, Idris Elba

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Dog (2022)

25. Dog (2022)

IMDb: 6.5 

Özet: Belçikalı ordu koruyucusu Briggs askeri çalışma köpeği olan Lulu'yu amirinin cenazesine götürmek üzere görevlendirilir. Cenazeye gitmek için Pasifik sahili boyunca köpek ile birlikte yolculuk yapan ordu koruyucusu ile ilgili bir filmdir. 

Yönetmen: Reid Carolin, Channing Tatum

Oyuncular: Channing Tatum, Luke Forbes, Ethan Suplee

24. The Adam Project (2022)

24. The Adam Project (2022)

IMDb: 6.7 

Özet: Adam, zamanda yolculuk yapan bir pilottur. Geleceği kurtarma gibi bir görevi olan Adam, genç halini ve babasını görüp geçmişle hesaplaşmak için çocukluğuna gider. Bir yandan geçmişiyle yüzleşmek diğer yandan da çocukluğundan yardım istemeyi hedefleyen  Adam, hikayenin ilerleyen zamanlarında kendisini beklenmedik olayların içerisinde buluyor. Hem zamanda yolculuğu hem de kişinin kendi içerindeki yolculuğunu konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner

23. Üç Bin Yıllık Bekleyiş (2022)

23. Üç Bin Yıllık Bekleyiş (2022)

IMDb: 6.7 

Özet: Yalnız bir bilgin, İstanbul'a yaptığı bir gezide, özgürlüğü karşılığında ona üç dilek sunan bir Djinn keşfeder. İstanbul'a bir konferans için giden Alithea, burada kavanoza hapsolmuş bir Cin bulur. Özgürlüğüne kavuşmak isteyen Cin, Alithea'dan yardım ister. Ona yardım etmesi koşuluyla üç dileğini gerçekleştireceğini söyler ve ikili birlikte beklenmedik bir maceranın içerisine atılır. 

Yönetmen: George Miller

Oyuncular: Idris Elba, Tilda Swinton, Aamito Lagum

22. Enola Holmes 2 (2022)

22. Enola Holmes 2 (2022)

IMDb: 6.8 

Özet: Sherlock Holmes'un asi ve maceraperest kız kardeşinin yaşadıklarının anlatıldığı ikinci filmdir. Filmin ikincisinde Enola, dedektif olarak ilk davasını almıştır ve kayıp bir kızın izini sürmeye çalışır. Ancak Enola'nın bu davayı çözebilmesi için abisi ve arkadaşlarından yardım alması gerekir. Bu gizemin tek başına çözülemeyecek kadar büyük olduğunu bilen Enola, davayı çözmek için kardeşi Sherlock ve eski arkadaşı Tewksbury'den yardım almak zorunda kalır. 

Yönetmen: Harry Bradbeer

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter

21. Athena (2022)

21. Athena (2022)

IMDb: 6.8 

Özet: En küçük erkek kardeşlerinin açıklanamayan bir şekilde trajik ölümünden saatler sonra, üç kardeşin hayatları kaosa sürüklenir. Kardeşlerinin ölümünün ardından hayatı kaosa doğru sürüklenen kardeşlerin verdikleri mücadelenin konu edinildiği bir filmdir. Film, yaşanılan acıların, ölümlerin gösterilme biçiminden dolayı bir kesim tarafından beğenilirken diğer kesim tarafından da eleştirilerin odağı oldu. 

Yönetmen: Romain Gavras

Oyuncular: Dali Benssalah, Sami Slimane, Anthony Bajon

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Kim Demiş Kötüyüz Diye? (2022)

20. Kim Demiş Kötüyüz Diye? (2022)

IMDb: 6.8 

Özet: Dünyanın en kötü insanları unvanına sahip olan 5 arkadaş bir sürü soyguna karışmıştır. Bir gün 5 arkadaş tutuklanır ve serbest bırakılmak için tek şartları iyi, örnek bir vatandaş olmaktır. Animasyon filminde, hırsızlık çetesi olan 5 arkadaşın iyi biri ve örnek bir vatandaş olma çabası anlatılır. Komedi-macera türünde olan bir animasyon filmdir. 

Yönetmen: Pierre Perifel

Oyuncular: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina

19. Nope (2022)

19. Nope (2022)

IMDb: 6.9 

Özet: Korku sinemasının çokça eleştiri alan yönetmeni Jordan Peele ‘nin şüphesiz en çok talep gören filmi olan ‘Hayır’, esrarengiz ve tüyler ürpertici bir keşfe tanıklık eden, Kaliforniya'nın iç kesimlerindeki ıssız bir kanyonda yaşayan insanların hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Jordan Peele

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun

18. Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında (2022)

18. Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında (2022)

IMDb: 6.9 

Özet: Doktor Strange, eski bir müttefik yardımıyla sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıkar ve hiç beklenmedik olaylar ile karşı karşıya kalır. Bu film Sherlock dizisindeki dedektif rolünden kurgulanmış bir macera filmidir. Filmde de Doktor Strange'in bilinmez bir yolculuk içerisinde başına gelen maceralar konu edinilir. 

Yönetmen: Sam Raimi

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor

17. Yetenekli Bay Cage (2022)

17. Yetenekli Bay Cage (2022)

IMDb: 7.0 

Özet: Nig Cage; borç batağında olduğu için bir hayranının doğum günü partisine  katılmayı kabul eden birisidir. İşler kötüye gittiğinde ve bir görevi yerine getirmek için CIA tarafından işe alındığında, Cage kendisini ve ailesini kurtarmak için en ikonik ekran karakterlerine bürünmek zorunda kalır. 

Yönetmen: Tom Gormican

Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Alessandra Mastronardi

16. Kırmızı (2022)

16. Kırmızı (2022)

IMDb: 7.0 

Özet: 13 yaşındaki Mei, Lee adındaki kız ne zaman çok heyecanlansa dev bir kırmızı pandaya dönüşmesini konu edinen bir animasyon filmidir. Mei13 yaşında ergenliğe giren ve baskıcı bir aileyle mücadele eden birisidir. Mei, bir yandan ergenlikle diğer yandan da vücudunda meydana gelen kırmızı bir pandaya dönüşmesiyle mücadele etmesini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Domee Shi

Oyuncular: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Black Adam (2022)

15. Black Adam (2022)

IMDb: 7.0 

Özet: 5000 yıl sonra yeniden uyanan Black Adam, dünyanın acımasız koruyucusu olur: Superman ve Wonder Woman gibilerini alt edecek bir kötü adama karışır. 21. yüzyılda Black Adam Amerika Adalet Cemiyeti ve onun kahramanları olan Doctor Fate, Hawkman, Atom Smasher ve Cyclone ile yüzleşmek zorunda kalır. Binlerce yıl sonra özgürlüğüne kavuşan bir anti-kahraman olan Black Adam'ın kendine has adalet biçimiyle dünyadaki dengeleri tekrardan kurmasını konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Jaume Collet-Serra

Oyuncular: Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Pierce Brosnan

14. The Northman (2022)

14. The Northman (2022)

IMDb: 7.1 

Özet: Viking prensi olan Amleth'in babasının intikamını almasını konu edinen bir filmdir. Amleth'in babası kral Aurvandil üvey kardeşi Fjölnir tarafından öldürülür bunun üzerine Amleth hem annesini kurtarmak hem de babasının intikamını almaya karar verir. Amleth yıllar içerisinde bir Viking savaşçısına dönüşür ve bir kahin ile karşılaşmasının ardından intikamını almaya başlamasını konu edinen bir filmdir.  

Yönetmen: Robert Eggers

Oyuncular: Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang

13. The Outfit (2022)

13. The Outfit (2022)

IMDb: 7.1 

Özet: Savile Row yaşadığı bir travmadan sonra yaşadığı yer olan İngiltere'den Amerika'ya taşınır ve burada gangster bir aile için kıyafetler diker.  Ünlü İngiliz terzi Savile Row'un gerçek hikayesinden uyarlanarak oluşturulmuş bir filmdir. Film, tek mekanda geçen suç-macera türünde bir yapımdır. 

Yönetmen: Graham Moore

Oyuncular: Mark Rylance, Dylan O'Brien, Johnny Flynn

12. Prey (2022)

12. Prey (2022)

IMDb: 7.2 

Özet: 300 yıl önce Comanche Nation'da geçen bu film, Great Plains'te dolaşan efsanevi avcıların gölgesinde büyümüş, şiddetli ve son derece yetenekli bir savaşçı olan Naru'nun hikayesini konu edinir. Yetenekli savaşçı Naru, kabilesi büyük bir tehdit altında olunca insanları korumak için zorlu bir mücadelenin içerisine girer. 

Yönetmen: Dan Trachtenberg

Oyuncular: Amber Midthunder, Dane DiLiegro, Michelle Thrush

11. Alcarràs (2022)

11. Alcarràs (2022)

IMDb: 7.2 

Özet: Küçük bir köyde şeftali yetiştiren bir ailenin hayatının konu edinildiği bir filmdir. Filmde şeftali yetiştirerek geçimini sağlayan bir aile vardır. Bir gün arazinin sahibi vefat eder bu ölüm ile birlikte arazinin yeni bir varisi olur. Yeni gelen kişi de tarlayı satmaya karar verince ailenin geçim kaynağı tehlikeye girer. Katalonya'daki küçük bir köyde şeftali yetiştiren bir ailenin hayatının büyük mülklerinin sahibi öldüğünde onun ömür boyu varisi olan kişinin araziyi satmaya karar vermesiyle değişmesini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Carla Simón

Oyuncular: Josep Abad, Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak (2022)

10. Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak (2022)

IMDb: 7.2 

Özet: 1969 yılında aya yolculuk hikayesinin o zamanlarda 10 yaşında olan hayalperest bir çocuğun bakış açısından anlatıldığı bir filmdir. Apollo, 10 yaşında uzaya gitme hayalleri kuran bir çocuktur ve bu filmde de uzaya yolculuk çocuğun penceresinden anlatılıyordur. 

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Glen Powell, Zachary Levi, Jack Black

9. Suikast Treni (2022)

9. Suikast Treni (2022)

IMDb: 7.3 

Özet: Şanssız suikastçı Uğur Böceği, bir çok konser raydan çıktıktan sonra işini barışçıl bir şekilde yapmaya karar verir. Ancak son görevini yapmak için bindiği hızlı trende kendisi gibi dört tane daha suikastçı olduğunu fark eder. Kendi hayatı da tehlikede olan Uğur Böceği, dört yanı kendisini öldürmek isteyen kişilerle çevrili hızlı trenden kaçmak için bir yol bulmaya çalışır. 

Yönetmen: David Leitch

Oyuncular: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson

8. Black Panther: Yaşasın Wakanda (2022)

8. Black Panther: Yaşasın Wakanda (2022)

IMDb: 7.4 

Özet: Wakanda halkı, Kral T'Challa'nın ölümünün yasını tutarken, evlerini işgal eden dünya güçlerinden korumak için savaşırlar. Kral T'Challa'nın ölümünden sonra dünya güçleri Wakanda halkı ile mücadele eder ve kabiledeki insanlar evlerini dünya güçlerinden korumak için zorlu bir mücadelenin içerisine girer.

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Letitia Wright, Angela Bassett, Danai Gurira

7. The Batman (2022)

7. The Batman (2022)

IMDb: 7.9 

Özet: Batman'in birçok filmi vardır ve bu yapımda da süper kahraman Riddler isimli bir seri katil ile karşı karşıya kalır. Riddler şehrin elit kesimi seçerek vahşice öldüren bir seri katildir. Batman seri katili peşine düştüğü sırada yolu pek çok kişiyle kesişir ve bu kişilerin de yardımıyla katili bulmaya çalışır. Batman katili bularak şehrin huzurunu geri getirmeyi hedefler. 

Yönetmen: Matt Reeves

Oyuncular: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano

6. Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (2022)

6. Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (2022)

IMDb: 7.9 

Özet: Birinci Dünya Savaşı sırasında Batı Cephesi'nde savaşan bir Alman askerinin yaşadıklarının konu edinildiği bir filmdir. Paul ve arkadaşları savaşın ilk zamanları büyük bir coşkuya sahipken sonrasında başlardaki heyecanları yerini korku ve çaresizliğe bırakır. Birinci Dünya Savaşı sırasında genç bir Alman askerinin batı cephesinde yaşadığı korkunç deneyim ve sıkıntıların konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Edward Berger

Oyuncular: Felix Kammerer, Albrecht Schuch, Aaron Hilmer

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. RRR (2022)

5. RRR (2022)

IMDb: 8.0 

Özet: Alluri Sitarama Raju ve Komaram Bheem ülkede iç savaş başlamadan önce ortaya çıkan devletteki sorunlara karşı tepki gösteren iki özgürlük savaşçısıdır. Gerçek bir hikayeden uyarlanan bu filmde iki özgürlük savaşçısının evlerinden uzaklaştırılması ve bu süreçte yaşadıkları olaylar konu edinilir. 

Yönetmen: S.S. Rajamouli

Oyuncular: Ram Charan, Alia Bhatt, Ray Stevenson

4. Her Şey Her Yerde Aynı Anda (2022)

4. Her Şey Her Yerde Aynı Anda (2022)

IMDb: 8.1 

Özet: Yaşlanmakta olan ve yıllar önce Çin'e göçen, sıradan bir hayat yaşayan Evelyn'nin kendisini bir anda dünyayı kurtarmaya çalışırken bulmasıyla meydana gelen olaylardan oluşan bir filmdir. Komedi-macera türünde olan bu film 2022'nin en yüksek puanlı filmleri arasındadır. Yaşlanmakta olan bir Çinli göçmen, yaşayabileceği hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfederek dünyayı tek başına kurtarabileceği çılgın bir maceraya sürüklenmesini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Daniel Scheinert, Daniel Kwan

Oyuncular: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis

3. Vikram (2022)

3. Vikram (2022)

IMDb: 8.4 

Özet: Amar, hükümet için çalışan bir gizli ajandır ve bir gün eline seri katillerin olduğu bir dava ulaşır. Amar bu davayı araştırdıkça gerçeğin bambaşka olduğunu fark eder ve dava hakkında bilgi edindikçe hizmet ettiği sistemin aslında ne kadar da yozlaşmış olduğunu anlar. Sistemin yozlaşmasını anlamasıyla birlikte artık devletin bir ajanı olarak çalışmak yerine bu sisteme karşı çıkan bir militana dönüşür. 

Yönetmen: Lokesh Kanagaraj

Oyuncular: Fahadh Faasil, Kamal Haasan, Vijay Sethupathi

2. Top Gun: Maverick (2022)

2. Top Gun: Maverick (2022)

IMDb: 8.4 

Özet: Donanmanın en iyi havacılarından biri olarak otuz yıldan fazla hizmet verdikten sonra Pete Mitchell ait olduğu yer olan işine geri döner ve cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar. Eğitim almaya başlayan Maverick hem zorlu bir göreve başlar hem de kendi geçmişiyle yüzleşmeye başlar. 

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly

1. Human Nature (2022)

1. Human Nature (2022)

IMDb: 8.5 

Özet: Sophie 30 yaşındadır. Norveç'in Arktik bölgesinde 500 kilometre yürüyüş yapmaya karar verir. İşlerin, okulların, arkadaşların baskısından uzaklaşmak ister. Çok geçmeden kendini Avrupa'nın son gerçek vahşi doğalarından birinde bulur. Tek istediği yalnız kalmaktır. Doğanın büyüklüğünü ve nihai sessizliği ve huzuru deneyimler.

Yönetmen: Bart Schrijver

Oyuncu: Jamie Bouwmeester, Ellen Helinder, Huub Smit

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın