Görüş Bildir
Haberler
2022 TSK Tayin Yerleri Belli Oldu mu? TSK Tayin Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

2022 TSK Tayin Yerleri Belli Oldu mu? TSK Tayin Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

Ömer ÖNDER
09.06.2022 - 12:17

TSK tayin yerleri binlerce atama bekleyen personel tarafından yakından takip ediliyor. Tayin başvurularının başlaması sonrasında başvurularda bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kara Kuvvetleri uzman çavuş, subay, astsubay, rütbelerindeki personeller, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından paylaşılacak duyuruları araştırıyor. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı atama kararlarını Resmi Gazete'de yayınlayarak ilan edecek. Peki, 2022 TSK tayin atamaları ne zaman açıklanacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Silahlı Kuvvetleri tayin atamaları için yapılacak açıklamalar gündemde olan konulardan birisi. Haziran ayının gelmesi ardından TSK tarafından uzman çavuş, subay ve astsubay tayin başvuruları ile yapılacak atamalar ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı atama ve yer değişikliği duyuruları belli olacak.

2022 TSK Tayin Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

2022 TSK Tayin Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

Her yıl bahar ayında başlayan ve Haziran ayı içerisinde belli olan TSK tayin yerleri için bu yıl henüz bir takvim açıklanmadı. TSK tayin yerleri ile ilgili açıklamaların gelecek haftalarda netleşmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın