Görüş Bildir
Haberler
2022 İçin Bilmemiz Gereken Astrolojik Tarihler: 2022'de Neler Olacak?

2022 İçin Bilmemiz Gereken Astrolojik Tarihler: 2022'de Neler Olacak?

Sevgili Onedio okuyucuları hepinize mutlu günler ve güzel bir hafta diliyorum. 2021 yılının bitmesine sayılı günler kala, akıllarda tek soru var. Peki, 2022 yılında bizi neler bekliyor? Her geçen yıl bir önceki yılı aratacak mı? Yoksa bu yıl derin bir nefes alıp rahatlayacak mıyız? Güneş ve Ay Tutulmaları, bu yıl bize inandığımız değerleri, aidiyetlik kavramımızı, alışkanlıklarımızı sorgulatacak ve dönüştürecek. Hadi gelin, 2022 yılının en önemli dönemlerine bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu aks bize dünya genelinde oluşacak para piyasalarındaki iniş ve çıkışları, tarımı, gıda ve beslenme ile alakalı krizleri, yeni tarihi mekân ve yer altı ile ilgili keşifleri, madenleri, gizli örgütleri, mafya ilişkilerini, petrolü, toplu ölümleri, doğa ile ilgili tüm konuları, iklim krizini, cinsellikle alakalı hastalıkları, skandalları yoğun bir şekilde karşımıza getirecek. Tarım, bankacılık ve sigortacılık, emlakçılık en çok gündem teşkil eden sektörler olurken, para kaynakları, yönetimi ve ağırlaşan vergiler ciddi gündemlerimiz olacaktır…

Ekonomide ve Gıda Kaynaklarında Büyük Kriz!

Ekonomide ve Gıda Kaynaklarında Büyük Kriz!

Boğa burcu verimlilik, bereket, tarım ve üretkenlikle alakalıdır. Tutulmaların bu alanda gerçekleşmesi üretimle ilgili krizleri beraberinde getirebilir. Tarım gelecek yılların en önemli konusu olacak! Acil olarak modern tarım yöntemlerinin geliştirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi gereken bir sürece giriş yapıyoruz. Hızlı aksiyon alınmaz ise kıtlık, kuraklık, tarım mahsullerinin zarar görmesi ve azlığı sebebiyle, kayıplar yaşayacağımız için, ciddi gıda krizleri ile karşı karşıya gelebileceğimize işaret ediyor.

Gökyüzündeki benzer dönemlerden biri, tarihte Büyük Buhran veya 1929 Dünya Ekonomik Bunalımına denk geliyor. O zamanda tutulma aksları Boğa ve Akrep burçlarındaydı. Bu dönem “Dünyada 50 milyon insanın işsiz kalmasına, yeryüzündeki toplam üretimin %42 oranında ve dünya ticaretinin de %65 oranında azalmasına neden olmuştur.”

Günümüz şartlarında dünya ticaretini ve piyasalarını hesaba kattığımızda yaşanacak sürecin ilerleyeceği modeli, her ülkenin kendi ekonomisini ve üretimini dışarıya kapalı bir ticaret modelinde yönetmesi şeklinde olabileceğini düşünüyorum. Yaşanabilecek hammadde fiyatlarındaki ciddi yükseliş, üretimin azalması, borsanın gerilemesi (çöküşü), ticaretin dibe vurması ve iflasların çoğalması ihtimallerini düşünürsek, her ülke kendi kendini kalkındırmaya çalışabilir. Dünyada önümüzdeki yıllarda ekonomide istikrarı sağlamak kolay olmayacak.

Nakit para, değerli madenler, altın, gümüş, bakır gibi finansal kaynaklar önem kazanacak. (*Yatırım tavsiyesi değildir.) Bu dönem büyük borçlardan ve girişimlerden ziyade, güvenli ve ufak adımlarla ilerlemek, gereksiz tüketimlerin önüne geçmek, doğanın önemini ve önceliğini fark etmek, el işçiliği, ev yapımı doğal ürün ve malzemelerin önceliğini sağlamak hayatımızı kolaylaştıracak unsurlardan olacaktır. Özetle eskiye ve doğal olana, el işçiliğine olan ilgi artacak.

Venüs Retrosu

Venüs Retrosu

Aşk ve para gezegeni 19 Aralık 2021'de geri dönüşüne başlayacak ve 29 Ocak 2022'ye kadar Oğlak burcunda ilerleyişine devam edecek.

Venüs, Dünya'nın ters yönünde hareket ettiğinden, bu gezegensel yavaşlama hepimizi kalp ve para konularında fazla düşünceli yapabilir. Bu da 2022'ye girerken bitkinlik, kalp kırıklıkları, güven sıkıntıları ve finansal yükler ekleyebilir.

Venüs gerilemesi sırasında her şeyin o kadar da kötü olmadığını unutmayın. İlişkiler arasında daha derin bağlar kurma şansı olabilir. Elbette bu ortak bir çalışmayı ve emek vermeyi gerektiriyor.

Venüs Yıldız Noktaları

Venüs Yıldız Noktaları

Venüs yıldız noktaları, güneş ve Venüs gökyüzünde hizalandığında ve beş köşeli bir yıldız oluşturduğunda meydana gelir. Bu, duygularımızı ve arzularımızı yükselten, bizi başkalarıyla daha verimli, aynı zamanda destekleyici ilişkiler kurmaya teşvik eden mistik bir enerjidir.

2022'nin ilk Venüs yıldız noktası, 8 Ocak'ta Venüs retrosu sırasında Oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu, romantik anlara veya meditasyon gibi kişisel bakım aktivitesine yer açmak için harika bir zamandır. Aynı zamanda sosyal bir dönem işaret ettiği için de 1 Ocak’tan sonra bile kutlamalara devam edebilirsiniz.

2022'deki ikinci Venüs yıldız noktası ise 22 Ekim'de, sonbahar ekinoksu sırasında Terazi'de gerçekleşecek. Bu Venüs yıldız noktası, anaretik derece olarak adlandırılan hassas 29 Terazi derecesinde gerçekleşir.

Terazi'nin bu açısı astorolojik tabirde Yanık Yol olarak da bilinir ve 15 derece Terazi ile 15 derece Akrep arasında kalan bir grup yıldıza denk gelir. Duygularımız da tutkularımız gibi yoğundur. Meseleleri aceleye getirmek isteyebilir veya ilişkiler konusunda düşünmeden hareket edebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 Venüs Retrosu ile Başlayıp, Mars Retrosuyla Bitiyor!

2022 Venüs Retrosu ile Başlayıp, Mars Retrosuyla Bitiyor!

19 Aralık 2021-29 Ocak 2022 arasında Venüs Oğlak burcunda retro yapacak. İlişkileri, düzeni, hayattan beklentilerimizi, mutluluğumuzu, hazlarımızı testten geçirecek. Bu dönem kadınlar, ilişkiler, diplomasi ve ekonomik konular yoğun gündem olabilir. Her şeyden önce bu dönem kendimize olan özsaygımıza ve sevgimize odaklanmamız gerekiyor. Yıl geneli can simidi olacak yeni alışkanlıklarımızı ve keyif verecek hobileri bulmak bize iyi gelebilir.,

Mars retrosu ise İkizler burcunda 30 Ekim 2022’de başlayıp 12 Ocak 2023’de son bulacak. Mars’ın retro yaptığı dönemler dünya genelinde siyasi çalkantılara, savaş enerjilerine işaret etmektedir. Bu süreçte terör, yangın, patlama, uçak kazaları, ticaret konularında krizler, siber saldırılar gibi olaylar yaşanabilir. Bu dönem ani tepkiler vermemeye, düşünmeden adım atmamaya çalışın. Öfke kontrolüne dikkat etmek hayatımızı kolaylaştıracaktır.

2022’deki Tutulmalar

2022’deki Tutulmalar

2022'de dört tane tutulma var. Tutulmalar, meseleleri gün ışığına çıkardıkları ve daha önce görmediğimiz şeylere ışık tuttuğu için zamanın işaretleyicileridir. Tutulma meydana geldikten hemen sonra harekete geçmek gerekir, bu da onları önemli olayların kahramanı haline getirir. Güneş tutulmaları güçlü yeni aylara benzerken, ay tutulmaları daha çok yoğun dolunaylara benzer.

30 Nisan'da Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma, ilişkileri geliştirmek, istediğimiz hayatı kurmak ve yenilikler inşa etmek için yeteneklerimizi destekliyor.

16 Mayıs'ta Akrep burcundaki ay tutulması bazı iletişimsizliklere neden olabilir, bu yüzden duygularımız konusunda açık ve net olmamız hepimiz için çok önemli.

25 Ekim, Akrep burcundaki güneş tutulmasını getirerek bizi değişmeye, dönüşmeye ve gelişmeye teşvik edecek. Bu, beklediğimiz büyüme anı.

8 Kasım'da Boğa burcundaki ay tutulmasıysa bizi egolarımızı bir kenara bırakmaya ve sonuç ne olursa olsun sevdiğimiz her şeye adanmaya itiyor.

Venüs ve Mars Buluşması

Venüs ve Mars Buluşması

Hassas Venüs’le aksiyonu seven Mars, 2022 yılında iki kez kavuşuyor. Dünya’ya en yakın olan iki gezegen tek burçta birleştiğindeyse romantizm ve finansal konular ivme kazanır. Ortaklıklarımızı geliştirmek, romantik yemeklere çıkmak, arkadaşlarla sosyalleşmek istediğimiz kadar finansal sorumluluk da almak istiyoruz. Buna ek olarak kendimize güvenimiz de oldukça yükselecek.

Bunlardan ilki 12 Şubat'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu kombinasyonda Mars, Oğlak burcunda yükseldiği için daha güçlü olacak. Ortaklıkların geleceği ve finansal planlama hakkında kararlar almak isteyeceğiz. Kendimizi gelecekte nerede görüyoruz? Birlikte olduğumuz kişi doğru kişi mi? Para yatırmanın en kazançlı yolu nedir? Tüm bu sorular, bu belirleyici dönemde cevap bulacak.

İkinci Venüs ve Mars kavuşumuysa 12 Mart’ta Kova burcunda gerçekleşecek. Bu sefer kendimizi akışa bırakacağız. Hem finansal hem de ilişkiler konusunda artık kararlar verilmiş, adımlar atılmış olacak. Bu yüzden bu kavuşum sakin kalıp başardıklarımıza şükrettiğimiz bir dönem olacak.

Merkür Retrosu

Merkür Retrosu

2022 yılında bizi dört tane Merkür Retrosu bekliyor. Bu, iletişim problemlerinin, seyahat sorunlarının ve teknolojik aksaklıkların normalden daha fazla olacağı anlamına geliyor. Duygularınızı doğru ifade edebilmek için size söylenilenlere dikkat edin. Teknolojik cihazlarınızdaki bilgileri de yedeklemeyi unutmayın.

14 Ocak - 3 Şubat Kova ve Oğlak burcundaki ilk gerilemeyi işaret ediyor. Bu gezegensel geri dönüş, Venüs retrosunun ortasında başladığı için, eski sevgililer geri gelebilir veya aşk ya da para konusunda geçici endişelerimiz olabilir.

10 Mayıs – 3 Haziran tarihleri ​​arasında İkizler ve Boğa burcunda ikinci retro hareketi gerçekleşecek. Yeni düşünceler ve yeni adımlar atmak konusunda korkularımız olacağı için anda kalmak zor olabilir. Ayrıca bilgi akışına karşı da algılarınızı açık tutun.

Üçüncü retro, 9 Eylül – 2 Ekim tarihleri ​​arasında Terazi burcunda gerçekleşecek ve geriye doğru Başak burcuna geçecek. Bu gerilemeyle birlikte başkalarıyla iletişimimizde daha açık ve net olacağız.

Dördüncü ve son retro 29 Aralık'tan 18 Ocak 2023'e kadar Oğlak burcunda gerçekleşecek. Yapmak istediğimiz şeyler için yeterli zamanımız olmadığı düşüncesine kapılabiliriz ki bu da yeni bir planlamayı beraberinde getirebilir.

Şans Gezegeni Balık ve Koç Burcunda!

Şans Gezegeni Balık ve Koç Burcunda!

Jüpiter ise 12 yıl aradan sonra 29 Aralık 2021-11 Mayıs 2022 arası ve 28 Ekim-20 Aralık tarihlerinde Balık burcunda, 11 Mayıs-28 Ekim arası ise Koç burcunda transit edecek. Özellikle Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi sağlık açısından şifalanma ve iyileşme yöntemlerinin habercisi olduğuna işaret ediyor. Madde ve ilaç kullanımları, alkol tüketimleri artabilir. Her şeyin aşırısının zararlı olduğunu unutmamakta ve her şeyi mantıksal süzgeçten geçirmenin faydalı olacağını söyleyebilirim. Deniz ve sularla ile ilgili konular önem kazanacak. Su kaynaklarını ve sudan gelebilecek mikropları, denize akan kimyevi maddeleri, su ürünlerini, balıkları, deniz kazalarını sık sık konuşabiliriz. Din ve inançlar, ibadet yerleri, dini kurumlar gündem olabilir. Özellikle din ve inanç tartışmalarına, saldırılara, savaşlara açık bir dönem. Yeni bir inanç, felsefi bir akım çıkma potansiyeli yüksek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın