Görüş Bildir
Haberler
2022 ASDEP Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak, Tarih Belli mi? ASDEP Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

2022 ASDEP Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak, Tarih Belli mi? ASDEP Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

CansinA
28.01.2022 - 11:59

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) sınavı için 10-20 Ocak tarihleri arasında başvurularını gerçekleştiren binlerce aday, merakla başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.  Bakanlıktan gelen duyuru ile, 'Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin bilgileri Bakanlığın resmi internet sayfasında (T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı) üzerinden görüntüleyebilecek. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır' denildi. Peki, 4 bin 175 personel alımının yapılacağı 2022 ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) sınavı için 10-20 Ocak tarihleri arasında başvurularını gerçekleştiren binlerce aday, büyük bir heyecan içerisinde başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. 4 bin 175 personel alımının yapılacağı 2022 ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? Bakanlık bir açıklama yaptı mı? Detaylar haberimizde...

Bakanlıktan Başvuru Sonuçlarına İlişkin Açıklama Geldi mi?

Bakanlıktan Başvuru Sonuçlarına İlişkin Açıklama Geldi mi?

Binlerce adayın heyecanla beklediği ve gözlerini bakanlık açıklamasına çevirdiği başvuru sonuçları hâlâ açıklanmadı. Sonuçları açıklanmayan başvurular hakkında bakanlık tarafından ASDEP başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin de henüz resmî ve yazılı bir açıklama gelmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın