Görüş Bildir
Haberler
2018 Yılında Hayatın Hangi Dizi Gibi Geçecek?

etiket 2018 Yılında Hayatın Hangi Dizi Gibi Geçecek?

2017 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. Ve gerçekleşmesini arzuladığımız tüm dilekler için 2018 yılının bir şans kapısı olacağına inanıyoruz.  Umarız hayalinizdeki gibi bir yıl geçirirsiniz.

Bakalım senin 2018 yılın hangi dizi gibi geçecek?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.. Şu an bir dizi izleyecek olsan bu hangisi olurdu?

2. Seni bu hayatta en çok ne korkutur?

3. Peki... Tatile çıkacak olsan yanında hangi ünlü ismin olmasını isterdin?

4. Hangi dizinin favori çifti olmak isterdin?

5. Kendini tek kelime ile ifade edecek olsan bunlardan hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Buralardan kaçıp gitmek isteseydin, gideceğin ilk ülke hangisi olurdu?

7. Sence Türk dizilerinin en sinir bozucu yanı hangisi?

8. Son olarak bir dizi repliği seç de testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Game of Thrones!

Game of Thrones!

2018 yılında hayatın Game of Thrones gibi geçecek! Resmen olayların ardı arkası kesilmeyecek ve sen bunların altından oldukça güçlü bir şekilde kalkacaksın. 2018 yılında hayallerinin peşinden gidecek ve sana engel olmaya çalışanlara karşı boyun eğmeden yoluna devam edeceksin. Biz biliyoruz ki kendine inandığın ve güvendiğin zaman yapamayacağın hiçbir şey yok. O yüzden sana güveniyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2018 diliyoruz.

Fi!

Fi!

2018 yılında hayatın Fi gibi geçecek! Aşk, tutku, hırs, başarı.. Bunlar seni hayatının önemli noktaları. Tutkunun peşinden koşancaksın ve yanma pahasına ateşe bile atlamayı tercih edeceksin. 2018 yılında başarıya ulaşmak uğruna emin adımlarla yürüdüğün yolda seni zorlayacak bir aşk üçgeniyle karşı karşıya kalacaksın. Bu seçim seni oldukça zorlayacak ama kendin için doğru olanı yapacaksın. Hayallerinin peşinden gideceksin! Ve asla kendinden ödün vermeyeceksin. Oldukça güçlü bir yapın var. Her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2018 diliyoruz.

Shameless!

Shameless!

2018 yılında hayatın Shameless gibi geçecek!  Seni oldukça mücadele edeceğin bir yıl bekliyor. Gerek aşk hayatında gerek aile hayatında gerek kariyer hayatında. 2018 yılında tüm bunlar için elinden geleni yapacaksın ve elbette zorlanacaksın. Ama sen tüm bunlara alışkınsın. Her şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksın. Tüm bunların yanında aşk hayatında da biraz belirsizlikler oluşacak. Sen tüm bu olanlara aldırmayacak ve atacağın sağlam adımlarla her anlamda başarıya ulaşacaksın. Biz buna inanıyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2018 diliyoruz.

Stranger Things!

Stranger Things!

2018 yılında hayatın Stranger Things gibi geçecek! Seni zorlayan olağan dışı olaylarla karşı karşıya kalacaksın.İlk başta bu olayların içerisinde kaybolacaksın ve tedirgin olacaksın. 2018 yılında arkadaşlarının ve ailenin değerini daha çok anlayacaksın. Tüm bu zorluklarla mücadele ederken ailen yanında olacak ve arkadaşlarının da çok büyük desteğini alacaksın. İnsan başka ne ister ki? Zeki yapın ile tüm olayların üstesinden geliceğine inanıyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2018 diliyoruz.

Ufak Tefek Cinayetler!

Ufak Tefek Cinayetler!

2018 yılında hayatın Ufak Tefek Cinayetler gibi geçecek! Geçmişin izlerini halen yaşayacak, onları içinden atamayacaksın. 2018 yılı bu anlamda senin için geçmişten ders çıkardığın ve adımlarını da hep geçmişten esinlenerek atacağın bir yıl olacak. İnsan bir kere aynı hatayı yapar ve ikinci kez tekrarlarsa hata değil alışkanlık olur. Ama sen hep temkinli davranacağın için aynı hatayı tekrarlamayacak kendinden emin ve mutlu adımlarla yoluna devam edeceksin.

Aşkı Memnu!

Aşkı Memnu!

2018 yılında hayatın Aşkı Memnu gibi geçecek! Aşk ile yanıp kavrulacağın bir yıl seni bekliyor. 2018 yılı senin için tam anlamıyla entrika dolu olacak. Aşkın uğruna her şeyden vazgeçebileceğini ve bunu yaparken de aşkının tadını çıkaracağını görüyoruz. Ama dikkat et bu heyecan bu ihtiras seni daha sonrasında üzebilir. Kendin için en doğru kararı verebileceğini umuyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2018 diliyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
744
354
172
165
84
83
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur

Seni zorlayan olağan dışı olaylarla karşı karşıya kalacaksın???? rahat geçse şaşardım zaten...

Tuba Irem

game of thorones ...

Apollonia corleone

stranger things mi kolay bir şey yok muydu masha ve koca ayı falan huzur bulayım artık ya