Görüş Bildir
Haberler
2 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulunmuştu: Gözaltı Sayısı Arttı

2 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulunmuştu: Gözaltı Sayısı Arttı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir evde 2 yaşındaki M.A.K. isimli çocuk ölü bulunmuştu. Bu olaya ilişkin gözaltına alınan anne Güler Kılıç'ın ardından 3 şüpheli daha gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Denizli'de 2 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4'e yükseldi.

Ön otopside darp ve sigara yanıkları tespit edilen çocuğun şüpheli ölümüyle ilgili olarak 27 yaşındaki anne Güler Kılıç’ın ardından olayla ilgisi olduğu belirlenen 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Denizli'de bir evde, önceki gece 2 yaşındaki M.A.K. isimli çocuk ölü bulundu, çocuğun biri 9 aylık, diğeri ise 5 yaşında 2 kardeşi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.

Evin bir süre önce, çocuğun annesi Güler Kılıç'ın erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin yakınları tarafından kiralandığı, Kılıç'ın çocuklarıyla burada misafir olarak kaldığı ve çocukların babasının ise bir süredir cezaevinde bulunduğu öğrenilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İki tane işe yaramaz bir araya gelip 3! Çocuk yapmış. 1 tanesi öldü 2 si hayatları boyunca eksik yaşayacak. Bıktım bu pislikler yüzünden heba olan hayatları ... Devamını Gör

hedefsizkitle

Yine bombok hayatlar yine umarsızca üreme durumları ve yine geride kalan hayatları ellerinden alınmış masum çocuklar… libidonuz kurusun emi!!