Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşındaki Ayşegül'ü Öldüren Afgan Sapığın İfadesi Ortaya Çıktı: Cinsel Eylem Yok Dedi, Savcılık Kanıtladı!

etiket 16 Yaşındaki Ayşegül'ü Öldüren Afgan Sapığın İfadesi Ortaya Çıktı: Cinsel Eylem Yok Dedi, Savcılık Kanıtladı!

ismail kahraman
29.06.2022 - 10:39 Son Güncelleme: 29.06.2022 - 12:17

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz yaz Afgan uyruklu Muhammed Atikullah’un saldırısına uğrayan 16 yaşındaki Ayşegül Aydın, 132 gün süren yaşam savaşını kaybetmişti. Yabancı uyruklu tacizci, küçük kıza tecavüz girişiminde bulunmuştu. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Muhammed Atikullah için hazırlanan iddianame sonrasında istenilen ceza da belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Türkiye Ayşegül’e ağlamıştı

Tüm Türkiye Ayşegül’e ağlamıştı

Geçen yıl 12 Temmuz’da yaşanan olayda, dershaneden evine dönen 16 yaşındaki Ayşegül Aydın, 20 yaşındaki Afgan mülteci tarafından saldırıya uğramış ve bayıltılarak ağaçlık alana sürüklenmişti.

Sonrasında Muhammed Atikullah, kendisine direnen Ayşegül’ün boğazına sıkarak ve başına taşla vurarak tecavüz etmeye çalışmıştı.

Yaşam savaşını kaybetmişti

Yaşam savaşını kaybetmişti

DHA’nın haberine göre; Korkan Atikullah, Ayşegül'ün çamaşırlarını giydirip, yol kenarına getirdi daha sonra da Ayşegül'ü yaralı gördüğünü belirterek, çevredekilerden yardım istedi. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Ayşegül Aydın'ı hastaneye kaldırdı. Bu sırada Muhammed Atikullah olay yerinde kaçtı, ardından jandarma ekiplerince yakalandı.

İfadesinin ardından Muhammed Atikullah, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yoğun bakımda tedavi gören Ayşegül Aydın ise 132 gün sonra hayatını kaybetti.

‘Kaçmadım, olay yerinde izledim’

‘Kaçmadım, olay yerinde izledim’

Muhammed Atikullah, ifadesinde, 

'Olay günü alkol aldım ve cami civarında dolaştığım sırada Ayşegül'ü gördüm. Alkolün etkisiyle hoşuma gitti. Beğendim ve gittiği yöne doğru arkasından takip ettim. Tenha ve ağaçlık bir yere geldiğimizde, arkadan yaklaşarak habersizce boğazını sıktım ve etkisiz hale getirmeye uğraştım. Aniden baygınlık geçirip, yolun kenarına düşerek kafasını çarptı. Sürükleyip, çalılık ve ağaçlık alana soktum. Pantolonunu çıkarttım. Çevreden sesler gelince pantolonunu giydirdim. Biraz uzaklaştım, sonra geri gelip yaşayıp yaşamadığını kontrol ettim. Yüzünde sıcaklık ve ağzında köpük vardı. Çantasındaki ıslak mendil ile ağzını ve yüzünü sildim. Yarım saat ayıltmaya çalıştım, başaramayınca sırtıma alıp yol kenarına taşıdım. Yakın bir iş yerinden bir şahıs geldi. Bir araç durdu, sağlık ekiplerine haber vermelerini istedim. Kalabalık olunca biri kızı tanıdı ve ailesine bilgi verdiler. Olup bitenleri kenardan izledim hatta kız arabaya konulurken yardım ettim' dedi.

‘Cinsel eylemde bulunmadım’

‘Cinsel eylemde bulunmadım’

Sanık Muhammed Atikullah, savunmasında ‘cinsel eylemde bulunmadım’ dese de savcılık, olay yerinde yapılan incelemelerde; Ayşegül'ün sürüklendiği ağaçlık alan içinde bulunan kadın iç çamaşırı, çorap, açılmış içi boş ıslak mendil poşeti ve kullanılmış 2 ıslak mendil ile Muhammed Atikullah'a ait şort üzerinden alınan leke numunelerinde belirlenen meninin, benzer DNA örnekleri olduğunun tespit edilmesiyle şüphelinin Ayşegül'ü öldürmeden önce 'nitelikli cinsel istismar' suçunu işlediğine kanaat getirdi.

Muhammed Atikullah hakkında 'nitelikli kasten öldürme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'nitelikli cinsel istismar' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Atikullah, 22 Eylül'de Gebze 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanacak.

İlgili içerikler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
417
70
59
21
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lilithtrinity

cezaevinde ki abilere büyük iş düşüyor burda.

Trabuzeni

Eskidendi onlar artık anlattırıp keyfe geliyorlar

Sometimes

Ülkeye aldığınız yaratıklara bakın !!!!!

U

yazık çok yazık ailesine allahtan sabır dilerim , elin beğenmediğin gavuru diye aşağıladığın avrupalısı ülkesine turist alırken bile 10 tane belge bir çok şa... Devamını Gör