Görüş Bildir
Haberler
16 Aralık Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

16 Aralık Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
16.12.2022 - 00:28

Haftanın son iş gününde plan yapmak isteyen vatandaşlar havanın nasıl olacağını merak ediyor. Aralık ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde ülkemizde hava sıcaklıkları hissedilir bir şekilde düşerken ülkenin bir bölümünde ise yağışlı hava hakim. Peki bugün hava nasıl olacak? Cuma günü yağmur yağacak mı? İşte 16 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (16 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (16 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kıyı Ege, Karadeniz (Çorum hariç) ile Antalya, Ankara, Bilecik, Tunceli, Bingöl, Ağrı, ve Van çevreleri, Diyarbakır'ın kuzeyi ve Elazığ'ın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Ardahan, Ağrı çevreleri ile Erzincan ve Tunceli'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Sakarya'nın kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya'da yer yer kuvvetli(40-60 km /saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

16 Aralık Cuma Ankara Hava Durumu

16 Aralık Cuma Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 15 derece, en düşük ise 6 derece olacak. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

16 Aralık Cuma İstanbul Hava Durumu

16 Aralık Cuma İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 18 derece, en düşük ise 11 derece olacak. Havanın ise günün ilk saatlerinde parçalı bulutlu, akşam ise çok bulutlu olması bekleniyor.

16 Aralık Cuma İzmir Hava Durumu

16 Aralık Cuma İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklığın 21 derece, en düşük ise 15 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu çok bulutlu ve kapalı olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tolu4444

Gerçekten harika içerik