Görüş Bildir
Haberler
15 Tatil Ne Zaman Bitiyor? Okullar Ne Zaman Kapanacak? Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

15 Tatil Ne Zaman Bitiyor? Okullar Ne Zaman Kapanacak? Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Şu sıralar yarıyıl tatilinde olan okulların açılmasına kısa bir zaman kaldı. Okulların başlamasına sayılı günler kala öğrenciler ve veliler tarafından '15 tatil ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?' sorularının yanıtları aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından konuyla alakalı açıklamalar yapılıyor. MEB tarafından açıklanan, 2022 eğitim-öğretim yılının takvimine göre tüm tatiller ve okulların kapanacağı tarih belli oldu. Peki 15 tatil ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca öğrenci yarı yıl tatilinin tadını çıkarıyor. Tatilin bitmesine de kısa bir süre kala öğrenciler ve velilerin gündeminde okulların ne zaman kapanacağı konusu yer alıyor. Artan vaka sayılarının karşısında tedirgin olan vatandaşlar eğitimin nasıl devam edeceğini de merak ediyor. Peki 15 tatil ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

15 Tatil Ne Zaman Bitiyor?

15 Tatil Ne Zaman Bitiyor?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu takvime göre; Yarıyıl tatili 21 Ocak tarihinde başlayacak ve 6 Şubat'a kadar devam edecek.

İkinci Ara Tatil Ne Zaman?

İkinci Ara Tatil Ne Zaman?

2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi içerisinde bir ara tatil daha verilecek. 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Tüm öğrencilerin büyük heyecanla beklediği yaz tatilinin de tarihi belli oldu. 2021-2022 eğitim öğretim yılının son zili 17 Haziran 2022'de çalacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın