Görüş Bildir
Haberler
15 Bin Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? MEB Öğretmen Atama Takvimi Belli Oldu Mu?

15 Bin Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? MEB Öğretmen Atama Takvimi Belli Oldu Mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde 20 bin öğretmen ataması yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 15 bin ek öğretmen ataması daha yapılacağını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı, 15 bin öğretmen ataması için atama takvimini açıkladı. Peki, 15 bin öğretmen branşları belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte MEB öğretmen atama takvimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öğretmen adayları, MEB’in yapacağı öğretmen atamalarını yakından takip ediyor. Ek atama için yapılan açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Öğretmen atamaları için ön başvuru ve sözlü sınav için tercihler 27 Eylül’de başlayacak. İşte MEB öğretmen atama takvimi…

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı öğretmen atama takvimine göre, sözlü sınav başvuruları 27 Eylül’de başlayacak ve 8 Ekim tarihinde sona erecek.

15 bin ek öğretmen ataması için sözlü sınavlar 12-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınav sonuçları ise 27 Kasım tarihinde açıklanacak.

Öğretmen ataması tercihleri 21 Ocak 2022-26 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar tercih sonuçlarını 31 Ocak 2022'de öğrenebilecek.

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞLARI BELLİ OLDU MU?

15 bin öğretmen atama boş kontenjan ve branş dağılımı henüz belli olmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın