Görüş Bildir
Haberler
15 Ağustos Salı Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

15 Ağustos Salı Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Begüm Saatçi
14.08.2023 - 19:00 Son Güncelleme: 14.08.2023 - 20:25

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hisset ve sana en yakın gelen kartı seç lütfen.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güç!

Güç!

Melekler, senin ruhsal anlamda ne kadar güçlü biri olduğunun farkındalar. Ama içindeki bu güçlü olma dürtüsünün sana zararları var. Güçlü bir duruş için, ego bilincimiz bizleri sert yargılara götürür. Kesinkes kararlar almamızı sağlar. Meleklerin seni bu konuda uyarıyor. Verdiğin büyük bir karardan pişmanlık duyabilirsin. Pişmanlık veya kırgınlık yaşamaman için melekler sevgi ve şefkatle hareket etmeni sana öğütlüyor. Kalbinin kapılarını açıp, içerisindeki gül bahçelerini çevrene gösterebilmeye niyet et. Her ne olursa olsun, sınırların dahilinde affedici olmayı unutma. Şefkat duygusunu ve affediciliği deneyimlemen gerekiyor.

Kendine Güven!

Kendine Güven!

Melekler, aklındaki konu hakkında veya bugün içerisinde kendine güvenerek karar almanı öğütlüyor. Tedirgin olduğunun ve akışa bırakamadığının farkınlar. An'ı deneyimlemeye çalış, derin ve sakin nefesler al. Yaşamı hisset. Hayatta olmanın verdiği güç, çok keyifli değil mi! Seni başarının yollarında yürütecek fikirlere sahipsin, kendine güven; meleklerin seni bu konuda destekliyor. Parlak fikirlerin için harekete geç! İlahi destek seninle.

Adalet!

Adalet!

Adaletin terazisi en hassas olandır. Meleklerin sana bu konuda rehberlik yapmak istiyor. İç sesini dinle, inançların seni adil olana götürecekler. doğru bildiğini yapmanı öğütlüyor Melekler sana. Kalbin, zihnin ve ruhun bir ahenk içersinde bunu hisset. Verdiğin kararlarda en doğru olanı verebilme potansiyelin var, farkında ol! Bugün bu adil kararı verdiğinde, yaşam döngünde bir şeyler değişecek. Sen döngünde bir farklılık yapıp ne olursa olsun ahlaki ve doğru olanı seçtiğinde, adil davrandığında döngün; senin için en olumlu olacak şekilde değişir. Unutma, bugün verdiğin adil bir karar, daha sonrasında senin adına verilecek adil bir karara attığın adımdır.

Bırakmak!

Bırakmak!

Ruhsal bir değişimin vakti gelmiş. Melekler; döngünün bu değişim sürecinde, sen adım attığın andan itibaren yanında olacaklar. Fakat öncelikle, senin bitirmen gereken bir dönemin veya durumun farkına varman gerekiyor. O şeyi hayatından çıkartmanın ve akışta kalarak hayatına devam etmenin zamanı gelmiş. Kendine yalnız kalıp düşünmek için zaman ayırmalısın. Döngünü kıracak güç senin içinde var, sen izin verdiğinde ise yeni bir başlangıç yapacaksın. İlahi desteğin yardımıyla, yeni hayatına başlamak için niyet et. Yeni yolunda, ışıklar yolunu aydınlatsın.

Sabırla Bekle!

Sabırla Bekle!

Senin için planlanmış büyük planı bilmiyorsun. Akışa güvenmelisin. Sabırsızca inat ettiğin veya motivasyonunu düşüren her olay, hayatında küçük bir parça. Her şey, her an ve her olay geçici, bunu fark et! Melekler, bu konu hakkındaki ısrarını duyuyorlar ve senden sadece biraz daha zaman istiyorlar. Sabretme sınavını geçtiğinde, yollarının ışıklarla aydınlandığı göreceksin. Yaradan tarafından ne kadar çok sevildiğine inan ve onun gücünü hep yanında hisset. Bu sana inanmanda ve sabırla beklemende yardım edecek. Güzelliğin gülleri, sabrın bahçesinde yetişir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
21
10
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanife Kılıç

Hayatında güzellikler olacak desen inanırdım hep birilerini oyalamak işiniz