Görüş Bildir
Haberler
14 Yaşındaki Engelli Çocuğu Taciz İddiasıyla Yargılanan Beş Kişi Serbest

14 Yaşındaki Engelli Çocuğu Taciz İddiasıyla Yargılanan Beş Kişi Serbest

Batuhan
23.03.2016 - 14:28 Son Güncelleme: 23.03.2016 - 14:31

Adana’nın Seyhan ilçesinde 14 yaşındaki zihinsel engelli bir çocuğu hap vererek taciz ettikleri iddiasıyla yargılanan beş kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüzde 40 zihinsel engelli olduğu belirlenen F.T., akrabası Esra S.’yle gittiği bir kafede oturan iki akrabası ve 26 yaşındaki Fikret T. ile karşılaştı. Üç kişi çocuğa, “Seni dört beş gün önce yanıma çağırdım. Neden gelmedin? Bak şimdi sizi takip ederek yerini buldum. Çabuk arabaya binin yoksa sizi burada rezil ederim” dedi.

Tehdit edilen Esra S. ve F.T., korkarak Fikret T.’nin arabasına bindi. Arabada bulunan diğer şüpheliler Bayram G. (31), Bora Ş. (29), Adem A. (25) ve Abdullah A. (25) idi. Esra S. sigara alacağını söyleyerek arabadan indi ve gittiği marketin kasiyerinden yardım istedi. Bunu gören zanlılar kaçmaya başladı. O sırada Fikret T., arabada zanlılarla kalan çocuğun cep telefonundan Esra S.’nin eşine, “Beni eve bıraktılar merak etmeyin” diye mesaj gönderdi.

Şüpheliler aracı park ettikten sonra çocuğa hap içirip götürdükleri zihinsel engelli F.T.’yi vücudunda ciddi izler bırakacak şekilde taciz etti.

Suçu itiraf etmelerine rağmen serbest kaldılar

Suçu itiraf etmelerine rağmen serbest kaldılar

Geceyi götürüldüğü evde geçiren çocuk, ertesi gün kendine geldikten sonra evden kaçtı ve durumu annesine anlattı. Annesi çocuğun vücudundaki morlukları görünce polise gitti.

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonla gözaltına alınan zanlılar, sorgularında olayı doğruladı, ancak suçu birbirine attı. Zanlılar ‘çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

bence Türkiyede tecavüz kampları kurulmalı. içlerinede bu kararları veren hakim ve savcılar konulmalı. ne kadar tecavüzcü sapık varsa bu kamplara gidip bu ha... Devamını Gör

be happy

‎“Sikerim böyle hakimi” dersen hakime hakaretten 17 yıl yersin ama işi eyleme döküp gerçekten sikersen tecavüzden 2-3 yıl yatar çıkarsın. Hatta hakimin rızas... Devamını Gör

meaculpa

tek sefer taciz normal diye açıklama yapan bir cibiliyetsiz bakana karşı bu karara şaşırmamalı ....ben hala nükleer bombadan yanayım -.-

Sek...

Hidrojen olsun ama atom kurtarmaz...