Görüş Bildir
Haberler
12 Şubat 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

12 Şubat 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

adem kara
12.02.2014 - 08:48
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

12 Şubat 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün hiç ummadığınız arkadaşlıklar kuracaksınız.Arkadaşlarınız sizin çok önemli ama bu yeni arkadaşlıklar da eskileri kadar sağlam olacak gibi görünüyor.Koç burçları ummadıkları bir ödeme problemi ile karşılaşabilirler. Biraz canları sıkılacak gibi ama sonra yine “boşver” diyecekler.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Almak istediğiniz şey, bütçenize göre biraz pahalı ama siz kafaya takmışsınız bir  kere.Bu arada aldığınız bir emaneti geri vermediniz, farkında mısınız ?Karşı taraf bugün yarın hatırlatacak. Bu rahat tavırlarınız insanların canlarını sıkıyor.Evden biri ile fena atışacaksınız ama küs kalamayacaksınız

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler uzun zamandan sonra ilk kez, doğru bir karar vererek çalışmaya başlayacak.Haftalardır üzerinden atamadığı yorgunluk artık son buldu ve şu anda normale dönmüş durumdalar.Aile büyüklerinden biri ile yapacakları bir konuşma, onları mutlu edecek gibi…

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeçler mütevazı bir gün geçirecekler.Para harcamaktan son dakikada vazgeçecek ve arkadaşları ile küçük bir toplantı yapacaklar.Yengeç burcu insanlarının zihinleri çok rahat bugün.Sadece akşama doğru bir haber alacaklar ve bu haber onları biraz yoracak.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslan burçları uzun yıllardır ilk kez, rahat bir nefes alacaklar. Bugün çevrelerinde onları huzursuz edecek birileri olmayacak gibi.Birileri onlardan bir şey beklemeyecek .Kendileri ile ilgili bir işe bakabilirler. Bir sabah kahvaltısı, bir akşam yemeği olabilir, arkadaşları ile bulaşacak ve mutlu olacaklar.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Başak Burcu , etrafındaki insanların onu sıkıştırmalarına daha fazla dayanamayacak gibi.İnsanların ne beklediğini anlayamıyor ve bu beklentileri karşılayacak bir fikri de yok. Evde hiç umulmadık bir şey bozulacak ve canları sıkılacak.Biraz para çıkacak gibi.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Teraziler yine para harcamaya devam.Ellerinden hiçbir şey gelmese de, işler kötü gitse de, bunları göremiyorlar. Hep birilerine sırtlarını dayamaya alışmış gibiler. Böyle şeyleri kafalarına da takmıyorlar.İki,li ilişkilerde rahat ve mutlular, ah bir de işleri iyi gitse.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Oh be ! bugün tam da bunu diyecek gibisiniz.Can sıkıntılarınız sona eriyor. Bir ev değiştirme isteğiniz var, bugün ona yoğunlaşacaksınız.Arkadaşlarınızdan biri ile sıcak bir atışma içine girebilirsiniz, aman dikkat! Sinirlerinize hakim olamayacağınız işlerin içine girmeyin.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Yay  bugün işlerin başını aşacak! Bu seni yormuş olsa bile, enerjin ile üstesinden geleceksin. Yakınlarınızdan ya da komşularınızdan birinin işine yardım edeceksin ve dua alacaksın. Boş işler gibi görmüş olsan da, yaptığın bu yardım boşa değil,unutma! Parasal anlamda bir rahatlama var.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

İşler iyi gidiyor. Umduğunuzdan daha iyi durumdasınız.Uzun zamandır beklediğiniz paranın bugün gelme ihtimali çok yüksek.Moralinizi düzeltecek. Ama kızdığınız bir konu var ki, o da sizi kullanmaya çalışanlar.Kendinizi kullandırmayacaksınız ama canınızda sıkacaklar.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kova burçları bu hafta bir  atılım içinde olacaklar. Bugünde o atılımların bir basamağı diyebiliriz. Dönem dönem karamsarlığa kapılan kova, bugün iyi.Bu iyilik bir dönem daha süreceğe benziyor.Parasını kesesine göre harcayan Kova,o yüzden bir sıkıntı çekmiyor ve yine ayağını yorganına göre uzatıyor.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Her şeyin kötü gitmesi sizin suçunuz değil tabi. Siz sadece fazla karamsarlık gösterip, alınganlık yapıyorsunuz. Yoksa her şeyin iyi gitmesi de mümkün. Şu tablonun içinden çıkıp, güzel günlere ulaşmaya çalışmalısınız.Size ait olmayan ya da alamayacağınız şeylerden uzak durun.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam