Görüş Bildir
Haberler
10 Yılda TOKİ'ye 3 Milyarlık Askeri Arazi

10 Yılda TOKİ'ye 3 Milyarlık Askeri Arazi

ATKN
06.10.2016 - 14:40

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık açıkladı: Son 10 yılda 3 milyar 84 milyon liralık askeri arazi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne devredilmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Kocaeli Miletvekili Tahsin Tarhan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredilen askeri araziler ile ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi.

Hürriyet'ten Umut Erdem'in haberine göre Bakan Fikri Işık, askeri arazilere ilişkin soru önergesini yanıtladı ve şu bilgileri verdi:

'31 Aralık 2015 itibarıyla yapılan ilk ara mahsuplaşmaya göre; 2006 yılından bugüne kadar muhtelif illerde 244 adet parsel toplam 3 milyar 84 milyon 526 bin 250 TL (Hudut birlik tesisleri dahil) bedelle mahsuplaşılmak koşuluyla TOKİ’ye devredilmiştir.'

'Daha önce kullanımı sona ermiş araziler'

'Daha önce kullanımı sona ermiş araziler'

Herhangi bir kışlanın TOKİ'ye devredilmek için boşaltılmadığına vurgu yapan Bakan Fikri Işık, devredilen arazilerin, daha önce askeri kullanımı sona ermiş ve kullanım dışı kalmış araziler olduğunu söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
90
8
7
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oliver

ali Ağaoğlu da istiyordu bi arazi. 15 temmuz darbe girişiminde ölen insanların ailelerine ev yapacakmış.. koduğum çakalı..

Ya neden bu kadar vizyonsuzsunuz?Her şeyi rant,her şeyi bina imkanı olarak görmezseniz şaşarım.Yaptığınız binalar da bir şeye benzese bari.Estetik kaygısı ol... Devamını Gör

Alican Guler

devredin yahu devredin zaten askeriyeye kimin ihtiyaci varki? ulke zaten baris icinde yasiyor...