Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Kendine Güveniyor musun?

10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Kendine Güveniyor musun?

Sena Erdoğdu
27.11.2022 - 15:14 Son Güncelleme: 28.11.2022 - 09:31

10 soruluk evet/hayır testine göre kendine güveniyor musun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha önce affedilmeyecek bir hata yaptın mı?

2. Peki birinin sana akıl vermesi seni rahatsız eder mi?

3. Yarın başka bir hayata uyansan mutsuz olur musun?

4. Haklı olsan da birinin yüzüne yanlışlarını söylemekten çekinir misin?

5. Hayal kurmayı sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Evet"i seçersen 5 yıl sonra istediğin her şeye kavuşacaksın ama şu anda sahip olduğun her şeyi kaybedeceksin! Seç bakalım.

7. Uzun süredir emek verdiğin bir şeyin sonuna yaklaşıyorsun ama bir anda bütün emeğin çöp oluyor. Bu seni umutsuzluğa iter mi?

8. Çok inandığın bir şeyi, asla kabul etmeyen birine karşı savunur musun?

9. Şimdiye kadar verdiğin bazı kararlardan pişmanlık duyuyor musun?

10. Son olarak daha önce hiç seni sevmeyen birinin, uzun süre seni sevmesini bekledin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet evett! Sen kendine fazlasıyla güveniyorsun...

Sen kendine güvenen birisin. Ne yapıp, ne yapamayacağını biliyorsun. Gerçekçi bir karaktere sahipsin. Eğer istersen bir şeyleri başarabileceğini biliyorsun ama bunu gerçekten istemen gerekiyor. Hayatında hep şansı bir yerden yakalamışsın. Bu da senin aslında kendine olan güvenini arttırmış. Kendine güvendiğin sürece de etrafındaki kimseden bir şey beklemiyorsun. Hayatında her zaman öncelik sensin. Kendi hayatınla ve kendine ilgileniyorsun. Dışarıdan birinin ne yaptığı, ne başardığı, ne kaybettiği seni asla ilgilendirmiyor. Bu da seni başarıya götüren en büyük özelliğin... İnsanları eleştirmekten hoşlanmayan birisin. Herkesin başına gelen şeylerin bir nedeni olduğuna inanıyorsun. Sen de eleştirilmekten hoşlanmıyorsun ama güvendiğin kişilerin, senin yanlışlarını gördüğünde uyarmalarını istiyorsun. Her zaman gerçekleştirmek istediğin hayallerin ve amaçların var. Her seferinde birine ulaştığında, bir diğerine yöneliyorsun. Seni geliştiren ve durmanı engelleyen şey sürekli kendine bir şeyler katmak istemen ve sürekli yükselmek istemenden kaynaklanıyor. Karşında kimin olduğuyla değil kendinle ilgileniyorsun. Araştırmayı ve bilgi sahibi olmayı seven birisin. Hiçbir zaman altı boş bir şeyi savunmazsın. Seninle iddialaşmak yenilgiyi en başından kabul etmek demektir...

Sen pek kendine de çevrene de güvenmiyorsun...

Sen ne kendine ne de çevrene güveniyorsun. Hayatında genelde hep bir kuşku ve cesaretsizlik söz konusu. Yanlış yapmaktan korkuyor ve bu nedenle de hayatında çoğu şeye ya başlamıyor ya da yarım bırakıyorsun. Alıştığın bir düzen var ve sen bu düzeni bırakmak istemiyorsun. Bu düzen bozulacak diye de çok korkuyorsun. İnsanlara bir şeyler anlatmak için uzun çabalar sarf etmezsin. Eğer biri seninle inatlaşıyorsa o kişiyi geçiştirirsin. Kendine güvenmemenin en büyük nedeni her şeyden çabuk sıkılıyor olmak. Yeniliğe açık birisin ama bunlar senin hayatında küçük şeyler olmalı... Kendi kuralların değişmeden bazı farklılıkları kabul edebilirsin. Hayatında onaylanma ihtiyacı duyuyorsun. Bu nedenle de karar almak senin için çok zor. Bu kararlarının olumsuz sonucunu tek başına taşımak daha da zor... Bu nedenle bir şeye adım atarken çok fazla düşünüyor ve bazen karşına çıkan fırsatları kaçırıyorsun. Her zaman bir karar vermek, kararsız kalmaktan çok daha iyidir. Kendi düşüncelerin ve fikirlerin doğrultusunda ilerlediğinde, doğru şeyler olduğu kadar yanlış şeyler de olabilir. Sürekli bir yanlış yapacağını düşünerek, adım atmaktan kaçmak senin her zaman aynı yerde kalmana neden olur. Kendine biraz güvendiğinde ve karşındaki kişileri gözünde büyütmediğinde hayatında önemli kararları sen almış olacaksın ve bir zaman sonra aldığında kararların doğruluk payının arttığını göreceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
51
31
15
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın