Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruluk Bilinç Testi Senin Zayıf Yönünü Ortaya Çıkartıyor!

Tek Soruluk Bilinç Testi Senin Zayıf Yönünü Ortaya Çıkartıyor!

Tek soruluk bilinç testi ile en zayıf yönünü ortaya çıkartıyoruz!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kimsenin olmadığı bir çölde kayboldunuz. Ne tarafa gideceğinizi bilemiyorsunuz ve durmadan yürüyorsunuz. Karşınıza bir kuş çıkıyor ve kulağınıza bir şey fısıldıyor. Bunlardan hangisini size söyledi?

Kimsenin olmadığı bir çölde kayboldunuz. Ne tarafa gideceğinizi bilemiyorsunuz ve durmadan yürüyorsunuz. Karşınıza bir kuş çıkıyor ve kulağınıza bir şey fısıldıyor. Bunlardan hangisini size söyledi?

Senin zayıf noktan acıma duygun...

Senin zayıf noktan acıma duygun. Sana her şeyi yaptırabilecek bir şey varsa o da içindeki acıma hissi. Kendini bir kenara bırakıp, etrafında olan her şeye karşı fazla fazla üzülen birisin. Bu içindeki acıma hissi ise senin zayıf noktanı oluşturuyor. Karşında senden yardım isteyen biri varsa bunu asla karşılıksız bırakmaz ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışırsın. Senin içinde sonsuz yardım istediği var. Bu yardım istediğini de gerekli, gereksiz herkese karşı kullanıyorsun. Karşında zor durumda birini görmek seni fazlasıyla üzüyor. Özellikle bu kişi senin sevdiğin ve yakının biriyse her şeyi bir kenara bırakır ve onun problemini çözmeye çalışırsın. Senin zayıf noktanı içindeki yardım etme isteği oluştururken aynı zamanda affetme duygun da oluşturuyor. Karşında kim olursa olsun ve sana ne yapmış olursa olsun, o kişiye karşı içinde bitmeyen bir şeyler varsa affedebilir ve hayatına tekrar alabilirsin. Sevdiğin kişilerden zor vazgeçen biri olarak, çok fazla şans verebiliyor ve o kişiler hayatından çıkmasın diye ekstra çaba harcıyorsun.

Senin zayıf noktan sevdiklerin...

Senin zayıf noktan sevdiklerin... Hayatında önceliğin her zaman sevdiğin insanlar olmuş. Onların varlığı bile sana yetmiş. Kimseden bir şey istemiyor sadece senin her zaman yanında olmalarını istiyorsun. Sevdiğin, değer verdiğin ve aynı değeri gördüğün kişileri her zaman yanında görmek sana güven veriyor. Onların başına herhangi bir şey gelme ihtimali seni korkutabilir ve bunun olmaması için fazla çaba gösterebilirsin. Bu zayıf noktanı bilen kişiler senin duyguların ve hislerini suistimal edebilirler. Bunun olmaması için etrafında her zaman güvendiğin kişilerin varlığından emin olmak istersin. Her zaman sevdiğin kişiler için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışırsın çünkü pişmanlık duymak istemezsin.  Bir şeyleri yapamamaktan veya yapmış olmaktan pişmanlık duyman seni uzun süre depresif bir hale sokabilir. Hayatında değerli olduğunu bildiğin ve hayatında yer aldığı için de aslında şanslı olduğunu düşündüğün insanlar, senin içinde büyük bir yere sahipler. Bu yeri de kimse için ve hiçbir şey için değiştirmezsin.

Senin zayıf noktan başarı...

Senin zayıf noktan başarı... Hayatında önem verdiğin şeylerden biri başarı ve bu durumu fazlasıyla kafana takıyorsun. Bir şeyler yapmak ve başarmak istiyorsun. Bunun için çabalıyorsun ama olmama ihtimali her zaman aklının bir köşesinde yer ediniyor. En küçük bir pürüzde aklını daha baskın bir şekilde meşgul ediyor. Başarısızlık senin hayatında olmaması gereken ve olmasına müsaade etmeyeceğin bir şey. Bunun için çok fazla düşünüyor ve her ihtimali değerlendiriyorsun. Zayıf noktanın bu olması seni biraz hırslı ve acımasız biri haline çevirebilir. Bu acımasızlığın ise sadece kariyer anlamında karşına çıkabilir. Hak ettiğini düşündüğün ve büyük emekler sarf ederek oluşturduğun şeylerin peşini hiçbir zaman bırakmazsın. Karşına kim çıkarsa da kolaylıkla onu silebilirsin. Bir şeyleri başarmak ve bir şeylerin karşılığını almak istiyorsan hayatında bazı kayıplara da yer vermen gerektiğini düşünüyorsun. Başarısızlığa tahammül edemeyen biri olarak bunu söyleyen, ima eden veya sana köstek olan herkese karşı da bir cephe alıyorsun.

Senin zayıf noktan yalnızlık...

Senin zayıf nokta yalnızlık... Bu hayatta korktuğun tek şey yalnız kalmak. Sevdiğin kişiler tarafından terk edilmek veya terk edilmek zorunda kalmak, seni büyük oranda etkiler. Senin için seni anlayan ve dinleyen kişilerle bir şeyler paylaşmak önemli ve bir zaman sonra bunu yapamadığını görmek aslında bir şeyleri daha net bir şekilde fark etmeni sağlayacak. Sen yalnız kaldığın her anda derin düşüncelere dalan birisin. Bu düşünceler de uzun vadede senin canını sıkabiliyor. Yani seni olumsuz etkileyen, negatif hisler beslemene neden olan bu düşünceler zamanla seni kötü etkileyebiliyor. Bu nedenle yalnız kalmak istemiyor ve olumsuz bir düşünce karşısında birinin sana iyi hissettirecek konuşmalar yapmasını istiyorsun. Özellikle sevdiğin kişilerin senden uzaklaşması onlara istesen de bir şeyler anlatamamak seni üzebilir. Zayıf noktanın bu olması her zaman sana bir tehdit oluşturuyor. Bu nedenle hayatında olan kişilerin yokluğunu hissetmemek ve görmemek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
30
12
10
10
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Senin zayıf noktan sevdiklerin...🥰

Manav Yörük

Senin zayıf nokta yalnızlık... Bu hayatta korktuğun tek şey yalnız kalmak. Sevdiğin kişiler tarafından terk edilmek veya terk edilmek zorunda kalmak, seni bü... Devamını Gör

Manav Yörük

Bu nedenle yalnız kalmak istemiyor ve olumsuz bir düşünce karşısında birinin sana iyi hissettirecek konuşmalar yapmasını istiyorsun. Özellikle sevdiğin kişil... Devamını Gör

Utku Okuyucu

"Senin zayıf noktan acıma duygun. Sana her şeyi yaptırabilecek bir şey varsa o da içindeki acıma hissi. Kendini bir kenara bırakıp, etrafında olan her şeye k... Devamını Gör