Görüş Bildir
Haberler
Senin Aklında Kaç Kişi Var?

Senin Aklında Kaç Kişi Var?

Aklını karıştıran, 'Acaba mı?' dedirten kişiler hayatımızda oldukça çok. Senin aklında kaç kişi var?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şu aralar kafan karışık mı?

4. Peki şu an bir ilişkin var mı?

4. Peki şu an bir ilişkin var mı?

5. Sence bir insan birden fazla kişiyi sevebilir mi?

5. Sence bir insan birden fazla kişiyi sevebilir mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk bir süre sonra biten bir şey mi?

7. Peki daha önce hiç birini aldatın mı?

7. Peki daha önce hiç birini aldatın mı?

8. Son olarak seç birini!

Senin aklın da kalbin de tek bir kişide!

Senin aklın tek bir kişide... Kendin için en doğru olanı arayıp duruyorsun ve bir kişiden de eminsin. Seni yanıltsa da veya kafanda soru işaretlerine neden olsa da o kişinin senin için her şeyi yapabileceğini biliyorsun. Sana bakışından, sana davranış şeklinden aslında kendini güvende ve huzurlu hissediyorsun. Aklında birden fazla kişiyi tutmazsın çünkü sen sadakat duygusu yüksek birisin. Birini sevip bir başka kişiye de aynı duyguları hissedemezsin. Bu nedenle hayatında her zaman tek bir kişiye yer açmışsın. Bu kişiyi için de yapamayacak fedakarlığın yok. Çünkü onun sana yaklaşımı ve seni ne kadar sevdiği aklına gelince senin için geri kalan her şey önemsizleşiyor. Sadece onu ve onunla olmayı düşündüğün kişi de senin için aynı duyguları besliyor. Bu karşılıklı duygular da aslında birbirinize ne kadar ait olduğunuzu ortaya çıkartıyor. Senin aklında da kalbinde de tek bir kişi var. Sen kendi hayatında ona büyük yer ayırmışsın ve o da kendi hayatında sana büyük yer ayırmış. Sizin aklınızı sizden başka kimse meşgul edemez.

Sen iki kişi arasında düşünüp duruyorsun...

Sen iki kişi arasında kalmışsın. Kısaca aklın ile kalbin arasında kalmışsın. Bir yanda mantıklı hareket etmek isterken diğer yanda sadece duyguların ile hareket etmek istiyorsun. Senin için ne doğru tam olarak bilemiyorsun. Hayatına giren kişiler sen de kalıcı anılar bırakıyorlar. Onları unutmak senin için kolay olmadığı gibi onlar için de kolay olmuyor. Sen kafanı karıştıran iki kişi nedeniyle aslında kendi hayatında da durağanlığa neden oluyorsun. Bir karar verdiğinde hayatında her şeyin zamanla yoluna girdiğini ve her şeyin ne kadar kolay ilerlediğini göreceksin. Kararsızlık yaşaman senin aynı zaman da ilerlemeni engelliyor. Birine başka duygular bir diğerine bambaşka duygular hissediyorsun. Ama hayatına iki kişiyle devam edemezsin. Bazen insanları olduğu gibi kabul etmeli ve onları var olduğu özellikleri ile sevmeliyiz. Sen bu kararsızlığı yaşarken hem kendi vaktini hem de karşındaki kişilerin vaktini çaldığını fark etmiyorsun.

Senin aklın çok kalabalık!

Senin aklın oldukça kalabalık. Kafan çok karışık. Birçok kişi senin aklını karıştırıyor. Çünkü sen biraz flörtüz bir kişiliğe sahipsin. Sen insanların enerjilerinden etkilenen birisin. Onların sana yaklaşımı, konuşma şekilleri, ve mimikleri ile ne demek istediğini gayet iyi anlarsın. Yani karşında sana ilgi duyan biri varsa bunu kesinlikle algılayabilirsin. İstersen karşılık verir istemezsen aranıza bir mesafe koyarsın. Flörtleşmeyi seven biri olarak hayatına çok kişi girip çıkıyor. Belki şu an böyle istediğinden belki de henüz kimseden emin olamadığından hayatına kalıcı birini alamıyorsun. İnsanların bazı özelliklerine katlanmak zorunda olmak ve istediğin zaman birinin hayatında çıkamamak seni zorluyor. Bu düşünce seni korkutuyor. Özgürlüğüne düşkün biri olduğunu anlamak zor değil. Bu nedenle de seninle ciddi düşünmek de hiç kolay bir şey değil. Her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyor ve şu an sadece flört ederek hayatına devam ediyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
25
14
13
9
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin aklın çok kalabalık!

muzlu.kek

Aklın da kalbin de tek bir kişide. Onedio ilk kez bir testte haklı çıktı ama şuan o kişinin gebermesini istemem dışında sorun yok

ömer

Senin aklın da kalbin de tek bir kişide! Kesinlikle….