Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre İçten İçe Acı Çekiyorsun Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre İçten İçe Acı Çekiyorsun Demektir!

Sena Erdoğdu
22.11.2022 - 12:28 Son Güncelleme: 22.11.2022 - 12:56

Yaptığın davranışlara göre ne kadar acı çekiyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen acı çekmiyor, sadece kırgınlık yaşıyorsun...

Sen acı çekmiyor sadece büyük kırgınlık yaşıyorsun. Bu dönem senin için geçici bir dönem. Yaşadığın bazı sorunlar nedeniyle bu duruma gelmişsin. Belki kaldırmayacağın belki de üstesinden gelmek istemediğin şeyler yaşamışsın. Yani bir yerden sonra her şeyi oluruna bırakmışsın. İçinde büyük acılar çekmiyorsun ama sana yaşatılan şeylerden dolayı kırgınlık yaşıyorsun. İçinde aşamadığın ve bitiremediğin küçük problemler var. Bu problemleri kendine güvenerek ve sevdiklerinin desteği ile aşabilirsin. Bu gayret edebilecek gücü kendinde görüyorsun. Yani artık bir şeyler üzülmeyi bir kenar bırakmışsın. Yaşadığın şeyleri görmezden geliyor ve onları problem olarak görmekten kaçıyorsun. İçinde giderilemeyecek şeyler yok ama bunu şimdi çözebilirsen her şeyi yoluna koyabilirsin... Eğer daha fazla sorunlarını görmezden gelir ve olmamış gibi davranırsan o sorunlar zamanla büyür ve artık aşılamayacak şekilde karşında durur. Şimdi kendine iyi gelecek şeyleri bulmalı ve onlara yönelmelisin. Problemlerin kaynaklarını bulup, bir daha problem olmalarını engellemelisin. Hayatındaki kırgınlıkları, üzüntüleri dindirebilmek için etrafında seni kıracak insanları tutmalı ve onlara bu fırsatı vermemelisin.

Sen içten içe büyük acı çekiyorsun!

Sen içten içe büyük acı çekiyorsun. İçinde büyük eksiklikler hissettiğin ve yerinin dolmayacağını bildiğin bir şeyler var. Bunları unutmak veya yerini doldurmak zaten istemiyorsun. O acı seninle her zaman kalmalı ve onu hatırlamalısın. Kendine en büyük haksızlığı ve kötülüğü ise bu şekilde yapıyorsun. İçten içe hissettiğin bu büyük şey uzun süredir seninle beraber. Giderek hayattan tat almanı engelleyen ve bir şeyler için çaba sarf etmenin önünde engel olan bu şeye alışmışsın. Hissettiğin belki çaresizlik belki de yorgunluk... Ama artık hayatında bir şey için mücadele etmek istemiyorsun. Çünkü yaşadığın ve gördüğün şeyler sana hayatın anlamsız olduğunu net bir şekilde hissettirmiş. Bu süreçten sonra ne için çabaladığını sorgulamaya başlamışsın. Çok ince bir ip ile bir şeylere devam ediyorsun. Bu ipin kopmaması için artık hayatında farklılıklar olmalı. Belki bambaşka bir yola girmeli belki de senden beklenmeyen ama senin için iyi olacak bir şeye adım atmalısın. Hayatına tekdüze ve umutsuz bir şekilde devam etmek seni ayağa kaldırmaz, sadece her gün daha büyük acı çekmene neden olur.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
33
8
7
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

16/20 bi full çekemiyoruz aq

yengegeldikmi

"Sen acı çekmiyor sadece büyük kırgınlık yaşıyorsun. Bu dönem senin için geçici bir dönem. Yaşadığın bazı sorunlar nedeniyle bu duruma gelmişsin. Belki kaldı... Devamını Gör

İDuygu

Çektiğimiz Acıların Sebebinin Sevdiğimiz İnsanların Olması....😑