Görüş Bildir
Haberler
En Yakın Arkadaşını Anlat Arkadaşlığınızın Ömrünü Söyleyelim!

En Yakın Arkadaşını Anlat Arkadaşlığınızın Ömrünü Söyleyelim!

En yakın arkadaşın hakkında sana birkaç soru soracağız ve kaç yılı daha birlikte geçireceksiniz söyleyeceğiz.

Hazırsan;

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Arkadaşınla ne sıklıkla buluşuyorsunuz?

3. Arkadaşınla ne sıklıkla buluşuyorsunuz?

4. Peki daha önce hiç kavga ettiniz mi?

5. Kavga ettiyseniz en fazla kaç gün küs kaldınız?

5. Kavga ettiyseniz en fazla kaç gün küs kaldınız?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aynı yakınlık derecesinde başka arkadaşların var mı?

7. Arkadaşınla hiç tatile çıktın mı?

7. Arkadaşınla hiç tatile çıktın mı?

8. Arkadaşın bir hata yaptığında sana bunu direkt söyler mi yoksa kızacağın için çekinir mi?

8. Arkadaşın bir hata yaptığında sana bunu direkt söyler mi yoksa kızacağın için çekinir mi?

9. En yakın arkadaşın senin hiç hoşlanmadığın bir şey yaparsa senden nasıl özür diler?

9. En yakın arkadaşın senin hiç hoşlanmadığın bir şey yaparsa senden nasıl özür diler?

10. Son olarak en yakın arkadaşının burcunu öğrenebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin arkadaşlığınız ömrü 3 yıl...

Sizin arkadaşlığınız en fazla 3 yıl daha devam edebilir. Bir ara fazla yakın olup daha sonra aranıza bazı nedenler soğukluk girmiş. Hayatınıza başka insanların girmesi veya hayat koşulları zamanla sizi birbirinizden uzaklaştırmış. Şimdiye kadar belki de en güzel zamanları birlikte geçirmiş olabilirsiniz ama bunun için en fazla 3 yılınız daha var. Daha sonra mecburen yollarınızı ayırmak zorunda kalacaksınız. Yediğiniz, içtiğiniz ayrı gitmezken bir anda birbirinizden uzaklaşacaksınız. Şu an bile yakınlığınızdan şüphe ederken yıllar içinde bu durum artacak. Belki şu an konuşarak halledebileceğiniz problemleri susarak aslında daha da büyütüyorsunuz. Bu 3 yılı arttırmak veya gerçekten sonsuz arkadaşlığı yakalamak için birbirinize karşı açık olmalı ve ne yaşamış olursanız olun birbirinizin yanında olmalısınız. Sizin arkadaşlığınız biraz çaba ile daha fazla devam edebilir. Ama ikiniz de bir şey yapmak istemiyorsanız maalesef en fazla 3 yıl daha arkadaş kalacaksınız.

Sizin arkadaşlığınızın ömrü 10 yıl...

Sizin arkadaşlığınızın ömrü 10 yıl... Sen yakın arkadaşınla daha uzun yıllar geçirebilirsin. Bu arkadaşlığınızın bozulması birinin evlenmesi ile olabilir. Eskisi gibi görüşemediğiniz veya önceliklerinizi farklı olduğu arkadaşlığınıza henüz 10 yıl var. Şimdiye kadar her zaman birbirinizin önceliği olmuş ve birbirinizde ufak tefek şeyler saklamışsınız. Bunu dayanamayıp en sonunda da itiraf etmişsiniz. Gerçek arkadaşlık hatada da başarıda da yanında olmaktır. Sen bunu yapmışsın ve aynı şekilde arkadaşın da bunu yapmış. Ama bir süre sonra bunu yapamayacak ve hayatında büyük değişiklikler yaşadığında arkadaşın ile eskisi gibi olmadığını fark edeceksin. Arkadaşlığınızı devam ettirmeniz biraz da sizin elinizde... Eğer anlayışlı ve her anınızda yanınızda olacağınızdan eminseniz size 10 değil daha uzun yıllar bir arada olacağınız arkadaşlık vadedebiliriz.

Sizin arkadaşlığınızı ömrü yok...

Sizin arkadaşlığınıza bir ömür biçemedik... Birbirini çok iyi tanıyan ve anlayan iki kişi her zaman birbirinin hayatında olacaktır. Sizi ayırmak mümkün değil. Uzun süre konuşmasanız da birbirinize kırılmaz ve bunun nedeni iyi bilirsiniz. Sizin arkadaşlığınız bitmeyecek kadar yakın. Küçük problemler sizin aranızı bozmaya yetmez. Birbirinize kızdığın şeyler varsa bunlar birinize değer verdiğiniz içindir. Hayatında arkadaşlığın önemli bir yeri var. Kimsenin de bu yeri doldurabileceğini sanmıyorsun. Yeri gelince sevgiline ve ailene açamadığın konuları, onunla konuşup fikir alıyorsun. Senin yansıman olarak hayatında yer alan arkadaşın aslında senin bu hayatta yol arkadaşın oluyor. Arkadaşlık, her zaman yanında olacağını bildiğin ve en zor anında sana güç veren kişinin varlığıdır. Bu nedenle hayatında her zaman birine güvenmek ve birinin seni düşünemediğin şeyleri düşüneceğini bilmek istersin. Bunu da en yakın arkadaşın sayesinde hissedersin. Sizin arkadaşlığınız bir ömür boyu sürecek bir arkadaşlık.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
21
12
8
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Sizin arkadaşlığınız en fazla 3 yıl daha devam edebilir. " Yaklaşık 28 yıldır arkadaşız ve 3 yılımız mı kalmış? Peki...

Filizim

hem kavga ettiyseniz diye soru sormuşlar, hem de kavga etmedik diye seçenek var. saçma olmuş

Gizem Yenikler

Sizin arkadaşlığınız ömrü 3 yıl...