Görüş Bildir
Haberler
10 Maddeyle Dövmeli Erkeklerin Cinsel Performans ve Karakter Analizi

etiket 10 Maddeyle Dövmeli Erkeklerin Cinsel Performans ve Karakter Analizi

Merve Ç.
22.06.2015 - 14:16 Son Güncelleme: 28.06.2015 - 03:23

Belki kendileri bile farkında değil ama dövme yaptıran erkekler size yatakta ne vadettikleri konusunda ipuçları veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dikkat çekmeyen küçük dövmesi bulunan erkekler.

1. Dikkat çekmeyen küçük dövmesi bulunan erkekler.

Kendine güveni olmayan, “insanlar ne der” diye düşünmekten kendini alamayan, hala tam bağımsız olamamış, ailelerine düşkün kimseler olurlar. Hayatı kendi isteklerine göre yaşamak isteyen ama henüz buna cesaret edemeyen ürkek bünyelerdir. Yönlendirmeye açık olurlar, kararsızdırlar. Haliyle yatakta da size çok şey vadetmezler. Son derece düz, yer yer monoton, yeniliklere kapalı bir cinsel yaşamları vardır. Bir iyi yanı vardır ki bu erkekleri yatakta istediğiniz gibi şekillendirebilir, çekip çevirebilirsiniz. Ancak şunu söylemeliyim ki bu erkeklerle uğraşmak, sorumluluğun hep sizin üzerinizde olması zamanla sizi sıkacak, yoracaktır.

2. Bacaklarına dövme yaptıran erkekler.

2. Bacaklarına dövme yaptıran erkekler.

Farklı olmak, dikkat çekmek için kuduran, biraz da gıcık, ukala, moral bozucu tiplerdir. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bacağında eşek kadar dövmesi olan bir erkek sizin enerjinizi emecektir. Vurdumduymaz, bencil, s.klemez tavırların birleştiği erkeklerdir. Her konuda fikir sahibi olurlar, muhaliftirler, düşündüklerinin aksine ikna edilmesi oldukça zor kimselerdir. Sözüm meclisten dışarı tipik ekşi sözlük erkekleridir bunlar, katlanılması bir hayli güçtür. Haliyle yatakta da bu arkadaşların üstünlüğünü kabul etmek zorundasınız, her ne kadar öyle olmasa da. Çünkü bu erkekler garip bir şekilde çok iyi seviştiklerini zannederler. Bir sorun olması halinde kusurlu mutlaka sizsinizdir, mesela ereksiyon olamadı mı? Kesinlikle siz yeterli çabayı göstermemişsinizdir. Çünkü haşa onların böyle bir sorun yaşaması mümkün mü? Herhalde buraya kadar anladınız, bu arkadaşlardan uzak durmak sizin yararınıza. Hele bacağında boylu boyunca, rengarenk dövmesi olan bir erkek… Tam bir ekşici piç.

3. Mahrem yerlerine dövme yaptıran erkekler.

3. Mahrem yerlerine dövme yaptıran erkekler.

Tam anlamıyla bir bilinmezler deryasıdır. Zıtlıklar, çelişkiler, tezatlar dünyasıdır. Size harika bir ilişki de vadedebilirler, tam aksine size hayatı zehir de edebilirler. Eğer munis, iyi huylu olanına denk geldiyseniz her anlamda tatmin yaşayabilirsiniz, ancak “piç” diyebileceğimiz bir tiple karşı karşıya kalırsanız en kısa zamanda kaçmaya bakın. Özellikle penis civarına dövme yaptıranları tek gecelik ilişki müptelası olurlar. Bağlanmak, sevgili olmak, duygusal bir şeyler yaşamak onlara son derece uzak kavramlardır. Ancak aradığınız tam da böyle bir şeyse, siz de tek gecelik bir ilişki arıyorsanız harika bir gece geçireceğinizi garanti edebilirim. Ama yok duygusal bir şeyse aradığınız düşman başına. Peki nasıl anlayacaksınız hangi tip bir erkekle birlikte olduğunuzu? Basit, eğer daha ilk buluşmanızda dövmesinden bahsediyor ve arsızca görmek ister misin diyorsa kesinlikle bir piç ile karşı karşıyasınız demektir.

4. Omuzlarına dövme yaptıran erkekler.

4. Omuzlarına dövme yaptıran erkekler.

Sıradanlığın dibine vurmuş kimselerdir. Sürüden ayrılmayı göze alamayan, herkesin gittiği yoldan gitmeye meraklı, kendini güvende hissetmek isteyen ve korkuları olan erkeklerdir. Farklılaşma çabalarında bile tekrara, rutine düşmekten kendilerini alamazlar. Onun hakkında yeni şeyler deneme, sürprizler yapma, size bilmediğiniz dünyaların kapılarını açma konusunda beklentiye girmeseniz iyi edersiniz. Çünkü her ne kadar kendini farklı biriymiş gibi göstermeye çalışsa da öyle değildir. Denenmemiş hiçbir şeyi denemezler, bilinmeyenden deli gibi korkarlar. Ancak bütün bunlara karşın kendini beğenmiş ve ukala olurlar. Hatalarının, eksiklerinin, yetersizliklerinin yüzlerine vurulmasından nefret ederler. Yatakta çok iyi olduklarını düşünen, ama olmayan ekşici piçlere yakınsarlar. Beceriksiz olurlar, sevişirken çok konuşurlar, ortamlarda “gecede 3 posta” derler, biri bulursanız öpüp başınıza koyun. Kötü insanlar mıdır, değillerdir ama kendilerinin farkında olmayan, taklitçilerdir.

5. Büyük dövmeli erkekler.

5. Büyük dövmeli erkekler.

Kendine güvensizlikleriyle ön plana çıkarlar. Sanki eksik yanlarını, zayıflıklarını gizleme gayreti içindedirler. Egoları da dövmeleri gibi büyüktür. Kendilerini olduklarından farklı gösterme çabası içinde olurlar. Mesela hiç gitmedikleri bir yeri, sanki daha dün oradaymış gibi anlatabilirler, hiç okumadıkları bir kitabı size defalarca okumuş gibi satabilirler. Tehlikeli erkeklerdir, çünkü ne düşündüklerini, ne hissettiklerini asla tam olarak bilemezsiniz. Kendilerine istedikleri ama asla tam olarak olamadıkları bir kişilik yaratıp onu pazarlarlar. Sekse düşkün olurlar ancak bu düşkünlükleri onların çok iyi olduğu anlamına gelmez. Vasat bir cinsel yaşam vadederler, sıradan, olağan, renksiz bir cinsellik yaşarsınız. Kötü müdür? Değildir, ama sevişmeden önce sizi harika şeylerin beklediğine kendinizi o kadar kaptırırsınız ki hayal kırıklığı yaşamanız işten bile değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yazı şeklinde dövmeleri olan erkekler.

6. Yazı şeklinde dövmeleri olan erkekler.

Genellikle Latince veya İngilizce söz öbeklerini dövme olarak yaptıran bu erkekler dövmelerinin anlamını açıklamaya bayılırlar. Öyle ki görüp de anlamını sorun diye bu dövmeleri genellikle kollarının açıkta kalan yerlerine yaptırmayı severler. Bir de bunların ensesine, göğüslerine koca koca harflerle yazı yazdıranları vardır ki bu erkeklerden siz hayır gelmez. Asosyal olurlar, yeni insanlarla tanışmayı sevmezler, genel bir memnuniyetsizlik vardır hayatlarında. Gizem adamı olmayı, içine kapanık yaşamayı severler. Eğer siz de insanlardan uzak durmayı seven, yalnızlık tutkusu olan biriyseniz bu erkeklerle iyi anlaşabilirsiniz. Ancak unutmayın onların hayatında olmanız onların yalnızlığını sonlandıracağı için sizden kurtulmaya bakacaklardır. Çünkü yalnızlık, mutsuzluk besin kaynağıdır bu erkeklerin. Yatakta son derece bencil olurlar. Seviştikten sonra kıçını çevirip uyuyan erkeklerdir bunlar.

7. Renkli dövme yaptıran erkekler.

7. Renkli dövme yaptıran erkekler.

Son derece neşeli, girişken ve dışa dönük erkeklerdir. Aşırı sosyal dediğimiz tiplerdir bunlar. Bir mekana gittiğinizde neredeyse her masada tanıdığı bir iki kişi illaki vardır. Çok konuşurlar, sizi sürekli bilgilendirmeye, kendi seviyesine (!) çekmeye çalışır. Evet, kendini daima sizden üstün görecektir. Size futboldan, felsefeye, tarihten, politikaya kadar geniş bire yelpazede bilgi aktarımında bulunacaktır. Her şeyin iyisini, doğrusunu mutlaka o bilecektir. Yemek mi yiyeceksiniz kararı o verecektir, sizi şehrin en iyi ciğer tava yapan yerine götürecektir, öyle olmasa bile çok beğendim, daha önce hiç böylesini yemedim demenizi bekleyecektir. Eleştiriye tahammülleri yoktur, sürekli övülmek isterler. Haliyle yatakta da böyle olacaktır, en iyi o sevişir, size yatakta birçok şeyi ilk o gösterir. Seviştikten sonra “harikaydın” denmesini bekler, öyle olmasa bile.

8. Sevgililerinin adını, baş harfini, portresini dövdüren erkekler.

8. Sevgililerinin adını, baş harfini, portresini dövdüren erkekler.

Romantik erkeklerdir, çok çabuk bağlanır, zor koparlar, terk edilmek onları depresyona sokar. Çok severler ve çok sevilmek isterler. Tam anlamıyla düşkündürler, sizi hayatlarının merkezine oturtmaktan zevk alırlar. Böyle bir erkeğin kıskanç, hem de aşırı kıskanç olduğunu tahmin ettiniz sanırım. Arayıp da sizi bulamazsa, mesajına 1 dakika geç cevap alırsa kavga çıkarmaktan çekinmeyecektir. Zehirli erkeklerdir bunlar, sizi yorar, yıpratır, ezerler. Baskı kurarlar, ancak bunu söylediğinizde inkar ederler. Sevişirken acayip bir ruh haline girerler, dengesizdirler, bazen çok yumuşak, bazen sert olurlar. Hiç aklınıza gelmeyen şeyleri denemek isteyebilirler, istememeniz halinde çocuk gibi küsebilir veya sert tepki gösterebilirler. Sizi daha fazla zehirlemeden kurtulsanıza!?

9. Dövme olayını abartan erkekler.

9. Dövme olayını abartan erkekler.

Sırtına, koluna, göğsüne, kasığına, kulağının arkasına vs. aklınıza gelebilecek her yerlerini dövme ile dolduran erkeklerdir. Bunlar kendi içlerinde iki ana başlığa ayrılır. Birinci tür tam aile babası kıvamındadır. Görünüşlerinin aksine son derece iyi huylu, ağırbaşlı, sevecen erkeklerdir. Düşünceli, empati yapabilen, iyi kimselerdir. Sizi şımartmayı severler, insanların ne dediklerini umursamazlar, hayatı kendi doğrularına göre yaşarlar, dövmelerinin aksine hayatlarında abartıyı sevmezler. Son derece iyi sevişirler, bencil değildirler, sizi zorlamazlar, yatakta kendilerine hakimdirler. Ancak ikinci tür bunun tam tersidir, sinirli, aksi, kendini beğenmiş olurlar. Kendilerini ayrıcalıklı görürler, poh pohlanmaya bayılırlar, onunla birlikte olduğunuz için şanslı olduğunuzu düşünürler. Yatakta aşırı bencil olurlar, sanki sizinle değil de kendileriyle sevişiyorlar gibidirler. Artık size hangisinin denk geleceği tamamen sizin şansınıza kalmış.

10. Giyinikken görünmeyen dövmeye sahip erkekler.

10. Giyinikken görünmeyen dövmeye sahip erkekler.

Kaygıları olan ancak bunu belli etmek istemeyen erkeklerdir. Dengesiz, kararsız, içe dönük bir yapıları vardır. Yalnızlığı, düşünmeyi, tek başına bir şeyler yapmayı çok severler. Öyle ki bir araştırma yapılsa tek başına sinemaya giden erkeklerin çoğunun bu gruba dahil olduğunu görebiliriz. Yaratıcı bir kişilikleri vardır ancak yarattıklarını kendileri sevmez ve bu sebeple başkalarıyla paylaşmaktan kaçınırlar. Mesela çok iyi resim yaparlar, çok iyi yazılar yazarlar ama bunları kendilerine saklarlar. Net bir dünya görüşleri yoktur, ilkeleri hayattan zevk almak üzerinedir ama onu da pek beceremezler. Ancak doğru kişiyi bulurlarsa harika işler çıkarabilirler, bu potansiyelleri her zaman vardır. Cinsel hayatları da normal yaşamlarında olduğu gibi dalgalıdır. Bazen hayatınızdaki en iyi sevişmeyi yaparsınız ama ertesi gün seviştiğinizi bile anlamazsınız. Ancak ortalamaya vuracak olursak kötü diyemeyiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
558
61
36
25
21
19
9