Görüş Bildir
Haberler
10 adımda Issız Adam

10 adımda Issız Adam

Süperşiringil
13.07.2015 - 17:52 Son Güncelleme: 14.07.2015 - 16:32

Issız Adamlıkcılık

Nam-ı diğer Bağlanma Korkusu,  beylerin 4000 yıllık fobisi, hanımların çilesi. 

İşin aslı bi efsaneyle Yunan mitolojisine kadar gider. Derler ki,

Odysseia, döneminin dahi ve korkak Yunan kralı, türlü oyunlar çevirse de Agamemnon'un askerlerini kandıramayıp zorla Turuva Savaşı'na katıldırtılır.. Kendisi Truva Atı' nın mucididir bu arada.  O kadar zekidir ki truva yağmalandıktan sonra deniz tanrısı Poseidon tarafından kıskanılıp lanetlenir. Deniz seferi- Deniz tanrısı ilişkisi , olaylar olaylar. 

Savaş 10yıl sürer ve zorlu yolculuk sebebiyle de kahramanımızın karısına ve çocuğuna kavuşmasıysa 20yılı bulur. Zekası ve başka tanrılar yardımıyla tek gözlü devleri, altı başlı deniz canavarlarını aşar. Ama bizim olayımız son engel Güzel Sesli Sirenler; kendileri olağanüstü güzellikte kuş insan kırması canlılar. Bölgelerinden geçenlere karşı konulmaz sesleriyle şarkılar fısıldarlar. Efsaneye göre onların şarkılarını duyan tüm gemiler rotadan çıkarak kayalıklara vurur gemiler batar mürettebat telef olur. Bizim ballı kral bi büyücüden haber alıp zekasını konuşturarak balmumundan kulak tıkaçları yapar ve mürettebatı böylece kurtarır. Kendisiyse sesleri merak ettiği için tıkaç kullanmaz ancak mürettebata kendisini geminin yelken direğine bağlamaları ve nolursa olsun onu çözmemeleri emrini verir.  Öyle de olur, gemi bölgeden geçerken seslerden büyülenir adamlarına kendini çözmeleri için yalvarır ama mürettebat onu dinlemez /duymaz..

Bağlanma korkusunun temeli de işte budur (odysseia sendromu). Bi ilişkiye - direğe bağlanmaktan, kıyıya vurmaktan ya da güzellikleri kaçırmaktan korkmak. ve diğer korkularıyla ıssız adam:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Terk Edilme Korkusu

1. Terk Edilme Korkusu

2. Tuzağa Düşürülmüşlük Hissi

2. Tuzağa Düşürülmüşlük Hissi

Abi kız seni iyi kafesledi he

3. Onaylanmama Korkusu

3. Onaylanmama Korkusu

Zayıf şişman çirkin pısırık dindar dinsiz işsiz  okulsuz

4. Sömürülme Fobisi

4. Sömürülme Fobisi

kendime zaman ayıramazsam arkadaşlarımdan vazgeçmem gerekirse şimdi gittiğini geldiğini haber vermek de gerekir şunu da yapmak lazım bunu da. şimdi bu benim hislerimi bilirse kullanır bunu ya napsak ki

Ay seve seve seven yerlerim çürüdü

5. Hayal Kırıklığı Fobisi

5. Hayal Kırıklığı Fobisi
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaybetme Korkusu

6. Kaybetme Korkusu

7. Gizemi Kaybetme Korkusu

7. Gizemi Kaybetme Korkusu

8. İtiraf Etme Korkusu

8. İtiraf Etme Korkusu

egoya müsade

9. Ne istediğini bilmeme

9. Ne istediğini bilmeme

Yani seviyorum ama ne gerek var aşk böyle değildir ya zaten aşık olmak da istemem çocukları çok severim ama şimdi diil görüşelim ama sevişmeyelim yani bedensel olarak sevişebiliriz  ama duygusal olarak sevişmeyelim of bişeyler mi içsek

10. Sorumluluk

10. Sorumluluk

Net kaçış sebebi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın