Görüş Bildir
Haberler
'Ülkemden Kaçmak Zorunda Kaldım' Diyen Çinli Bilim İnsanı: 'Covid-19 İnsan Yapımı, Kanıtlayacağım'

etiket 'Ülkemden Kaçmak Zorunda Kaldım' Diyen Çinli Bilim İnsanı: 'Covid-19 İnsan Yapımı, Kanıtlayacağım'

Çinli virolog Li-Meng Yan'ın koronavirüs hakkında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Yan, Covid-19 virüsünün insan eliyleyle üretildiğini ve Çin hükümetinin bunu gizlediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'in dış basından aktardığına göre, dünyadaki COVID-19'a bağlı ölü sayısı 1 milyona yaklaşırken ABD'ye kaçmak zorunda kalan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, Pekin hükümetinin koronavirüsünü (Covid-19) örtbas ettiğini ve virüsün insan yapımı olduğunu ileri sürdü.

Çin verileri sildi iddiası

Çin verileri sildi iddiası

Hong Konglu bir bilim insanı olan Li-Meng Yan ABD'nin Fox News kanalına yaptığı açıklamada ülkesinden kaçmak zorunda kaldığını itiraf etmişti. Li Meng-Yan yayında Çin’in virüse dair kendisine ait verileri sildiğini belirterek iddialarını kanıtlamak için bilimsel veriler sunacağını açıkladı.

'Genom dizisinde insan parmak izi var'

'Genom dizisinde insan parmak izi var'

Koronavirüs salgının ortaya çıktığı günlerde Hong Kong Halk Sağlığı Okulu'nda çalışan bir virolog olan. Dr. Yan, COVID-19’un Wuhan'daki bir hayvan pazarından çıktığı iddialarının yalan olduğunu savundu. Yan açıklamasında şu iddiaları dile getirdi:

'Virüs Wuhan’daki hayvan pazarından, yani doğada ortaya çıkmadı. Bu aldatmaca. Genom dizisinde insan parmak izi var gibi. Buna dayanarak bu şeyleri tanımlayabilirsiniz. Bu kanıtı, insanlara bunun neden Çin’deki laboratuvardan geldiğini, neden yapanların kendileri olduğunu anlatmak için kullanacağım. Açıkladığım verileri, biyoloji bilginiz olmasa dahi anlayabileceksiniz.'

Aralık ayında Wuhan'a giden ilk ekipten

Aralık ayında Wuhan'a giden ilk ekipten

Salgın hastalıkları araştırma ekibinde yer alan ve salgının ilk görüldüğü aralık ayında Wuhan'a giden ilk ekipten olan Dr. Yan, virüsün insandan insan bulaştığı yönündeki bulgulara ilk ulaşanlardan oldu. Ancak bilim insanı bu çok önemli bilginin Çin Komünist Partisi yetkilileri ve kendi amirleri tarafından saklanmaya çalışıldığını açıkladı. Li-Meng Yan yaşadıklarından sonra Hong Kong'dan ayrılarak ABD'ye gittiğini ve bu kaçışı virüsü dünyaya duyurabilmek için gerçekleştirdiğini söyledi.

ABD'de gizleniyor

ABD'de gizleniyor

Bilim insanının bu açıklamaları büyük yankı getirirken, Dr. Yan, ABD'de güvenlik gerekçesiyle kimsenin bilmediği bir yerde gizlenmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
311
116
68
29
15
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Neyse ki corona nın var olduğuna inanıyor . Daha bizim ülkemizde corona yohhh ki amarıka nın oyunu o inanmayın diyen dayı dolu ....

AprilZoom

E bu kadar açıklama yapmış, anlatacağım dediği kısmı da açıklasaymış ya..

Tayyar yarar

ABD secimlerine yaklasirken😎

Metin Uzun

Laboratuvar ortaminda uretilmis yapay bir virus olma ihtimali yuksek.Biyolojik silah olarak uretildi sanki.Cinliler asirlardir surungen kemirgen yarasa fare ... Devamını Gör

Hector Hector

Bir veri hatası var. Asırlardır yedikleri şeylerden dolayı virüs bulaşıyor zaten. Ama her virüs etkin değil. İnsana zarar vermesi ve bulaşması yanında pandem... Devamını Gör