Michel Platini FIFA Temyiz Kurulu'na İfade Verdi
FIFA Temyiz Kurulu, futboldan sekiz yıl men cezası verilerek görevinden uzaklaştırılan UEFA Başkanı Michel Platini'nin savunmasını aldı. Platini, FIFA Genel Merkezi'ne giriş yaparken basına kısa bir açıklamada bulunurken, 'Yanlış bir şey yapmadım' dedi.
Smaç Yarışmalarının Eski Hali ve Günümüzdeki Hali!
Allstar'ın her yıl insanları ekranlara kitleyen smaç yarışmasını bu hafta sonu geride bıraktık. Gordon'ın o muhteşem hareketi ise muhtemelen zihnimizden sonsuza kadar silinmez. Peki daha önceleri nasıl oluyordu smaç yarışmaları hatırlayanlar tazelemek adına, hatırlamayanlar ise görmek adına bu videoyu izleyebilirler.
Reklam
Reklam
Trabzonspor 2-1 Kayserispor
Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor Kayserispor'u ağırladı. Maçı 2-1 kazanan bordo-mavililer, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde ilk galibiyetini almış oldu.
Reklam
Alplerin Zorlu Yamaçlarında Muhteşem Speedriding Gösterisi
Kayak, yamaç paraşütü ve serbest stil kayağı bir araya yeni kış sporu Speedriding'i Fransız ve İsviç,re Alplerinde yapan Valentin Delluc ve Martin Schricke ikilisinden enfes bir gösteri. Amaç dümdüz bir şekilde yere inmek değil!
Reklam
Reklam
İzlemesi ve Yapması Aşırı Keyif Veren 31 Şey
etiket
Hani olur ya bazen bir şeyleri izlerken dalıp gidersiniz, kendinizi alamazsınız ve bittiğinde tekrar tekrar izlemek istersiniz. O anın verdiği mutluluk başka hiçbir şeyde yoktur ve neden olduğunu da açıklayamazsınız. İşte o tarz şeylerden 31 tanesini sizin için derledik, videoyu tekrar tekrar izlemeniz dileğiyle. 🙏🙏🙏🙏
Milyonlarca Çocuğu Öldürten, Bir de El veya Cinsel Organlarını Kestiren Bir Cani: Leopold
etiket
Belçika Kralı II. Leopold. İnsanlık tarihinin belki de en büyük soykırımlarından birisini yapmış, milyonlarca Kongoluyu katletmiş bir cani. Öyle bir cani ki, askerlerinden attıkları kurşunların boşa gitmediğini ispatlamaları için, kurşun atılan kişinin elini veya cinsel organınını kesip getirmelerini isteyecek kadar. Fakat, öldürdükleri insanlar Afrikalı olduğundan olacak ki, adı asla bir Hitler kadar dillere pelesenk olmadı, lanetlenmedi. Aksine Belçika’da paranın üzerine resmi basıldı, sokaklara heykelleri dikildi.
Reklam