Görüş Bildir
Haberler
Her Gün Belirli Bir Zamanını Hayal Kurarak Geçiren İnsanların 15 Ayırt Edici Özelliği

etiket Her Gün Belirli Bir Zamanını Hayal Kurarak Geçiren İnsanların 15 Ayırt Edici Özelliği

cakyz
05.04.2016 - 18:50

Hayal kurmak güzeldir sevgili dostlar. Hayal kurmadan yeni bir şey yaratmak, yeni bir yol açmak mümkün değildir. İşte her şeye rağmen hayallerinin peşinden ayrılmayan insanların 15 net özelliği:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayal kurmaya çok küçük yaşlarda başlarlar. Aileleri tarafından dalgın, içine kapanık olarak adlandırılan çocuklardır.

2. Onlar için gerçeklik, beş duyuyla algılanabilen şeylerden çok daha fazlasıdır. Kafalarının içinde pek çok farklı gerçeklik taşırlar.

3. Dikkatlerini belirli bir konu üzerinde toplamakta kimi zaman güçlük çekerler. Okulda ders dinlerken, birden kendilerini hocanın aile yaşantısını hayal ederken bulabilirler.

4. Hayalperest olmaları, farklı bakış açıları kazanmalarını sağlar. Herhangi bir soruna kimsenin aklına gelmeyecek çözümler bulabilirler.

5. Etraflarındaki güzelliklerden çok kolay etkilenirler. Kimsenin göremediğini görür, en ufak detaylarla bile büyülenirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Faydacı değil, gözlemcidirler. Sahip olmaktan çok deneyimlemeye önem verirler.

7. Gerçeklik kimi zaman canlarını fazlasıyla sıkabilir. İyi ve mutlu bir yaşam mümkünken, insanların neden acı dolu bir dünya yarattığına anlam veremezler.

8. Her gece uykuya yenik düşene kadar hayal kurarlar. Bu vakitler, günün en sevdikleri vakitlerindendir.

9. Yaratıcı insanlardır. En büyük sanatçılar ve mucitler her zaman en büyük hayalperestler arasından çıkar.

10. Düşünmeyi ve sorgulamayı seven insanlardır. Kendilerine verilen şeylerle yetinmez, yanlış buldukları şeyleri değiştirmek için çaba gösterirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zaman zaman başka insanların yerinde olduklarını da hayal ettikleri için gelişmiş empati yeteneğine sahiptirler.

12. Gelecekte kendilerini nerede görmek istediklerini bilirler ve bu yüzden sevdikleri ve inandıkları şeyin peşinden asla ayrılmazlar.

13. Kimi zaman akıllarının bir karış havada olduğu, hayatın acımasızlığıyla yüzleşmeleri gerektiği söylense de, onlar için hayal etmek hayatın olmazsa olmaz bir parçasıdır.

14. Çevrelerindeki insanların onlar hakkında ne düşündüğünü çok fazla umursamazlar. Gerçekten istedikleri ve inandıkları şeylere er ya da geç ulaşırlar.

15. Ve ulaşmak, hayal etmenin sonunun geldiğini göstermez. Hayat devam ettiği sürece daima yeni hayalleri vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
988
359
58
27
21
20
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Amma parlatmmışlar hayalperestliği. Maladaptive hastasıyım gelsinler bide bana sorsunlar hayalperestlik ne demekmiş, hayatım hayallerde geçiyor. Ne çalışabil... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bir günümün 5-6 saati hayal kurmakla geçiyor. insanlarla konuşmak yerine konuşmayı hayal ediyorum öyle bir yalnızlık bizimkisi :D

Irem Yucel

Bence bu içerikte nitelenen özellikleri barındıran insanlarla ara sıra etkinlikler aracılığıyla bir araya gelmeyi çok isterim . Böyle insanların var olduğunu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Beni yaz ama buluşunca tanışma boş muhabbet yerine herkez hayallerini yazarak gelsin veya orda belirtsin diğerlerinin hem ufku genişler hemde hayallerimizi a... Devamını Gör