Görüş Bildir
National Geographic Fotoğraf Yarışmasından Dikkat Çeken 35 Enfes Fotoğraf
16 Kasım'da başvuruların bittiği '2015 National Geographic Fotoğraf Yarışması' 'Doğa', 'İnsan' ve 'Yerler' kategorilerinden oluşuyor. İlk 4 hafta içinde yollanan fotoğraflardan en dikkat çekenleri şu ve şu içeriğimizde sizlere sunmuştuk. Fotoğraf yarışmasının sonuçlarını merakla bekleyedururken diğer haftalarda en dikkat çeken fotoğrafları sizlerle buluşturalım istedik. Fotoğrafların tamamı için bu linke tıklayabilirsiniz.
Rusya Denilince Aklımıza Jet Hızıyla Gelen 29 Şey
Onların yanında İzmir kızları bile solda sıfır kalabilir. Dillere destan güzellikleriyle Türk erkeklerinin dizlerinin bağını çözen Rus kızları ortalama bir Türk erkeğinin Rus denilince aklına gelen ilk şeydir.
Davutoğlu Açıkladı: İşte Yeni Kabine!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kabineyi açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak Enerji Bakanı oldu. Demokrat Parti Başkanlığı görevindeyken AK Parti'ye geçen Süleyman Soylu ilk kez kabineye girdi ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu. Yeni kabinede iki kadın bakan var. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu. Mehmet Şimşek Başbakan Yardımcısı olarak yer alırken, Ali Babacan kabine dışı kaldı. 
Reklam
NATO: 'Rusya Çoğunlukla IŞİD'i Hedef Almıyor'
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, ellerindeki verilerin Rus uçağının sınır ihlâli yaptığı yönünde olduğunu söyledi. Rusya'nın hedef aldığı yerlerin çoğunun IŞİD'in faaliyet göstermediği yerler olduğunu belirtti.
Reklam
'DAİŞ'i Vuruyoruz Diyerek Türkmenleri Vuruyorlar'
etiket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sabah Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili 'Bugün sabah saatlerinde tüm uyarılara rağmen aidiyeti belli olmayan bir savaş uçağına angajman kuralları gereği müdahale edilmiştir.' dedi. Erdoğan, 'Bayırbucak Türkmenlerinin olduğu bölge, DAİŞ’in bulunduğu bir bölge kesinlikle değildir. Kimse kimseyi kandırmasın. DAİŞ’i vuruyoruz diyerek Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır.' diye konuştu.
Obama: 'Türkiye'nin Kendi Hava Sahasını Koruma Hakkı Var'
ABD Başkanı Obama, sınır ihlâli yapan Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili olarak “Türkiye’nin kendi hava sahasını ve topraklarını koruma hakkı var” dedi. Rusya’nın ılımlı muhalifler yerine IŞİD’i hedef alması durumunda böyle sorunların yaşanmayacağını belirtti.
Reklam
Reklam
Reklam
Öğretmenler Günü'ne Eğlenceli Bir Bakış Açısı!
Öğretmenler Günü için öğretmenlerin de öğrencilerin de yüzünü güldürebilecek eğlenceli bir içerik. Ayrıca TÜİK'in verilerini öğrenince şaşıracaksınız. Videoyu izlerken canlandırılan öğrenci karakterlerinden en az birinde kendinizi görüyorsunuz. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.
Reklam