Görüş Bildir
YouTube Küresel İklim Değişikliğine Dikkat Çekmek Adına Çarpıcı Bir Video Yayınladı
Youtube dün logosunu değiştirerek küresel iklim değişikliğinin sevdiğimiz şeyleri değiştirmesinden bahseden bir video yayınladı. #OursToLose hashtagi ile de dikkat çekmek istediği küresel iklim değişikliğine bizlerden yardım elini bekleyen Youtube aynı zamanda bir de imza kampanyası başlattı. Şu ana kadar üç milyonun üzerinde imza toplanan kampanyaya buradan katılabilirsiniz ve Youtube'un videousunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İklim değişikliğinin her şeyle bağlantılı olduğu ve artık Sandy kasırgası gibi aşırı olayların görülmesinin olası bir ihtimal olduğunun vurgulandığı video da  iklim değişikliğinden her canlının etkileneceği vurgulanıyor.  Küresel çaptaki bir dilekçe ile de liderlere ne istediklerini daha vurgulu bir şekilde anlatmaya çalışan ekibin videosunu izliyoruz. Türkçe dil seçeneğini kullanmayı unutmayın!
Star Wars Konulu Bilgi Yarışmasında Star Wars Oyuncularını Gömen Çocuk
Jimmy Kimmel'ın bir araya getirdiği Star Wars oyuncuları ve dahi çocuk bir bilgi yarışmasına tutuştular. Konu ise önümüzdeki ay vizyona girecek olan Star Wars filmi.   J.J. Abrams'ın sunuculuk yapıp Star Wars filmleri ile ilgili sorduğu sorulara Arden Hayes isimli çocuk filmin oyuncularını adeta gömerek cevapladı.
Reklam
Reklam
Reklam
İntihar Ederek Ardında Gözü Yaşlı Hayranlarını Bırakmış 21 Güzel İnsan
etiket
İntihar eden ünlü kişilikleri araştırırken sayının fazla ürkütücü olduğunu gördüm, yüzlerceydi. Bu sebeple aralarından sadece 21 tanesi içerikte yer alıyor. Bu isimlerin kimi depresif tavırlarıyla intihar edeceklerini hissettirmişlerken kimileri de hiç umulmadık anda intihar etmişlerdi. Bazı ölümler ise hâlâ şüpheli. Onları izlerken, okurken, dinlerken bizde birer parçalarını bırakıp öylecesine gittiler...
Amerikan Dövmesinin 100 Yıllık Değişimi
Cut video ekibinin hazırladığı 100 Yıllık Değişim serisinin 14.sü olan Amerikan Dövmesinin Değişimi yayınlandı. Dövme sanatçısı Clae Welch bu video için 11 dövme hazırladı.
Reklam
Simeone: "Türklerin Karakterini Biliyoruz"
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, 'Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir' dedi
Fransa'da Rehine Krizi
Fransa'nın kuzeyinde, Belçika sınırına yakın Roubaix kasabasında bir banka müdürünün ve yakınlarının rehin alındığı kriz 3 saatin ardından çözüldü. Rehinelerin polis operasyonu ile kurtarıldığı bildirilirken şüphelilerden birinin öldürüldüğü öğrenildi. 
Reklam
DC's Legends of Tomorrow'dan Yeni Fragman Geldi
Arrow ve The Flash'ın merakla beklenen kardeş dizisi, CW’nun 21 Ocak' ta başlayacak yeni dizisi Legends of Tomorrow'dan yeni fragman yayınlandı. 2016 yılında hayatımıza girecek diziler arasında çıtayı en üstlerde sırtlanacağı şimdiden belli olan Legends of Tomorrow'un yeni fragmanını izliyoruz.
Korkudan Bayıltan İki Teker Üzerinde Gitme Şakası
Youtuber Vitaly ailesi ile Dubai'de eğlenceli anlar geçirirken seyehatini unutulmayacak bir şaka videosu ile ölümsüzleştirmek istedi. Profesyonel sürücü ile hazırladığı şakasında annesini korkutacağından emin olan Vitaly beklemediği bir sonla karşılaştı.
Reklam