Görüş Bildir
Haberler
Giresun'da Polise Saldırı: 3 Yaralı

Giresun'da Polise Saldırı: 3 Yaralı

Onedio Medya
12.07.2016 - 09:19

Giresun'un Dereli ilçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 1, saldırı sonrasında arama, tarama faaliyetlerinin yapıldığı sırada patlayıcının infilak etmesi sonucu ise 2 polis yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Giresun'un Dereli ilçesinde gece 23.00 sularında polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir polis yaralandı. Saldırının ardından bölgede arama tarama faaliyetleri sırasında patlayıcı infilak etmesi sonucu da iki polis memuru yaralandı.

Giresun Valisi Hasan Karahan, ekip otosuna düzenlenen ve taciz ateşi olarak değerlendirdikleri saldırının hemen ardından emniyet güçlerinin arama, tarama faaliyetlerinde bulunduğunu söyledi.

Saldırıda ateş edilen yerin civarında bir patlayıcının tuzaklandığını aktaran Karahan, 'Daha önce yerleştirilen patlayıcıya maalesef basılıyor. Ateşleme yapılan yerin civarında tuzaklama yapmışlar, maalesef iki yaralımız var. İlk değerlendirmemiz bu yönde.' dedi.

Karahan, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, bölgedeki faaliyetlerin netice alınıncaya kadar devam edeceğini kaydetti.

Vali Karahan, taciz ateşini gerçekleştirenler için ise 'Bizim düşündüğümüz PKK'nın grubu, PKK'nın buradaki grupları.' ifadesini kullandı.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın