Görüş Bildir
Haberler
Facebook 'Gizli Mesajlaşma' Özelliğini Duyurdu

Facebook 'Gizli Mesajlaşma' Özelliğini Duyurdu

Facebook, anında mesajlaşma uygulaması Messenger’ın gizli mesajlaşma özelliğini test etmeye başladığını duyurdu. Sadece tek cihazda kullanılabileceği ifade edilen gizli mesajlaşma sohbet penceresinde, gönderilen mesajlar kullanıcının belirlediği sürenin sonunda kendi kendine yok oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook’un blog paylaşımıyla duyurusunu yaptığı yeni gizli mesajlaşma özelliği, ilave güvenlik önlemlerine ihtiyaç duyan kullanıcılar için iyi haber. 

Facebook’un Secret Conversations adını verdiği gizli mesajlaşma özelliği uçtan uca şifreleme yöntemiyle korunuyor.

Mesajı gönderen kişiyle alan kişinin görüntüleyebildiği sohbet penceresi, sıradan Messenger sohbeti içindeki bir sekmeye tıklayarak açılıyor. 

Bu gizli mesajlar, karşı tarafın hem tablet hem de akıllı telefon kullanıyor olması durumunda, bu cihazlardan sadece birinde görüntülenebiliyor. Bu mesajlaşma penceresinde GIF veya video gibi içerikler desteklenmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesajın ne kadar süreliğine görüntülenebileceğini de seçmek mümkün. Saniyeler, dakikalar veya saatler olarak belirleyebileceğiniz sürenin sonunda mesaj yok oluyor. Şimdilik test aşamasında olan servisin yaz aylarında tüm kullanıcılar için hizmete girmesi bekleniyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
29
27
24
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Sanal sekscilere ve sübyancı tacizcilere yarar, hiç bir akıl mantığa sığmıyor şu özellik, amaç ne yani ? -.-

sevimsiz hayaletim

Rahat rahat boynuzla çoluk çocuğu taciz et özelliği yani