Görüş Bildir
"Ahmet Kaya Gibi Linç Edildim"
İki yıl önceki bir röportajda sarf ettiği sözler nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Yavuz Bingöl suskunluğunu 2 yıl sonra CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında bozdu. Kendisine yapılan 'lincin' şimdi de Ara Güler'e yapıldığını söyleyen Bingöl, 'Daha önce de Ahmet Kaya'ya aynı şey yapıldı' dedi.
Reklam
İçinde Sonsuzluğa Yüzmek İsteyeceğiniz Dünyanın En Şatafatlı 20 Havuzu
etiket
Bir yüzme havuzu düşünün, denize ya da okyanusa düz ve paralel bir şekilde inşa edilmiş ve aynı seviyede bulunduğu doğal güzelliklerle sorunsuz şekilde birleştirilmiş. İşte bu hayal gücü ile ilk havuz Fransa'da yapıldı ve oradan tüm dünyaya yayıldı. Bizler de bu lüks ve şatafatlı havuzların en güzel ve gidilmesi zaruri olanlarından 20 tanesini sizler için bir araya getirdik!
Reklam
Kar Spreyi ile Pencerelere Yapılan Manzaralardan 30 Harika Çalışma
İngiliz ressam Tom Baker kar spreyi ile çocuk hastanelerinin pencerelerine güzel resimler yapmaya başlamış. Daha sonra arkadaşları ve komşuları Noel için camlarına resimler yapmasını rica etmişler ve ortaya güzel sanat eserleri çıkmış. Tom bir resmi yapmak için 2 saat harcıyor.
Reklam
TİHV: '4 Ayda En Az 124 Sivil Öldürüldü'
Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV), sokağa çıkma yasakları boyunca yaşam ve sağlık gibi en temel hakların ihlal edildiğini, en az 124 sivilin öldürüldüğünü açıkladı.
Reklam
Nöbetçi Eczanelere 'Acil Butonu' Talebi
Türk Eczacıları Birliği, eczacılara yönelik şiddet olaylarının artması üzerine, yetkililerden cezaların artırılması, nöbetçi eczanelere yapılacak devriye ziyaretlerinin sıklaştırılması ve eczanelere gece nöbetlerinde aktif olarak kullanılmak üzere 'acil butonu' konulmasını talep etti.
Reklam
İstanbul'da 15 Araç Kundaklandı
Şişli, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da park halindeki 15 araç, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ateşe verildi.
Reklam