Görüş Bildir
Dikkat! Meteoroloji'den 4 Önemli Uyarı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Kıyı Ege (İzmir ve Aydın), Çanakkale, Denizli, Manisa, Burdur'un doğusu, Adana, Niğde'nin güney kesimleri ve Bolu çevreleri ile Doğu Anadolunun güney ve batısı, Güney Doğu Anadolu'nun kuzey ve Doğusu ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli Antalya, Muğla, Aydın'ın kıyı ilçeleri, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in Edremit ilçesi, Isparta çevreleri, Adana'nın kuzey ilçeleri, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Bingöl çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
Yaş ve Çekicilik Düzeyini Belirleyen Uygulamanın Bile Kafasını Karıştıran 16 Tanınmış Kişi
BLINQ adlı uygulama sayesinde fotoğrafınızı yükleyip, fotoğraftaki yaşınızı ve çekicilik seviyenizi öğrenebiliyorsunuz. Uygulama hem App Store'da hem de Google Play'de mevcut durumda. Aynı zamanda web üzerinden de uygulamaya ulaşılmakta. Şuradan ulaşabilirsiniz.Çekicilik seviyeleri ise; 'Hmm (Kötüsün işte irdeleme fazla), OK (E yaani..), Nice (Hoşsun tamam) , Hot (Seksisin, çekicisin.) , Stunning (Çarpıcı, Göz kamaştırıcı) , Godlike (Tanrısal, Allah özene bezene yaratmış). ' olarak belirlenmiş.Biz de bu uygulamayla biraz zaman geçirdik ve tanınmış kişilerin fotoğraflarının üzerinden yaş ve çekicilik seviyelerine bakalım dedik. İşte bu ünlülerden 16 tanesi. 😁
Reklam
DİSK: ‘Asgari Ücret Net 1300 TL'den Az’
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, asgari ücretin net 1300 lira değil, net 1177 lira olduğunu belirterek, asgari geçim indiriminin (AGİ) ücretin içine konmasına tepki gösterdi. Sarı, yeni yıl zamlarıyla asgari ücretteki artışın eridiğini belirterek, 'Asgari ücretli günde bir paket sigara alsa ayda 30 lira yapar, yüzde 6.8 elektriğe zam geldi ayda 20 lira oraya gider. Kaşıkla verirken kepçeyle geri alıyorlar' dedi.
Reklam
MİT TIR'ları Davası 3 Mart'a Ertelendi, Tahliye Talepleri Reddedildi
Adana ve Hatay'da MİT'e ait TIR'ların durdurulmasına ilişkin Adana eski Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Adana eski İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay, savcılar Aziz Takçı, Özcan Şişman ve Ahmet Karaca'nın yargılandığı davanın dördüncü duruşması sona erdi. 3 Mart’a ertelenen davada, albay ve savcıların tutukluluğunun devamına karar verildi.
Reklam
Katar da Tahran Büyükelçisini Çağırdı
Şii lider Ayetullah Nemr'in Suudi Arabistan’da idam edilmesinin ardından İran’daki Suudi diplomatik temsilciliklerine düzenlenen saldırılara tepki sürüyor. Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt’in ardından Katar da Tahran büyükelçisini çağırdı.
Galatasaray 103-68 Zaragoza
Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası N Grubu ilk maçında İspanya'nın CAI Zaragoza takımını 35 sayı farkla 103-68 yendi.
Reklam
Banvit 83-85 Bayern Münih
ULEB Avrupa Kupası G Grubu ilk hafta maçında Banvit, evinde Almanya'nın Bayern Münih takımına 85-83 yenildi.
Reklam
Ölüm Duvarında Araçlarıyla Yer Çekimine Meydan Okuyan Çılgın İnsanlar
3 motor ve 2 araba hiçbir güvenlik önlemi almaksızın yer çekimine meydan okurken bir yandan da adrenalin bağımlısı insanlar çeşitli gösteriler yaptı. Ölüm Duvarı olarak adlandırılan bu yapı Hindistan'da bulunuyor ve dünyadan da birçok örneklerini izlediğimiz bu tarz videoların çıkış noktası genelde Bengal. Adamlar çılgın!
Davutoğlu: 'Şimdi Görev Meclis'in'
Başbakan Davutoğlu, yeni anayasa ve içtüzük konusunda muhalefet partileri ile diyaloğu sağlama görevini yerine getirdiğini, bundan sonra görevin TBMM'de olduğunu söyledi
Reklam