Görüş Bildir
Beşiktaş 1-0 1461 Trabzon
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşikaş, evinde 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup etti. Kartal'a 3 puanı getiren gol ise 90+1'de Cenk Tosun'dan geldi. 
Reklam
Reklam
Reklam
GoPro İşten Çıkarmalara Başlayacak
Popüler aksiyon kamerası üreticisi GoPro için 2015 çok kötü geçti. Beklediği satış miktarına ulaşamayan GoPro'nun hisse değerleri düşerken, işten çıkarmalar da gündemde.
Skolyoseksüel de Ne Demekmiş? Yakında Sıkça Duyabileceğiniz 11 Yeni Cinsiyet Kimliği Tanımı
Not: Homofobik, transfobik, bifobik olarak nitelendirilebilecek olumsuz tutumlarınız varsa ve bu tutumlarınızın değişmesi fikri sizi rahatsız ediyorsa, lütfen bu yazıyı okumayınız. Ülke olarak “heteroseksüel” kelimesinin ne olduğunu anlayamadığımız, hatta bir hakaret sandığımız günleri büyük çoğunlukla geride bıraktık. Hatta metroseksüel, sapyoseksüel gibi yeni kelimeleri bile lugatımıza eklemeye bir hayli istekli duruyoruz. Ama cinsiyet kimliklerini çeşitlendiren yeni tanımlar her geçen gün artmayı sürdürüyor. Bu kelimeler çoktan başka ülkelerin medyasında yerini aldı. Dizilerde, magazin haberlerinde konuşulmaya başlandı. Gülle üzerinde çıplak dans etmesiyle tanınan Miley Cyrus’un Dünya’ya “Panseksüel” olduğunu açıkladığını düşünürsek, yakında bizim medyamızda da bu kelimelerin duyulması çok olası. Tabi biz de sizleri tüm dünyanın öğrenmeye başladığı bu yeni terimlerden mahrum bırakmıyoruz. Gülle üzerinde çıplak dans ettiği “Wrecking Ball” klibiyle tanınan Miley Cyrus’un Dünya’ya “Panseksüel” olduğunu açıkladığını düşünürsek, yakında bizim medyamızda da bu “yeni nesil” cinsiyet kimliği tanımları yerini alacaktır. Arkadaş ortamında duyup sohbete yabancı kalmadan, bizden öğrenin istedik.
Reklam
Reklam
Bir Asrı Geride Bırakan Amerika'nın En Eski Öğretmeni
Agnes 'Anneanne' Zhelesnik, Amerika'nın en eski öğretmenlerinden biri olması muhtemel. Büyük anne, New Jersey'deki The Sundance Okulunda halen yemek pişirme ve dikiş dersleri veriyor. Agnes, geçtiğimiz salı günü 102. doğum gününü kutladı. Büyük anneye sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz... 😊
Reklam