KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı: 'Ankara Seçimlerimize Müdahale Ediyor'
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 'Bugün Yüksek Seçim Kurulu kararları hiçe sayılarak tamiratı tamamlanan su borusu ve kapalı Maraş konusunda yapılan törenler, demokrasimiz açısından yüz karasıdır. Sırf adaylardan birine avantaj sağlamak amacıyla Ankara’da ve Kıbrıs’ta yapılan bu düzenlemeler seçimlerimize yapılan müdahalenin bir başka boyutunu oluşturmaktadır' dedi.
Talepler İkiye Katlandı, Fiyatlar Yükseldi: Türkiye'de Üç Ayda 90 Milyar Liralık Arsa Satıldı
Kovid-19 nedeniyle mart, nisan ve mayıs aylarında evlere kapanan vatandaşlar, normalleşme sürecinin başladığı 1 Haziran’dan itibaren ekonominin açılmasıyla, yatırım planlarını hayata geçirmeye başladı, arsa yatırımları hız kazandı. Türkiye çapında geçen yılın haziran, temmuz ve ağustos aylarında 46 milyar TL‘lik arsa satışı yapılırken, bu yıl aynı dönemde satışlar 89 milyar TL’ye ulaştı.
Pınar Gültekin'in Katilinin Boşanma Davası: 5 Milyon TL Ödemeyi Kabul Etti
Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın eşi Eda Avcı'nın avukatı aracılığıyla Muğla Aile Mahkemesi'ne açtığı boşanma davası görülmeye başlandı. Cemal Metin Avcı'nın eşi Eda Avcı'ya maddi, manevi toplam 5 milyon lira tazminat ödemeyi ve Muğla'daki bir taşınmaz ile iki aracı vermeyi kabul ettiği protokol de mahkemeye sunuldu. 
Reklam
Ukrayna 48 Türk SİHA'sı Almayı Planlıyor
Ukrayna devlet silah ticaret şirketi Ukrspetseskport Genel Müdürü Nozdriya, Bayraktar TB2 SİHA'nın Ukrayna'da ortak üretimiyle ilgilendiklerini belirterek, 48 adet SİHA satın almayı planladıklarını bildirdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Koronavirüsle, Kat Kat Giyinerek Mücadele Ediyorlar
Bilecik Devlet Hastanesi Pandemi Polikliniği ve Yoğun Bakım Ünitesi'nde sağlık çalışanlar kat kat kıyafetler, maske ve eldivenlerle kendilerini korumaya çalışarak koronavirüsle mücadele ediyor. Hastanenin Covid-19 servisinde çalışan Dr. Gül Sene Topal, her gün koronavirüs olabilecekleri şüphesiyle yaşadıklarını ifade ederek, “Hastaları takip ederken öncelikle bizim giyinme aşamamız var, kat kat giyiniyoruz. Her biri emek, her biri vakit ve zorluk anlamına geliyor. Her hastamıza biz bu şekilde müdahale etmek durumundayız” dedi.
Reklam